NBA

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
Negatyv

Re: NBA

Post autor: Negatyv »

https://sport.onet.pl/koszykowka/nba/nb ... ks/xyd7s68

NBA: Milwaukee Bucks wygrali bez Janisa Andetokunmbo, MVP poprzedniego sezonu został ojcem

:shock:
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

co w tym dziwnego? tak wygląda transliteracja nazwiska z greckiego na polski
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

NBA wrzuciło do siebie na kanał materiał z najlepszego konkursu wsadów ever, uwielbiam te paczki Cartera :bowdown:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
jayy

Post autor: jayy »

przypomniało mi się, że pare stron wcześniej napisałem, że Kuzma to wyższa wersja Clarksona. patrząc teraz na ich gre, to w sumie obraziłem mocno Clarksona
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Najśmieszniejsza rzecz, jaką dzisiaj widziałem. Przy okazji dziś w nocy konkurs wsadów i trójek. Na paki ekipa fajna, jestem ciekaw strasznie co wymyślą.
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Szkoda że bez LaVine'a. Jebany po tylu kontuzjach, a na filmikach z instagrama wrzuca od niechcenia chore rzeczy. Tutaj 360 z linii wolnych, przypominam że chłop miał zerwanego ACLa który z niejednego typa zrobił cień samego siebie:

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

prawda jest taka że Gordon v LaVine było lepsze niż 2000
no i Gordon tam został okradziony więc mam nadzieje że zgarnie w tym roku i może za rok rewanżyk
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

No same wsady były lepsze niż w 2000, ale ta przewózka Cartera z "It's over" jest legendarna i ma w sobie coś magicznego :D
Awatar użytkownika
jayy

liczę, że Jones Jr mnie nie zawiedzie, bo gość jest przekozakiem, boje sie tylko ze wymysli cos tak trudnego, ze nie uda mu sie tego zrobic w ani jednej próbie
Awatar użytkownika
KejMart

Post autor: KejMart »

SDC było naprawdę dobre, szkoda Gordona bo każda paczka miała jakość, Wade go wychujał.
Awatar użytkownika
jayy

dla mnie powinien być remis, zajebisty konkurs zepsuty przez sędziów, kocham cie D-Wade, ale ładnie tu odjebałeś
w ogóle te ocenianie jest tragiczne, psuje strasznie widowisko
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

A mi się nie podobało, mało paczek zrobiło na mnie jakieś mega wrażenie. Miałem cały czas odczucie, że to wszystko już gdzieś widziałem.
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Bo ogólnie po tylu konkursach ciężko jest zrobić wsad, którego byś wcześniej nie widział :razz: Stąd coraz częściej te (słabe moim zdaniem, no ale kumam powody) zdmuchiwanie świeczek, peleryny supermana i przeskakiwanie samochodów sponsora, inaczej oglądalibyśmy pewnie co roku masochistyczne próby zrobienia przez każdego 360 windmilla.

Zion podczas rising stars też dobrze dawał:
https://youtu.be/apdx4BT3HRQ?t=19
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

szczerze mówiąc czekam na ten dzisiejszy mecz, jestem ciekaw jak się sprawdzi ta formuła i czy będzie więcej emocji niż zwykle, chociaż obejrzę pewnie rano dopiero

no i #gordongotrobbed
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Potężny POLISH HAMMER oficjalnie na emeryturze
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Mecz gwiazd sztosik w chuj, ta zmiana formuły to był strzał w dziesiątkę. Polecam ogarnąć chociaż ostatnie 2 kwarty.
Yoyon

Post autor: Yoyon »

Zasnąłem po drugiej kwarcie, link do całości ktoś, coś? :)
Awatar użytkownika
recklezz

Post autor: recklezz »

[mention]Yoyon[/mention]
https://www.nbafullhd.com/all-star-team ... full-game/

Tu masz w partach, angielski komentarz

Ale jak masz za godzine czas to canal+sport2 transmituje powtórkę meczu (z polskim komentarzem ofc) o 16;15, jeśli nie masz tego programu to masz link
http://sako-tv.blogspot.com/2018/10/can ... e.html?m=1, nie da rady sobie przewinąć czy coś zatrzymać leci po prostu online to co w tv masz
Yoyon

Post autor: Yoyon »

Bardzo dziękuję Pan [mention]oldschool[/mention] i Pan [mention]recklezz[/mention].
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Potwierdzam, ta część "tributowa" z 24 punktami już na pełnym skupieniu, z obroną (ten blok Giannisa na LeBronie w rogu!) i pressowaniem rozgrywających. Oczywiście oprócz tego cała masa zajebistych smaczków streetballowych (kozioł Trae, crossovery Kemby, ten fake-pass króla i potem dunk, ja pierdolę pokazywali to chyba z trzy razy) i wsadów po kilku podaniach z pierwszej piły. Były trójki z połowy (Trae!!!), było latanie nad obręczą, nawet pojedynki w post-up były i fajnie po latach posuchy i pustych wyników widzieć reakcje ludzi masowo nazywających to ASG najlepszym od dekady :razz:

W ogóle widok tych mord uśmiechniętych przy zawodach rzutu z połowy albo dziś na meczu, LBJ śmieszkujący sobie z Donciciem, Simmonsem i Jokiciem, Trae oglądający sobie wszystko zza linii z Quavo i Chancem, super.

e: przy części Commona i tych rymowankach zdychałem z cringu
ODPOWIEDZ