[Beef] Fagata vs Young Leosia

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto według ciebie prowadzi po drugiej rundzie?

Czas głosowania minął 18 lis 2025, 22:07

Fagata
49
56%
Young Leosia
39
44%

Liczba głosów: 88

Awatar użytkownika
francocarlos

Re: [Beef] Fagata vs Young Leosia

Post autor: francocarlos »

oldschool pisze: 16 lis 2025, 22:59
francocarlos pisze: 16 lis 2025, 22:44
oldschool pisze: 16 lis 2025, 22:36

To się mylisz, widzę, że ludzie uważają to za zajebisty wers

mialem na mysli wersy o tym, ze stosunek trwal kilka sekund
No ja uważam za dobre. Tylko głupi by nie wykorzystał sytuacji, że wielki fucker Blonsky, obecny chlopak przeciwniczki spuścił się po kilku sekundach zabiegając o stosunek. Powszechnie utarło się, że jak facet szybko doszedł to często jako jeden z powodów podaje się, że przez to, że laska była tak zajebista z wyglądu, odwrotnie że np była tak brzydka, że nawet nie stanął.

Tu karty były w ręce Fagaty i nie dziwię się, że to wykorzystała tak jak Leosia nie dziwię się, że wykorzystała, że rodzina się za Fagate wstydzi.

Zresztą widać po reakcji Błońskiego, który się tłumaczył na filmiku, że te wersy Fagaty dotknęły mocno. A o to w beefie chodzi, zajść za skórę przeciwnikowi.

Jak się okaże, że rzeczywiście w mózgu Leosi zajdą nieodwracalne zmiany i zawsze patrząc na Kacperka będzie jej przychodziła do głowy Fagata, to props dla tej drugiej.
no dobra, fagacie nie dziwie sie, ze rzuca czym moze i zdaje sobie sprawe, ze taki stereotyp funkcjonuje

nie zmienia to jednak faktu, ze to stereotyp, a prawda jest taka, ze niekoniecznie jest to zwiazane z atrakcyjnoscia partnerki (a np. skumulowanym napieciem seksualnym, czy stresem) i czasem tak po prostu bywa. czasem dwa ruchy i wor suchy, a czasem ona juz nie moze i blaga cie zebys przestal

blosnki tez dobrze to odbijal przynajmniej dwukrotnie na przestrzeni lat, mowiac, ze czas trwania byl adekwatny do czasu staran o stosunek, oraz, adresujac to do mlodszych chlopcow, ze to normalne, nic wielkiego sie nie stalo i tyle. na tej storce chyba faktycznie byl z lekka spiety z dobra mina, ale odebralem to raczej tak, ze znowu musi tej fagacie odpowiadac, bo sie tego od niego oczekuje i tak jak mowil, ze od dwoch lat zdrapuje jedno i to samo gowno z podeszwy

no i wlasnie, jesli po kilku latach nadal robi z tego jeden z gownych "zarzutow" do przeciwniczki, to tez pokazuje, jakie ma karty na rece. przeciez na przyklad probienie sie do tego stopnia, ze sie sra pod siebie to jest nieporownywalnie mocniejszy zarzut i to jego mogla eksponowac, pomimo niesmaku, ale to chyba jednak miejska legenda

oczywiscie zgadzam sie z zachodzeniem za skore i tym, ze jesli faktycznie to osiagnie efekt to moze sobie dopisac punkty, ale uwazam, ze nie osiagnie, bo jest to przeruchany gowno argument
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

ale chujowy diss
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
KamilNO

Post autor: KamilNO »

jesus niech ją Agatka teraz zabije ostatecznie, bo to co się tu wydarzyło to :lol:
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

nikt jej nie powiedział że to gówno diss? ja pierdole co za żenada
Śnieg Garbatym Nosom
Awatar użytkownika
myron

Post autor: myron »

Poziom beki z lokalnych, jak ona już w 15s wypierdala się na bicie. Wstyd mi, że sprawdziłem xD Przegrał hip-hop
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Youtube
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Awatar użytkownika
gracjangk

Post autor: gracjangk »

Totalna kompromitacja Leosi w tym beefie. Fagata niech puszcza trzeci track i elo
Nie ma co się czarować Fagata to królowa rapu i mam totalnie w pompie czy teksty pisze sama, czy też z pomocą Tomba czy Jacka Cygana :dunno:
Mnie jako słuchacza interesuje jedynie finalny produkt
edenmar

Post autor: edenmar »

Wiadomo o kim ten punch o wenerach? Poza tym nuda, niby coś tam poodbijane, ale refren katastrofa i te asekuranckie wersy, że z jej strony koniec beefu. Mam nadzieję, że Fagata Syru już pisze odpowiedź i na rano będzie
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Straszns gówno ten drugi diss.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
BENGAL

