Euro 2024
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Euro 2024
@badi w samo sedno
W jakim miejscu jest polska piłka skoro nawet Gruzja awansowała dalej albo Słowacja, gdzie średnia wieku to 30 lat i pewnie połowa gra/grała w naszej Ekstraklasie xD
w chujowym ale myślę że to było wiadomo przed awansem gruzji i słowacji
Po prostu wstyd z tymi naszymi piłkarzykami, a naród się cieszy ze zwycięskiego remisu z Francją
ja się ani nie wstydzę ani nie cieszę
wstyd to był w 2018, 2022
liczę na projekt 2030 ostateczne rozwiązanie kwestii reprezentacyjnej
Spoiler
i dalej jest XD
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
polska wyszła by z każdej grupy poza tą w której była i B
Spoiler
Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2030 odbędą się w Hiszpanii, Maroku i Portugalii w 2030 roku. Poza tym trzy pierwsze mecze zostaną zorganizowane w Urugwaju, Argentynie i Paragwaju. Będzie to pierwszy turniej mistrzostw świata, który zostanie zorganizowany w sześciu państwach na trzech kontynentach. Na turnieju wystąpi 48 reprezentacji, tak jak na poprzednim mundialu.
no nie wiem, Probierz na teoretycznie słabszych rywali miał w arsenale Slisza z Piotrowskim i nie zawahałby się ich użyć
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
ciekawe na jakim miejscu są czechy, które ładowały nas w elimkach a teraz odpadają jak my, z jednym punktem, ale ze słabszej grupy
ciekawe, na jakim miejscu jest chorwacja...
ciekawe, na jakim miejscu jest chorwacja...
U innych chociaż widać wolę walki i jakąś dumę z reprezentowania kraju, a nasi jak zwykle wielkie gwiazdy, napinka, a potem odbębnić trzy mecze i upragnione wakacje
akurat ja w tym roku nie odczułem żeby było tak jak mówisz - w każdym meczu zaprezentowaliśmy się godnie i na pewno odbębniania nie było - bez wątpienia dzięki temu pozytywnie można w końcu myśleć o tej kadrze i jej przyszłości
Może mam jakieś za duże wymagania, ale według mnie nie ma żadnego usprawiedliwienia, jeśli drużyny pokroju wspomnianej Gruzji, Słowacji czy Słowenii zaprezentowały się lepiej
ale było też wiele drużyn, które zaprezentowały się gorzej, jak, pomijając te powyżej, szkocja, serbia, francja, anglia
oczywiście francja i anglia nawet grając tragicznie wyszły z grupy, ale uważam, że zrobiliśmy lepsze wrażenie niż te drużyny
oczywiście francja i anglia nawet grając tragicznie wyszły z grupy, ale uważam, że zrobiliśmy lepsze wrażenie niż te drużyny
z każdą kolejką grupową poziom Euro spadał, co naturalne, bo każdy już kalkulował, presja itd. W pucharowej fazie pewnie też będzie wiele pragmatycznych meczów więc imo najlepsze już za nami. Ale no obejrzałem wszystkie 36 gier więc co to te 15 do końca, izi.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
hujowy ten turniej w porównaniu do tego z 2021, do mundialu ostatniego to w ogóle startu nie ma, tam w ostatniej kolejce to praktycznie w każdej grupie cuda wianki się działy
średnia bramek też wiele mówi. no cóż zobaczymy co przyniosą ćwierćfinały - SÓL WIELKICH TURNIEJÓW
średnia bramek też wiele mówi. no cóż zobaczymy co przyniosą ćwierćfinały - SÓL WIELKICH TURNIEJÓW
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
tak jak graham napisał, początek tego euro miał zajebiste momenty, później trochę gorzej
myślę, że znajdzie się kilka reprezentacji na które warto rzucić okiem typu gruzja czy hiszpania
myślę, że znajdzie się kilka reprezentacji na które warto rzucić okiem typu gruzja czy hiszpania
Spoiler
nie jestem multi bakłażana sory swn nie banuj okok
dla mnie lepszy turniej na razie niż 2016, który był najgorszy w ogóle i chyba podobny jak w 2021, najsłabsze drużyny poza Szkocją i Serbią dojechały z poziomem
No dla mnie format 24 drużynowy jest mega chujowy i niesprawiedliwy, rozszerzcie już turniej do 32 bo i tak za parę edycji to zrobicie, a na powrót do 16 nie ma co liczyć
Racja, rozszerzyć tak liczbę uczestników, skoro i tak jest to w planach, ale tak żeby wychodziły po dwie drużyny z każdej grupy
MalinowyJogurt 2