Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
W temacie o bandzie chuja mogę oceniać piłkarzy, bo widzę jak grają, ale nie mogę oceniać ludzi, bo ich kurwa nie znam. Rozumiem jak działa swiat, współczesne media, że to sie klika i jest z tego dobry hajs, ale dla odbiorcy to jest gówno, które robi sieczkę z mózgu i tworzy fałszywy obraz świata.
dlaczego oceniasz diego maradonę, skoro go nigdy nie poznałeś, przecież wiesz jak działają media
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
O życiu prywatnym Diego wiadomo bardzo dużo, a o relacjach w związku Lewandowskich bardzo mało. No chyba, że jakieś tweety randomów to dla kogoś wiarygodne źródło informacji, w takim razie przepraszam.
no na pewno wiemy tyle, ze uposledzeniec prowadzacy konto robercika na ig wkleja ai slopy jako komentarze
myślę, że nie ma co się kłócić, skoro wszyscy na koniec dnia chyba zgadzają się, że robert to ciumciok
No chyba nie wszyscy sie zgadzaja jak widac wyzej.
Imo jednak ziomek ma psyche ze stali jak przyjmuje taka fale smieszkow i sobie zyje dalej jak gdyby nigdy nic, po reakcjach ludzi widac ze losowy mietek mialby juz meltdown bo ego by zabolalo ze zonka smiala smiec potanczyc z wysportowanym hiszpanem albo poleciec na koncert kiedy on sobie kopie w gale chuj wie gdzie na koncu swiata, a on sobie dalej pyka i zyje jakby nigdy nic
A na ile to gra pozorow to sie zobaczy, jeden rabin powie ze to pierdolnie drugi ze pozyja sobie dlugo i szczesliwie
Btw mi sie takie doszukiwanie wszedzie sneak dissow i upokarzania kojarzy z brakiem pewnosci siebie, lew nie przejmuje sie tym ze mu komar na dupie usiadl, tak samo lewy widocznie cieszy sie tym ze jego zonka sie dobrze bawila na jakims tam koncercie, a mariusze sie zastanawiaja jak ona tak moze sie bawic a powinna potulnie siedziec z mezem na jakims zadupiu na drugim koncu swiata bo akurat maz zmienil robote na jakas inna i gorsza na dodatek
Co sadzicie slizgawkerzy? Ja jeszcze nie wiem czy tak powinienem sadzic czy nie, jestem niezdecydowany.
Aha i moze jakas ankieta by tu pasowala bo ta juz przeterminowana a mamy tu powazny dylemat do roztrzygniecia
Imo jednak ziomek ma psyche ze stali jak przyjmuje taka fale smieszkow i sobie zyje dalej jak gdyby nigdy nic, po reakcjach ludzi widac ze losowy mietek mialby juz meltdown bo ego by zabolalo ze zonka smiala smiec potanczyc z wysportowanym hiszpanem albo poleciec na koncert kiedy on sobie kopie w gale chuj wie gdzie na koncu swiata, a on sobie dalej pyka i zyje jakby nigdy nic
A na ile to gra pozorow to sie zobaczy, jeden rabin powie ze to pierdolnie drugi ze pozyja sobie dlugo i szczesliwie
Btw mi sie takie doszukiwanie wszedzie sneak dissow i upokarzania kojarzy z brakiem pewnosci siebie, lew nie przejmuje sie tym ze mu komar na dupie usiadl, tak samo lewy widocznie cieszy sie tym ze jego zonka sie dobrze bawila na jakims tam koncercie, a mariusze sie zastanawiaja jak ona tak moze sie bawic a powinna potulnie siedziec z mezem na jakims zadupiu na drugim koncu swiata bo akurat maz zmienil robote na jakas inna i gorsza na dodatek
Co sadzicie slizgawkerzy? Ja jeszcze nie wiem czy tak powinienem sadzic czy nie, jestem niezdecydowany.
Aha i moze jakas ankieta by tu pasowala bo ta juz przeterminowana a mamy tu powazny dylemat do roztrzygniecia
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- nobezprzesady
Do podśmiechujek idealnie, ale chyba w rzeczywistości nikt nie myśli, że typa może jakkolwiek zaboleć to, że sobie żona potańczy na koncercie czy nawet z trenerem ciabattę. Ale może trochę przeceniam ludzi, bo jednak to przekonanie, że każda kobieta (oprócz ich matki) tylko czeka na doprawienie facetowi rogów, się zrobiło jakieś popularne.