Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
potter

Re: Transfery

Post autor: potter »

zuperhero pisze: 24 sie 2023, 16:02 nazwiska brzmią absurdalnie ale we włoszech piłkarze z oddziału geriatrycznego lubią odpalić, chociaż ten sanczez to nie ma chvja, żeby dobrze grał

e:właśnie sobie obczaiłemc, alexis zajebał w zeszłym sezonie 18 bramek sumując wszystkie rozgrywki, lol
No właśnie czemu nie ma chuja? W OM to Sanchez wyglądał rewelacyjnie, wszędzie był na tym boisku, szkoda że go nie utrzymali, stawiam że Auba tyle nie da.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Wg BEIN Sport Salah zgodził się na dołączenie do Arabskiego klubu. Robi się ciekawie..
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

przede wszystkim nie ma opcji żeby Alexis dał mniej niż ten dzban Correa (na boisku, bo przy grillu ponoć był najlepszy w druzynie). Inter kręcił się wokół napastnika przez pół okienka po wysypaniu się tematu Lukaku, blisko był Scamacca ale Atalanta przebiła Inter pozycją w drużynie (Inter szukał nr3), był grany Balogun, ale jego wycena była z dupy, zdecydowano się na lowcostowe opcje czyli wspomniany Arnautovic i Alexis, a wszystkie środki z okienka poszły w kierunku sprowadzenia klasowego obrońcy zamiast napastnika nr3 co moim zdaniem jest najrozsądniejsze bo jednak zakładanie że Darmian jest numerem jeden na PŚO jest mega ryzykowne. Bardzo blisko dołączenia do Interu jest zatem Pavard.
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Ktoś wytłumaczy fenomen Lukaku. Facet jest w top 20 najlepszych strzelców XXI wieku, 121 goli w Premier League, w seria A też coś tam nastrzelał. Żyjemy w czasach gdzie w Juve gra Milik , czy w Milanie Giroud, a taki facet wciąż bez klubu.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Potrafisz oglądać wszystkich żuli, a nie potrafisz przeczytać i wyciągnąć wniosków, dlaczego Lukaku nie ma klubu...
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Bisclavret

Przecież Lukaku ma klub i to jest jego główny problem bo pewnie wolałby nie miec
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Wiadomo, użyłem skrótu myślowego. @RIVALDO111 jak myślisz, dlaczego Lukaku nie ma pewnego miejsca na boisku w klubie, z którym jest związany formalną umową?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Bisclavret

Bo poziom piłki spadł
Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

RIVALDO111 pisze: 24 sie 2023, 19:04 Ktoś wytłumaczy fenomen Lukaku. Facet jest w top 20 najlepszych strzelców XXI wieku, 121 goli w Premier League, w seria A też coś tam nastrzelał. Żyjemy w czasach gdzie w Juve gra Milik , czy w Milanie Giroud, a taki facet wciąż bez klubu.
No ciekawe dlaczego dlaczego nikt nie chce gościa, który zachowuje się jak rozkapryszony dzieciak i jest robalem. Do tego pewnie wejdzie w sezon z nadwagą i trzeba będzie czekać pół roku aż jaśnie pan dojdzie do formy, a po sezonie uzna, że jednak zmienia klub.
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Bisclavret pisze: 24 sie 2023, 19:57 Bo poziom piłki spadł
Też tak myślę, widzę, że kolega z tych kumatych. ;)
Awatar użytkownika
potter

Balogun w Monaco, rozjebał się Embolo więc ściągają sprawdzonego w Ligue1 Murzyna, rozsądnie.
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

Za 50 milionów myślę spoko deal, jako kibic Arsenalu jestem zadowolony.
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Gorzej kurwa ze Tierney idzie na wypozyczenie bez wykupu do Sociedad :lol:

Ja rozumiem, że te wyceny fanow o 40 mln byly popierdolone, ale ze no nikt w Premier League nie dac z 15 mln za typa
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

Ale nie kumam trochę czemu my go wypożyczamy po tym jak się Timber zepsuł. Przecież Tierney jest jaki jest ale na bronienie w końcówkach bdb opcja i na łatwiejsze mecze.
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

ćwiąkała na Twitterze pisze, że "Kamil Glik został zaproponowany Legii i odrzucony ze względów sportowych. Finansowo spokojnie był w zasięgu. Trochę się dziwię po ostatnich meczach."
A to by ci dopiero była heca
Awatar użytkownika
potter

Roma posłała delegację do Londynu po tym jak Chelsea udostępniła Lukaku także do wypożyczenia, ale z obowiązkiem wykupu za rok. Jakoś nie widzę jego współpracy z Mourinho na dłuższą metę (w Chelsea im nie szło, w United nie pamiętam jakie mieli relacj), ale kto wie.
Bisclavret

Tylko ciekawe co tam z jego pensja bo w Chelsea ma 20mln brutto a najlepiej opłacany w Rzymie Dybala... 7 xD. Jak Chelsea będzie dopłacała różnice to deal dekady z tym lakaką, ale w sumie kto ma zrobić deal dekady jak nie Chelsea
Awatar użytkownika
neks

Post autor: neks »

Jak ja pluję na tego śmiecia, położył transfery do Interu i arabów i za sezon znów będzie wożenie z tym klaunem
Awatar użytkownika
imo

Post autor: imo »

Czemu ten głupi murzyn nie chce do arabów
lygrys pisze: 17 sie 2023, 22:17 z uśmiechem na twarz mówię mój catchphrase "dzień dobry, w czym pani pomóc?"
Obrazek
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

ConeyIsland pisze: 25 sie 2023, 9:32 ćwiąkała na Twitterze pisze, że "Kamil Glik został zaproponowany Legii i odrzucony ze względów sportowych. Finansowo spokojnie był w zasięgu. Trochę się dziwię po ostatnich meczach."
A to by ci dopiero była heca
I dobrze że go opluto
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY

#FREE FROMAGE
ODPOWIEDZ