Reprezentacja Polski [banda chuja]

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto zwycięży?

Pan Lewandowski
56
44%
Trener Probierz
11
9%
hip hop
59
47%

Liczba głosów: 126

SLAFF

Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]

Post autor: SLAFF »

W temacie o bandzie chuja mogę oceniać piłkarzy, bo widzę jak grają, ale nie mogę oceniać ludzi, bo ich kurwa nie znam. Rozumiem jak działa swiat, współczesne media, że to sie klika i jest z tego dobry hajs, ale dla odbiorcy to jest gówno, które robi sieczkę z mózgu i tworzy fałszywy obraz świata.
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

dlaczego oceniasz diego maradonę, skoro go nigdy nie poznałeś, przecież wiesz jak działają media
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
SLAFF

Post autor: SLAFF »

O życiu prywatnym Diego wiadomo bardzo dużo, a o relacjach w związku Lewandowskich bardzo mało. No chyba, że jakieś tweety randomów to dla kogoś wiarygodne źródło informacji, w takim razie przepraszam.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

no na pewno wiemy tyle, ze uposledzeniec prowadzacy konto robercika na ig wkleja ai slopy jako komentarze
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
imo

Post autor: imo »

myślę, że nie ma co się kłócić, skoro wszyscy na koniec dnia chyba zgadzają się, że robert to ciumciok
lygrys pisze: 17 sie 2023, 22:17 z uśmiechem na twarz mówię mój catchphrase "dzień dobry, w czym pani pomóc?"
Obrazek
Awatar użytkownika
bronek
FAJNOSLGWKOWICZ

Post autor: bronek »

No chyba nie wszyscy sie zgadzaja jak widac wyzej.
Imo jednak ziomek ma psyche ze stali jak przyjmuje taka fale smieszkow i sobie zyje dalej jak gdyby nigdy nic, po reakcjach ludzi widac ze losowy mietek mialby juz meltdown bo ego by zabolalo ze zonka smiala smiec potanczyc z wysportowanym hiszpanem albo poleciec na koncert kiedy on sobie kopie w gale chuj wie gdzie na koncu swiata, a on sobie dalej pyka i zyje jakby nigdy nic :dunno:
A na ile to gra pozorow to sie zobaczy, jeden rabin powie ze to pierdolnie drugi ze pozyja sobie dlugo i szczesliwie :dunno:
Btw mi sie takie doszukiwanie wszedzie sneak dissow i upokarzania kojarzy z brakiem pewnosci siebie, lew nie przejmuje sie tym ze mu komar na dupie usiadl, tak samo lewy widocznie cieszy sie tym ze jego zonka sie dobrze bawila na jakims tam koncercie, a mariusze sie zastanawiaja jak ona tak moze sie bawic a powinna potulnie siedziec z mezem na jakims zadupiu na drugim koncu swiata bo akurat maz zmienil robote na jakas inna i gorsza na dodatek

Co sadzicie slizgawkerzy? Ja jeszcze nie wiem czy tak powinienem sadzic czy nie, jestem niezdecydowany.
Aha i moze jakas ankieta by tu pasowala bo ta juz przeterminowana a mamy tu powazny dylemat do roztrzygniecia
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużego
Awatar użytkownika
nobezprzesady

Post autor: nobezprzesady »

Do podśmiechujek idealnie, ale chyba w rzeczywistości nikt nie myśli, że typa może jakkolwiek zaboleć to, że sobie żona potańczy na koncercie czy nawet z trenerem ciabattę. Ale może trochę przeceniam ludzi, bo jednak to przekonanie, że każda kobieta (oprócz ich matki) tylko czeka na doprawienie facetowi rogów, się zrobiło jakieś popularne.
ODPOWIEDZ