najbardziej ruchable raperka
Re: najbardziej ruchable raperka
Obawiam sie, ze za mało, Krzychu może nie zdążyć do północy zwalić konia na temat każdej z uczestniczek, a to jedyne miarodajne porównanie
Nie obrażajcie Lygrys, bo akurat mógłby wnieść coś najlepszego do tematu
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Nikt nie obraża, każdy czeka, plus co to dla Lygrysa kilkanaście prób podejścia do masturbacji.
Ślizgawkowego teesa dla zwyciężczyni, ze śladami zaschniętej spermy autografami ślizgawkowiczów.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
mam nadzieję, że Adma się odniesie na swoim instagramie w krótkim felietonie, bo na pewno śledzi i po cichu liczy na wygraną
Dajcie info o plebiscycie w czwartek, donejtem, na lajwie u Tedego, więcej ludzi może zajrzy i zagłosuje.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
co kurwa dajcie, sam daj a nie na gotowe chcesz przyjść ja pierdole
Przepraszam Pan Pendzel
akurat w przypadku Admy nie byłbym pewien nawet przejścia do następnej rundy, poza fanami ciociuni zaślepionymi przez cycunie, wszyscy powinni zagłosować na zdunekk. (serio uważam, że Kara>Adma, czy to jeśli chodzi ryj, włosy czy cycunie, tu wiek i grawitacja niestety robią szybko swoje)
W domyśle miałem właśnie odpadnięcie bo zdunek lepsza (choć nie słyszałem o niej nigdy to po foto oceniamy i lepsza full) i felieton o stulejarzach oceniających wygląd kobiet w internecie i incelach. Ale to się nigdy nie zdarzy niestety 
chociaż jak się weźmie inne zdjęcie to to już nie takie oczywiste, totalnie inna osoba niż w ankiecie

chociaż jak się weźmie inne zdjęcie to to już nie takie oczywiste, totalnie inna osoba niż w ankiecie
No Adma to jest właśnie dla mnie pojebany pasus nasrania w bani przeczuciem o własnej zajebistości. Miała moment bycia dobrze wyglądającą na początku karierki (młode wilki), wtedy dla mnie była w top2, zaraz po prime Guovie, teraz jednak wygląda jak klasyczna 40letnia wypalona zawodowo polka wciąż napierdalająca na średnim stopniu hr w przeciętnym korpo w Bydgoszczy/Opolu, która raz na 3 tygodnie założy Pushup i wspomina że jak miała 18 lat była w finale slamu poetyckiego w Olsztynie i każdy się nią jarał. Ale teraz już jest body positive, dystansik, wiadomo.
Przecież lygrys już pierdylion razy spermił do guovy, nie czytacie forum
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Nie mam pojęcia jak to działa, ale wydaje mi się, że będą - głosy są tylko ukryte do czasu zamknięcia głosowania (jak coś to ja też nie mam wglądu w wyniki i ni chuja nie da się tam już nic edytować, więc wszystkie prośby, groźby i wolne wnioski dotyczące źle dobranego zdjęcia, zostają z góry odrzucone)
Ja zagłosowałem przeciwko Admie, bo po wynikach ankiety z tego tematu wiem, że na forum są zboczeńcy, którzy po cichu się nią jarają. Więc zagłosowałem, żeby przypału dla nas nie było i wszystkich porządnych ludzi do tego zachęcam.
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę

Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Btw, nieśmiało sądze, że ponieważ NAJWIĘKSZA PARA POLSKIEGO ERAPE czyli Oki i Bambiszon, mają w chuj narzędzi PR do monitorowania sieci, no i odbywa się głosowanie które ma pokazać, że na sympatyczną Michalinkę aka bae aka shawty uznanie oczami daje każdy, stąd mega duża liczba głosów. Głosowania w innych parach są ciut dla niepoznaki.
no podejrzany ten plebiscyt jest, za dużo głosów
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
znaczy, ja pół problemu bym nie miał jeśłi wygrałaby właśnie Bambi, która ciało ma bodaj najbardziej fuckable z wszystkich, do tego ryj nawet specjalnie nie przeszkadza, ma vibe tej sympatycznej koleżanki z klasy, z którą się odjebie po malinówce i blancie i nie ma wstydu ani głupich spojrzeń. Do tego serio potrafi rapować, jak ją okoliczności i goście zmuszą (rowy, Que)
- FruitOffTheWall
glokku kurwa, ty sie znasz w chuj na dupeczkach w internecie i pisze to autentycznie
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko