Belmondo
Re: Belmondo
Policja go zgarnęła, psychiatryk nie unikniony

kontakt i cala reszta: guns.lol/oooizneb
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
czekam na zdjęcie z Tworek Waginny odwiedzającej Algidę
kontakt i cala reszta: guns.lol/oooizneb
dajcie znać komu trzeba pokazać legitymację ćpuna żeby się wypowiadać w temacie - ale swoje do nocha załadowałem w życiu i były okresy gęste, a jedną bliską osobę w takim stadium jak belmondo nawet odprowadziłem w ostatnią drogę. Zostawiam surowe gadki i zamykanie drzwi dopóki się nie ogarnie jego bliskim i ludziom którzy mają jakiś wpływ na jego życie, mi pozostaje gorzka refleksja nad tym gościem i co by było gdyby, trochę empatii bo maszyna losująca czy możesz używać i wyhamować czy wpierdolisz się po uszy jest jednak nieubłagana, chociaż wielu próbowało.
Oczywiście z przymrużeniem oka, ale wyjścia z dragów to ciężka droga
-
starydobryhiphop
Cofam nie będę nawet sprawdzał muzyki typa, nie znałem i nie wydaje mi się żebym znalazł tam dla siebie coś istotnego - ani jako jakąś głębszą kmina ani jako czystą rozrywka
Życie! Życie! Wciąż zaskakuje mnie, wciąż zaskakuje mnie!
Powinien się skumać na melanż z młodym Martyniukiem. Dopiero by live'y byly 
Światem kręcą pieniądze
Z ciekawości zacząłem drążyć temat alfy i ni chuja nie mogę zrozumieć, że ludzie w to brną przy takich chorych jazdach.
Tak samo jak lepiej pić 2 browary dziennie niż pół litra, tak przecież są tematy dużo mniej destrukcyjne dla psychiki niż alfa.
Żeby zniszczyć sobie łeb fetą to trzeba się trochę postarać, a tutaj to chyba niewiele wystarczy.
Tak samo jak lepiej pić 2 browary dziennie niż pół litra, tak przecież są tematy dużo mniej destrukcyjne dla psychiki niż alfa.
Żeby zniszczyć sobie łeb fetą to trzeba się trochę postarać, a tutaj to chyba niewiele wystarczy.
2 browary! albo nie, czekaj, lepiej! pół litra…piwa
Wszyscy orbiterzy Belmondo pisali mu teksty, tylko nie on sam
Szkoda że większość z nich jest po rozstaniu znana tylko z tego że była z nim w Mobbyn i solowo nie może zaistnieć
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Mogliby sobie dobre teksty napisac xd gpsiak jest nie gorzej odklejony od g
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Taką samą miałem pierwszą reakcję, ale tam GSPiak mówi, że nie tyle pisał, co składał teksty z pomysłów Belmondziaka, no powiedzmy, że można w to uwierzyć w jakimś stopniu. Belmondo mu generował mnóstwo głupot, on to składał i wystarczało. Dla siebie nie miał pomysłów, temu teksty gorsze. Z tym że pewnie przypisuje se więcej niż powinien.
@dr zjeb najwyższy możliwy poziom rigczu w wypowiedziach w tym temacie, mówi jak jest
belmondziarz generator losowych wersów, a reszta to łapie i składa
- KlejnotNilu71
Jak nawinął rok temu, tak zrobił dwa dni temu
łapię ją za warkocz, tyrydydydyndyn
Nie zabieraj się za rap jak jesteś bażantem
- gods bidness
Już tu padł morał, że nie ważne kto pisze tekst, ważne kto go zarapuje.
Dodano po 2 minutach 11 sekundach:
Skoro pisali mu teksty, a on lepiej wyglądał i ładniej i lepiej dla publiczności je wykonywał niż ich prawowici autorzy, to czy możemy już uznać, że Belmondo to Dziarma męskiego hip hopu?