Post autor: BENGAL »

baby lubia afery ale niektore baby kreca afery grubiej niz chlopy i leosia nie ma psychy do afer bo jest wydygancem kobiecym kreci intrygi za plecami za to fagata to pospolita patolita typowa aferowiczka z temperamentem drze pizde glosno zeby kazdy slyszal i jest gotowa zaryzykowac wszystko w kazdym momencie i te disy to pokazuja
leosia odjebala zabieg artystyczny ktory mial zatuszowac jej braki beefowe bo pomimo tresciwych linijek ona nie umie nawijac swoich wersow tak zeby to dotarlo do sluchacza i zamknelo morde przeciwniczce kurwa tam jest wszystko co potrzebne ale to nie jest tak nawiniete ze temat jest wyczerpany przeciwnik osmieszony i zamaskowala to pompatyczna oprawa muzyczna jakimis kurwa hurkami zajebala wideo z wypozyczonymi furami i jachtami ale ona wciaz nie nawija tego z przekonaniem miala argument w postaci krycia pedofila i tak zle to nawinela ze ciezar tego zarzutu gubi sie w tej nutce

jeszcze nawinela nie bedzie wiecej odpowiedzi to koniec mam lepsze rzeczy do roboty ziomus ta durna suka nie ma nic do roboty poleciala na inny kontynent zorganizowala ekipe filmowa jacht i wypozyczyla samochod na pustyni zeby odpowiedziec na disa bo ten beef tak jej siadl na banie i jej chlopu ze musial publicznie sie odniesc do sprawy
Rymekk

Post autor: Rymekk »

"ruchałaś TDFa, kiedy ja robiłam ruchy"
A to ci heca.

Wyrazy współczucia dla współczesnej młodzieży, fanów tych wspaniałych postaci. :bag:
Ale fun jest.
Awatar użytkownika
BENGAL

Post autor: BENGAL »

ziomus pedefa pedofila a nie tedzika
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

gods bidness pisze: 16 lis 2025, 22:54 Refren zajebisty właśnie i pisze to jako znany i uznany hejter cukierkowe pop gówno rapiku. Się kojarzy z T.I. z czasów robienia tych jego pop rap hitów z Rihannami itd. Pasuje do jej stylu, beef robi po swojemu, bo rozumie Stara zasadę, że z torby walizki nie zrobisz.

Do tego Leosia chociaż jakieś versatility ma. Ta Fagata zawsze brzmi tak samo w beefach i queefach - czyli jak gniewne kurwisko z niemieckiego burdelu, co sztuczną i przesadną wulgarnością próbuje nadrabiać brak charyzmy i pomysłu na siebie. Taki Paluch z cycami i to sztucznymi. Zwłaszcza że po dwóch latach tego cyrku dla upośledzonych ta jej przewózka ma shock value level: ziew.

Mata powinien wstydzić się że ją wziął do wytwórni. Wyjeb ją mata jak chcesz być prezydentem.
Nie mam nic do dodania
złap książkę, złap reset

free smly
Sprzet

Post autor: Sprzet »

Werdyktem 3:0 wygrywa Młodszy Brat.
Rymekk

Post autor: Rymekk »

BENGAL pisze: 17 lis 2025, 0:16 ziomus pedefa pedofila a nie tedzika
Dzięki, uspokoiłeś mnie, bo już myślałem nad reewaluacją postaci Jacka. Seplenienie na vfx, to się czasem człowiek przesłyszy.
Awatar użytkownika
Zephyr

Post autor: Zephyr »

Młodszy Brat najlepszy diss
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Awatar użytkownika
Popi

Post autor: Popi »

młodszy brat XD
Popi.jaku
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Pancz z wydostaniem się z kurwy świetnie przewinięty, są agresja i pierdolnięcie, tak samo jak podsumowująca przewózka z cycami (bo oczywiście baby mogą udawać że ą ę, ale koniec końców nie potrafią utrzymać języka za zębami i MUSZĄ zacząć się targać za kłaki i licytować, która ma lepsze bimbały i którą robił większy chad), Leosia górą zdecydowanie - dużo płynniej leci, pokazała że gdyby chciała to umiałaby odpowiedzieć Fagacie w jej klimatach, ale nie musi bo nie i chuj, więc robi sobie po swojemu na cukierkowo i udziela jak w anime kary w imieniu księżyca :bowdown:
Refren oczywiście wspaniały i turbo krindżowy jednocześnie, ale bez kitu - ona faktycznie by mogła ze swoją ekipą ciskać muzę do tych nowych bajek Disneya, albo nie wiem, OST pod jakieś anime na podstawie tych modnych mang dla dzieci o pedałach, co to pod nimi uginają się półki w Empikach, jakiegoś "Geja który stał się potworem" czy coś.
Oczywiście Leosia powinna skończyć w poprawczaku jak i Bambi, jak to tu gdzieś ktoś kiedyś pisał :bowdown: A Fagatę do Amsterdamu
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Ten młodszy brat nawet jak ma najlepsze linijki, to delivery chujowsze niż Kara 10 lat temu, więc spada na dno w hierarchii beefu dziewczyn.
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

najlepsze linijki i delivery lepsze niż kara obecnie ale i tak chujowe przez co każdy ma w dupie te jego dissy

nowy diss leosi jedynie się fajnie czyta, obydwa są jest niesłuchalne fagaty zresztą też

ale jak to baby to czuje ze się jeszcze odpala :D

nie to co pizdeczka mes
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

Zgadzam się z postem użytkownika Bengal.
francocarlos pisze: 16 lis 2025, 22:32 przeruchany temat
:D

To na co najbardziej zwróciłem w tym dissie Leosi uwagę, to że już na początku zaczęła od "dobra ja już się nie bawie weź mnie zostaw" i wpłynęło to na wszystko, co słyszałem dalej.

Edit: Chciałem napisać, że młodszy brat jak Kartky, ale w sumie to mnie nie grzeje jakoś ten kawałek (no ale wystarczy).
ODPOWIEDZ