Props
Anime - normiki out
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: Anime - normiki out
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- CeHaTeHaCe
jak skończy się anime to przerzucacie się na mange czy kończycie serie albo czekacie na ekranizacje nowych sezonów? ostatnio już drugą zacząłem czytać i chyba ponadrabiam całą resztę pokończonych bajek w ten sposób
Junior Slopmajster
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156
Ja mam na odwrot tbh wiec moge tylko gdybac ale mysle ze bym byl team przerzucanie sie na mange zeby nadrobic tyle ile sie da fabuly
Pozatym manga sie czesto lekko rozni od anime nawet w kanonicznych epizodach, wiec mozna zobaczyc jak to bylo w og wersji pokazane
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Kiedyś czytałem, teraz jak oglądam dużo więcej rzeczy to musi mi się coś mega spodobać żebym zaczął mange czytać
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Obejrzałem mushoku tensei i mam ochotę na coś w podobnym stylu, nie w sensie że inny isekai, tylko coś w podobnym świecie fantasy nie musi być isekaiem byle było dobre
Frieren
Tensei Slime
Re:Zero
Nie wiem czy jakoś aż tak podobne, ale no dobre są po prostu i tez maja jakies tam podobienstwa
Tensei Slime
Re:Zero
Nie wiem czy jakoś aż tak podobne, ale no dobre są po prostu i tez maja jakies tam podobienstwa
Ojj człowieku, ale czeka na ciebie przygoda
aż sobie chyba nadrobię od początku
Spojler:
Spojler:
Spoiler
Mimo że manga niby na podstawie chińskiej historii to fajnie że odpierdalają niby główne postacie bez pierdolenia zjebałeś wojnę jako generał mimo że miałeś być op i cie zabili Elo get good
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Obejrzałem dzisiaj ostatni odcinek 4 sezonu Demon Slayer, ja pierdolę jaki benger

Podbijam, kozacki odcinek
teraz z tego co czytałem trzy filmy tak ?
Kamikatsu rok temu biegło (fragment w spoilerze), żeby w tym sezonie Shikanoko Nokonoko Koshitantan mogło latać
jak ktoś lubi rzeczy typu shitposting to polecam
jak ktoś lubi rzeczy typu shitposting to polecam
Spoiler
Skonczylem kaijuu no8 tydzien temu i oddaje
Czekam na drugi sezon z lapa wiadomo gdzie, materialu troche doszlo bo jeszcze side b przez jakis czas wychodzilo, jest z czego dlubac
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Kaijuu widziałem chyba dwa, trzy epy. To jak już wszystko jest to wrócę. Natomiast oglądam teraz propsowane od góry do dołu na forumku hxh. Bawię się bardzo dobrze. Fajne tempo, chociaż trochę mi przeszkadza fakt, że znam rezultaty dwóch walk (tak, tych z sezonu 5) i teraz jak już oglądam ten 5 sezon to po prostu tylko na to czekam. Ogółem fajna przygoda. No i ktoś chyba pisał, że hxh wraca, więc niechcący idealny moment sobie znalazłem na oglądanie.
@Globe zebys nie robil sobie zbyt wielkich nadziei to anime hxh nie wraca na razie chyba, tylko manga co jakis czas dostaje nowe rozdzialy
- ToMojaStaraKsywka
czy 4 sezon jest lepszy niz 3? Będziemy niedlugo zaczynac i kurwa nie wiem czy wytrwam 3 minutowe 5 sekundy, w których bohater zastanawia sie jakie gówno dzisiaj wyczarował w kiblu stojąc na rękach
4 sezon to w głównej mierze filler (chyba 8 rozdziałów na cały sezon), więc myślę że tym bardziej Cie nie porwie, tak naprawde tylko ostatni odcinek warto
tzn. caly sezon opiea się na mandze, po prostu rozszerzyli o sceny fillerowe mocno
tzn. caly sezon opiea się na mandze, po prostu rozszerzyli o sceny fillerowe mocno
https://www.netflix.com/tudum/articles/ ... hotos-news
Lo baben czekalem na to
Leak Dandadan 360p.
Bo taki los rapera, bracie mój/Nawet jak cipy z nieba lecą, wszystko chuj
Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club
You hate, you're lame, your loss
Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club
You hate, you're lame, your loss
Gdzie co jak?? @bania