Quebonafide

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

moxxi

Re: Quebonafide

Post autor: moxxi »

Dobra ale i tak Bit = Quebo > gówno > jakiś tam Mick Jenkins którym się jaracie tylko dlatego bo z Ameryki, ja pierdole XD
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Post autor: kr0pka »

moxxi pisze: 30 gru 2020, 1:19 Mick Jenkins którym się jaracie tylko dlatego bo z Ameryki
Przecież Mick ma mega warsztat, jest świetnym raperem i to jest niezależne od tego skąd jest ignorancie.
nic na potem
czyngis_chan

Post autor: czyngis_chan »

Onra :bowdown: bridge też w tym azjatyckim klimacie, nie mam słów
Ostatnio zmieniony 17 lis 2021, 23:31 przez czyngis_chan, łącznie zmieniany 2 razy.
moxxi

kr0pka pisze: 30 gru 2020, 1:34
moxxi pisze: 30 gru 2020, 1:19 Mick Jenkins którym się jaracie tylko dlatego bo z Ameryki
Przecież Mick ma mega warsztat, jest świetnym raperem i to jest niezależne od tego skąd jest ignorancie.
Mick Jenkins którym się jaracie chuj wie czemu, lepiej? Typowy ziomal co nawija po angielsku których 43892489324892384923

Co do kawałka, to znowu lipa że nie ma kolejnej zwrotki Quebonafide :(
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
ebowski

Post autor: ebowski »

oOoOO patrzcie na mnie, nie znam jakiegoś rapera, więc wszyscy którzy go znają i lubią to pewnie tylko tak na pokaz

Ale co by nie mówić - feat na pewno średnio wykorzystany. Raczej jako ciekawostka która zainteresowanych ucieszy, bo takie doklejenie zwrotki z pizdy na koniec wiele nie wnosi. Fajnie sobie leci, pasuje do bitu jak ulał, ale do Que i refrenu to już tak mniej imo xd
Rower pędzi sam zmienia przerzutkiiiiii
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

więc wszyscy którzy go znają i lubią to pewnie tylko tak na pokaz
No bo tak jest, przecież nikt by się nie napisał "mieć G U Z I O R A na feacie i dać go tak bezczelnie na koniec oooo kurwaaaa", nawet jak to czytasz to brzmi abstrakcyjnie, a nie napiszą tak tylko dlatego że guzior nie jest z usa :lol:
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
Holden

Post autor: Holden »

Mick Jenkins zajebany mułem i irrelevant
Awatar użytkownika
chujkurwa

Post autor: chujkurwa »

moxxi pisze: 30 gru 2020, 1:19 jakiś tam Mick Jenkins którym się jaracie tylko dlatego bo z Ameryki, ja pierdole XD
oj ty kurwa baranie
https://www.youtube.com/watch?v=zJbdtoRJTAc

Faktycznie 5 lat temu ludzie zajebali klub bo jest z Ameryki, a nie dlatego, że wydał wykurwiaste Water[s] i wcześniej Trees & Truth*

*dopisałem bo se właśnie przypomniałem jak dobre to było
edenmar

Post autor: edenmar »

No fajnie, fajnie, ale też nie rozumiem dlaczego miałby być z tego powodu stawiany na piedestale i trzeba wielkiemu artyście koniecznie znaleźć jakieś bardziej eksponowane miejsce w kawałku. Widocznie Queba uznał, że Mick Jenkins będzie w sam raz pod napisy końcowe i moim zdaniem kompozycyjnie ma to więcej sensu niż wrzucanie tej zwrotki gdzieś w środek takiego utworu.
lambiczi

Post autor: lambiczi »

Tym bardziej, że położył chujową zwrotkę, która jak najbardziej zasługuje na takie napisy końcowe - można potraktować ot tak jako ciekawostkę.
Awatar użytkownika
Drmz

