[GRA UNIWERSUM] Counter Strike
Moderator: con shonery
- bialyjelen
Re: [GRA UNIWERSUM] Counter Strike
jak wam sie podobaja nowinki z cs2?
imo fajnie z tym kupowaniem teraz
imo fajnie z tym kupowaniem teraz
Ja nie jestem przekonany, bo sporo jednak ogranicza, ale nie to żeby jakaś załamka była i zgrzytanie zębami
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.

Spoiler

Wybierasz se autoszmate, awp, skałta, famasa i emke i już auga nie kupisz jak cię najdzie ochota. Trzeba wybrać 5 rodzai broni każdego typu
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Pewnie to jeszcze zmienią do czasu wyjścia. Ale za możliwość sprzedaży broni, to props.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
ciekawe czy z premiera wroca serwery spolecznosciowe typu jailbreak/deathrun, czy trzeba ich dalej szukac na CS 1.6. Wtedy to sie napierdalalo cale dnie przed kompem
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- checollada
Zaciekawiła mnie informacja o CS2, więc przy okazji zakupu nowego sprzętu do grania postanowiłem wrócić do CS GO po 7 latach. W sumie fajnie się strzela, ale mam wrażenie, że obecnie społeczność tej gry w 90% to Rosjanie, bo tylko taki język słychać w grze i widać na czatach, trochę mnie to jednak odrzuca xd
Mam nadzieje, ze przy okazji premiery CS2 wzrośnie chociaż na chwile hype i środowisko trochę bardziej się przemiesza
Mam nadzieje, ze przy okazji premiery CS2 wzrośnie chociaż na chwile hype i środowisko trochę bardziej się przemiesza
to raczej kwestia tego jak działa matchmaking i do jakich serwerów łapie połączenie
kiedyś istniało kilka programów którymi można było wykluczyć łączenie z serwerami w danej lokalizacji
kiedyś istniało kilka programów którymi można było wykluczyć łączenie z serwerami w danej lokalizacji
- bialyjelen
ja mam nadzieje ze w koncu tym patalachom jebanym ktorzy mnie jebia na elo zrobia dedykowane serwery zeby mogli se tam drzec pizde i trolowac gierki
To nie kwestia matchmaking, po prostu tylu rusków gra i nieważne, czy grasz mma czy FACEITa, z 50% graczy to ruscy.
Btw dostał ktoś z Was dostęp do bety? Bo niby ma iść teraz druga fala, a na moich 2 kontach nadal cisza.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
30 lvl steam, konto od 10 lat, 4k godzin w csie, mnóstwo wygranych matchmakingów/faceitów i też bez dostępu 
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.

Spoiler

Od dobrego miecha+ mozna sobie z torrenta pobrac nowego cs2 I jest pare serwerow do grania
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
- FruitOffTheWall
- Zbanowany
szukam kurwa jakis serwów bhop do cs 1.6 ma ktoś coś godnego polecnia? tak wiesz zeby pośmigać sobie mapki na bh przez przeszkody. W cs go tego duzo bylo
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
ktoś w go teraz nie chciałby pograć?
fallen w furii, siuhy idzie na igla do mouz, wyjebali tego przygłupa dextera 
Ciekawe kto jako piąty wleci do mouz. Może powrót bymasa? No i przede wszystkim jak wypadnie nowe Navi.
- FruitOffTheWall
- Zbanowany
rip zioloziolo
Pierdolenie o Szopenie
najlepsi w cs maja po 20k godzin, bo ciagle i grają, trenują, są na bootcampach, a ten coś pierdoli o graniu mniej. Właśnie odkąd zaczęli sobie zakładać rodzinki, to wszystko się posypało, bo przestali napierdalać. Już nie wspominając, że miał jeden dobry rok, a potem to była równia pochyła i był jebanym botem.
- bialyjelen
czy 9ine dzwignie bo3 z BIG/Liquid?