niepopularne/kontrowersyjne zdanie o amerykańskim rapie
Re: niepopularne/kontrowersyjne zdanie o amerykańskim rapie
Mocny kandydat z pewnością, ale tysiąc lat go nie słuchałem, niestety. Życie
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
na powrót obczaj se te płytke jak tu daje. niestety dobór bitów rujnuje prawie każdy jego album. jebaniec. dla mnie flowowo mac to wogle jakiś proto-chief keef. te wszystkie dumb flow to potwierdzają.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Oj podbijam jeśli chodzi o warstwę producencką. Chociaż uważam, że chociażby The Last Don jest lepszym albumem. Na wysokich miejscach umieściłbym właśnie Ghetto Fabolous, My balls and my word, No limit top Dogg i album C-Murdera na którym jest Akickdoe.sebring pisze: ↑04 paź 2025, 15:34Zawsze mi umyka ze on był w no limit, nwm czemu. Ja ich nie porównuje, kompletnie inny kierunek, ale na ghetto fabolous są NAJLEPSZE bity w historii no limit i nieobliczalność mystikala jest idealne wyważona z chwytliwoscia - w przeciwieństwie do Unpredictable, którego słuchać się nie da
Ogólnie mocne albumy mieli. Solo Maca należy wymienić. Tez mam nieskrywaną sympatie do albumów Silkka.
No nie było na nich chuja w tym 97/98. Fabryka bangerów.
Przypominajka hitów:
(gitarka Pimp C)
Zwyczajnie za długie dla mnie, no limit wchodzi dobrze w skondensowanej ilości
ta, był dobry, ale muszę odświeżyć sobie bo też z tysiąc lat temu to sprawdzałem i to chyba nieszczególnie uważnie
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
mystikal > soulja slim na miękko, pomimo ze tego drugiego tez przekatowałem jak skurwysyn 
BOUT IT BOUT IT
mnie akurat wkurwia ta maniera mystikala często, także soulja slim > mystikal
Sicko Mode to najbardziej przereklamowany kawałek jaki znam, a beatswitch w tym utworze jest najgorszy na świecie
Worst Behavior jest jednym z najlepiej wyprodukowanych kawałków w historii tego gatunku
Worst Behavior jest jednym z najlepiej wyprodukowanych kawałków w historii tego gatunku
Nie wiem czy było, wybaczcie jeśli tak: nie ma i nie będzie nigdy jednego jedynego goata w rapie
- ConeyIsland
Żadne tam kontrowersyjne zdanie ziomku. Pod zbyt wieloma względami można rozpatrywać "goata" a i tak będzie źle. Pionierstwo jak Rakim? Długowieczność jak Nas? Równa dyskografia? Ilość sprzedanych płyt?
To tak jakby powiedzieć, że U-God jest najchujowszym raperem w najlepszej grupie rapowej wszechczasów. Widzisz? Zero kontrowersji.
koncepcja goata to ogólnie paranoja, niedość że wszystko jest subiektywne jak skurwysyn, to żeby go wybrać trzeba by mieć zakuty łeb, każdego sprowadzać oceną w stosunku do jednego artysty lmao
Ty no ale np w pilce nie ma dylematu praktycznie, messi i chuj.
Jakby w rapie przyszedł typ ze sprzedażą jak Eminem dyskografia równa od początku do końca jak jakiś jay z ale na wyższym poziomie
trzaskający klasyki jak nas
szanowany jak biggie
nagrywający tak dużo jak pac
i do tego odjebany przez policję podczas rozdawania milionów dolców biednym murzynom
to by chyba nie było więcej gadki tylko wręczenie tytułu goata i do wiedzenia dobranoc co?
Najbliżej chyba jest kendrick
Jakby w rapie przyszedł typ ze sprzedażą jak Eminem dyskografia równa od początku do końca jak jakiś jay z ale na wyższym poziomie
trzaskający klasyki jak nas
szanowany jak biggie
nagrywający tak dużo jak pac
i do tego odjebany przez policję podczas rozdawania milionów dolców biednym murzynom
to by chyba nie było więcej gadki tylko wręczenie tytułu goata i do wiedzenia dobranoc co?
Najbliżej chyba jest kendrick
i to jest kontrowersyjne zdanie, jebać kendricka, traci czar paktofonika
chuj jest bardzo fajnym użytkownikiem tego forum, ale żeby nazywać go piłkarskim goat? bez przesady. poza tym, z wymienionych przez ciebie, to nawet karzeł na sterydach nie jest goat, bo daleko mu do Kryszczjanu.
ZAKAZ
Serio postawiłbyś Reasonable Doubt i jakiś nie wiem trzeci Blueprint na tym samym poziomie? Dla mnie dyskografia wielkoustego była zawsze paroma klasykami na starcie i coraz większym rozmywaniem statusu im dalej w las, ale bez spierdalania się sprzedażowo, no bo jest Jayem Z
Z tym brakiem dylematu w piłce nożnej też raczej kontrowersyjne
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Nie no dla mnie osobiście to reasonable doubt >>>>> cała reszta jaya
No i zgoda ogólnie im dalej tym gorzej
Przykład na szybko
A messi jest z innej planety
No i zgoda ogólnie im dalej tym gorzej
Przykład na szybko
A messi jest z innej planety
Ma lepsze i gorsze albumy, ale panowie, American Gangster to lekkim chujem jeden z najlepszych albumów lat 00.
Messi jest z Argentyny a nie innej planety
ZAKAZ
- ConeyIsland
Wymieniliśmy obaj jego 3 najlepsze albumy w latach 00 i każdy z nich spokojnie w top 20 tamtych lat się znajdzie