Post autor: Drmz »

moxxi pisze: 30 gru 2020, 1:19 Dobra ale i tak Bit = Quebo > gówno > jakiś tam Mick Jenkins którym się jaracie tylko dlatego bo z Ameryki, ja pierdole XD
Ale ty jesteś paskudnym trollem i jeszcze najebałeś ponad dwa koła postów na tym biednym forumku :lol:

Mick Jenkins jest kozackim raperem i to twój problem, że się kurwa na muzyczce nie znasz. Poza tym wyobraź sobie, że być może raper kebonafajda autentycznie jara się rapem murzyna Mick Jenkins, czy muzyką producenta Onra i miał W CHUJ zajawy z tego, żę udało mu sie zrealizować takie kolabo. Jeśli samo to wydarzenie to nie jest dla was hip hop W KURWE, to ja nie wiem co jest, chyba tylko nowa płyta Sentino.
kosciey pisze: 03 mar 2020, 13:07 wszyscy jesteście chujowo wypluci przez generator gówna.
lygrys pisze: 15 sty 2021, 17:13 Tak czy inaczej nie żałuje, bo wreszcie kupiłem durszlak
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

chujkurwa pisze: 30 gru 2020, 10:55 Faktycznie 5 lat temu ludzie zajebali klub bo jest z Ameryki
no przecież to jest oczywiste, że tylko z tego powodu xDD

typ jest jakimś noname z totalnego podziemia, którego zna 5 osób na krzyż co słuchają każde gówno i wielki podjar ooooo mick jenkins
Awatar użytkownika
Drmz

Post autor: Drmz »

Na ostatniej płycie Que była podobna sytuacja.
typ jest jakimś noname z totalnego podziemia, którego zna 5 osób na krzyż co słuchają każde gówno i wielki podjar ooooo mick jenkins
Sentino
kosciey pisze: 03 mar 2020, 13:07 wszyscy jesteście chujowo wypluci przez generator gówna.
lygrys pisze: 15 sty 2021, 17:13 Tak czy inaczej nie żałuje, bo wreszcie kupiłem durszlak
impertynencki

Post autor: impertynencki »

A ten Dawid Szynol to co zrobił? Temat nie pociągnięty, a jestem ciekaw.
najlepsze dni uciekają nam na właśnie dziś
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

jak kartek nawinie w dissie ze quebo zaruchal po koncercie nieswiadomie 16tke i do dzis ją utrzymuje to będę se pluł w brodę że nie wrzuciłem tego newsa parę miesięcy temu na peja
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

Teraz to na pewno nawinie
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Dawid był mozgiem stepow teraz jest trzonem QQ jak kiedys Kwiatek Szpadyzorow
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
moxxi

Drmz pisze: 30 gru 2020, 11:19 Na ostatniej płycie Que była podobna sytuacja.
Sentino
XDDDD chyba Mick Jenkins czeka na Ciebie z kutasem gościu

Poza tym, ja nie twierdzę że gość jest jakiś chujowy, ale tutaj co wbiłem do tematu poczytać o tym co ślizgawkerzy sądzą o singlu to było głównie O KURWA MICK JENKINS :bowdown: :bowdown: :bowdown: (XD?) jak jego zwrota jest totalnie niepotrzebna w tym kawałku i dołożona totalnie z czapy

a ujmując wkład Sentino w kawałku na ostatniej płycie, pomijając już te zajebiste porównanie gdzie to było Quebonafide x Sentino, do kawałka Quebonafide x Mick Jenkins, mówi mi jedynie tyle że
Drmz pisze: 30 gru 2020, 11:15 się kurwa na muzyczce nie znasz
frontkick

Post autor: frontkick »

Poczytalem troche komentarzy fanów rapera Kartky pod tym numerem i odechciewa sie zyc

Mick Jenkins to bardziej jakies cameo niz feat w tym numerze, beka w chuj ze rapuje podczas napisow koncowych
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

Post autor: koniec »

przecież the Water[s] to jeden z lepszych tejpów ostatniej dekady w US rapie a typy piszą, że jakiś losowy murzyn :wall:
ODPOWIEDZ