Bukmacherka
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Bukmacherka
U mnie jebane AZ nie siadło tylko
- ConeyIsland
ja wczoraj na lajwie pod wpływem piwka chwili puściłem Brugge (remis = zwrot) + Nordsjaelland. o dziwo siadło
coś delikatnie dzisiaj?
Pewnie delikatnie poszukam goli GKS Tychy, Realu, Chelsea i overka w Lipsku, ale bez większej analizy.
- ConeyIsland
na monaco kursy spadają...
Cieszę się, też grałem Nordsjaelland i Ferencvaros, ale na innych kuponach. Wydawało mi się, że największą szansę na wejście mają te 4 typy.
@imcat Powiedz mi także, w jaki sposób wykluczyłeś zagranie AZ? Liczba kontuzji w pierwszym zespole? "Intuicja"?
To nie reklama, ale na skorzystam z weekendu z dokładką na Fortunie i zagram betbuildery na Widzew oraz Monaco najprawdopodobniej.
a mi wczoraj murzyn co strzelił w 96 minucie bramkę z dystansu w samo okienko eintrachtowi ujebalo kupon
a na drugim alkmar...
dziś real i lipsk
dziś real i lipsk
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
- ConeyIsland
za 3 godzinki grają skośni: Henan FC - Shanghai Port FC. Gram 1x za 2.00. powód: spora zmiana kursu.
chuja wiem o tej lidze więc za drobne oczywiście
Mam kilka takich drużyn i lig, na których przejebałem sporo siana. Na pewno do tego grona zaliczyłbym RB Lipsk, Excelsior Rotterdam i ligę izraelską.
Ostatni hajs jaki wygrałem na Izraelu to jak handicap w drugą stronę przez pomyłkę obstawiłem. xD
@edit Podpowiem Wam, że jak ktoś gra ako (3 mecze, kursy zdarzeń =+1,30) to polecam grać na Happy Hours na Fortunie (bardzo rzadko) lub na Totalbecie, bo tam macie cały czas współczynnik 1. Kiedyś tak było na Fortunie, ale zmienili.
Kusi mnie dziś zagrać Las Palmas na czysto, kurs ponad 4.50. Jakoś mnie nie przekonuje Sociedad w tym sezonie tym bardziej na wyjeździe
@fifi tylko na podstawie poprzednich spotkań w LKE, Alkmaar grał z jakimiś pastuchami z Andory i wygrał u siebie 2:0/na wyjeździe 1:0, co zapaliło mi jakąś lampkę, że może niezbyt poważnie podchodzą do tych rozgrywek skoro takiej drużynie, szczególnie u siebie, nie zapakowali z 4paka. Dodatkowo goście poradzili sobie w poprzedniej rundzie z drużyną z Portugalii, oczywiście nie na poziomie Porto czy Sportingu, ale jednak to nie ogórkowa liga i dlatego odpuściłem.
- scam_sakawa
ja agresywnie, Chelsea - Luton: over 3.5 bramki, wygrana Chelsea, min. 8 rożnych dla Chelsea; Celta - Real: Real win; Lipsk - VfB: X2; Wetzlar - Magdeburg w ręcznej: Magdeburg
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Gram Luton, wierzę, że ci nieudacznicy z Chelsea są w stanie to przejebać xD
2x BTTS w Esie dzisiaj grany
Rozsądne spostrzeżenia, dzięki za odpowiedź.imcat pisze: ↑25 sie 2023, 12:06@fifi tylko na podstawie poprzednich spotkań w LKE, Alkmaar grał z jakimiś pastuchami z Andory i wygrał u siebie 2:0/na wyjeździe 1:0, co zapaliło mi jakąś lampkę, że może niezbyt poważnie podchodzą do tych rozgrywek skoro takiej drużynie, szczególnie u siebie, nie zapakowali z 4paka. Dodatkowo goście poradzili sobie w poprzedniej rundzie z drużyną z Portugalii, oczywiście nie na poziomie Porto czy Sportingu, ale jednak to nie ogórkowa liga i dlatego odpuściłem.
- ConeyIsland
69. minutka i henan prowadzą 2:0, nie ma chuja że to nie wejdzie.ConeyIsland pisze: ↑25 sie 2023, 10:28 za 3 godzinki grają skośni: Henan FC - Shanghai Port FC. Gram 1x za 2.00. powód: spora zmiana kursu.
EDIT:
Weszło więc idę za ciosem:
a) 2.34
FK Pohronie - MFK Tatran Liptovsky Mikulas (Słowacja / 2. Liga) - typ: 2
Ljungskile SK - Norrby IF (Szwecja / 2. Liga) - typ: x2
b) 2.18
SV Stripfing/Weiden - SV Horn (Austria / 2. Liga) - typ: 1 (remis = zwrot)
Red Star FC - Sochaux Montbeliard (Francja / 3. Liga) - typ: 1
EDIT 2:
Jeden z tych dwóch kuponów wchodzi i wszedł ten wcześniejszy (Chiny) więc nie jest źle.
Pozdro
- scam_sakawa
awans Rakowa po 7.20 xD
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.