Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Odriozola w sociedad i mariano z dupy w Sevilli ale lubię tego użytkownika więc niech mu się wiedzie
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Greenwood świetny ruch, tam będzie mógł się wyżyć i wykorzystać swoje „talenty” 
Tak XDtravis1 pisze: ↑01 wrz 2023, 21:44 przecież z tego składu to jakby to nie było PSG z genem frajerstwa to jest obok city murowany kandydat do wygrania ligi mistrzów, a tak to nawet nie wiadomo czy z grupy wyjdą, ale nie powiem fajnie się prezentuje ta kadra po "przebudowie" trio dembele-muani-mbappe ale to może siać popłoch kontratakiem
Bo nawpierdalanie całego nowego ataku to klucz do sukcesu. Tym bardziej, że połowa to chłopaki nie grzeszące intelektem
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
no śmiesznie to wygląda, że tam obrona:
Hakimi/Mukiele - Skriniar/Marquinhos - Kimpembe/Danilo - Mendes/Hernandez
atak:
Asensio/Dembele - Ramos/Muani - Mbappe/Barcola
a w środku pola Ugarte kot i poza tym ciumcioki Ruiz, Vitinha, Soler i Kang-in Lee oraz 17 latek Zaire-Emery
Hakimi/Mukiele - Skriniar/Marquinhos - Kimpembe/Danilo - Mendes/Hernandez
atak:
Asensio/Dembele - Ramos/Muani - Mbappe/Barcola
a w środku pola Ugarte kot i poza tym ciumcioki Ruiz, Vitinha, Soler i Kang-in Lee oraz 17 latek Zaire-Emery
murowany kandydat to może nie ale specjalnie bym się nie zdziwił jeśli doszliby do półfinału LM. tak samo nie zdziwię się, jeśli odpadną w fazie grupowej :Pstranger pisze: ↑02 wrz 2023, 9:04Tak XDtravis1 pisze: ↑01 wrz 2023, 21:44 przecież z tego składu to jakby to nie było PSG z genem frajerstwa to jest obok city murowany kandydat do wygrania ligi mistrzów, a tak to nawet nie wiadomo czy z grupy wyjdą, ale nie powiem fajnie się prezentuje ta kadra po "przebudowie" trio dembele-muani-mbappe ale to może siać popłoch kontratakiem
Bo nawpierdalanie całego nowego ataku to klucz do sukcesu. Tym bardziej, że połowa to chłopaki nie grzeszące intelektem
- Bunnymen77
jak ten greenwood odpali, to za dwa lata albo i szybciej united wywali na niego 100 milionow
Będzie narracja, że się zmienił. I udowodnił wyciągnięcie lekcji z zaistniałej sytuacji.
- ConeyIsland
Przecie on na wypozyczenie poszedl
wszyscy barceloniarze oficjalnie zarejestrowani?ebismolarek pisze: ↑01 wrz 2023, 22:50 Felix już oficjalnie
Dodano po 16 minutach 51 sekundach:
I Cancelo też
btw wiadomo coś na jakich warunkach oba wypożyczenia- w sensie ile płatne/kto pokrywa pensje/czy jest opcja lub obowiązek wykupu i za jaką kwotę?
- ebismolarek
Raczej ta
Oba wypożyczenia bez opcji wykupu, obaj schodzili ze swoich pensji żeby to doszło do skutku, ale jak z pokrywaniem pensji to chuj wie w sumie xd raz mi coś mignęło że niby City miałoby pokrywać 80 procent pensji Cancelo, ale ile w tym prawdy to nie wiem
Grabara idzie do Wolfsburga, transfer latem przyszłego roku.
No i na chuj się przypierdalasz dzbanie?
Sergio Ramos najprawdopodobniej w Sevilli
ramos jesus navas dawac jeszcze luisa fabiano palopa i lecimy