Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Boże co jest z tymi kontuzjami w Chelsea XDD W ogóle skąd info o kontuzji Chilwella, nie bardzo mogę znaleźć.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Jeśli Nketiah nadal będzie mieć średnia 3 gole na sezon w Premier League, to gdzie on do Evertonu, choć kiedys Lfc nabrało się na Oxa więc kto wie.
Jakby co to nie wyśmiewam Nketiaha bo dziś właśnie z mu podobnych media zrobiły giga gwiazdy.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Kto robi gwiazdę z Nketiaha? Czy te "media" są teraz z nami w pokoju? Ty jesteś bardziej przyjebany niż myślałem 
Jak nie Paqueta to Mateusz Nunes na celowniku Man City, donosi kolega Ornstein. No i Doku już na medicalach.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Powiedzialbym ze sredni ten transfer Nunesa, ale o Akanjim tez tak mowilem wiec czas zamknac morde w stosunku do Pepito
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
miałem pisać że nunes do city, prawie deal done, ogólnie temat transfery ale dotychczasowe wzmocnienia city uważam za naprawdę dobre, moim zdaniem możliwa na powtórzenie tego co rok temu
To nie jest typ co się nim real i Barca interesowali i transfer do Napoli był prawie skończony?
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Miał iść za Ziela do Napoli to poszedł za Ziela do Arabii.
A Mancini też nie przypadkowo odszedł z tej kadry Włoch, ma zostać selekcjonerem Arabów.
A Mancini też nie przypadkowo odszedł z tej kadry Włoch, ma zostać selekcjonerem Arabów.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
,,Żenujące" wpis Toni Kroosa u Romano na temat odejścia Veiga do Arabii.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Ważny głos. Trochę przywraca wiarę w ludzi. Oby pojawili się następni, którzy będą oficjalnie piętnować takie ruchy.
- rozklad_gaussa
gabri veiga za rok w newcastle
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Alexis, Arnautovic... Który mamy rok?
nazwiska brzmią absurdalnie ale we włoszech piłkarze z oddziału geriatrycznego lubią odpalić, chociaż ten sanczez to nie ma chvja, żeby dobrze grał
e:właśnie sobie obczaiłemc, alexis zajebał w zeszłym sezonie 18 bramek sumując wszystkie rozgrywki, lol
e:właśnie sobie obczaiłemc, alexis zajebał w zeszłym sezonie 18 bramek sumując wszystkie rozgrywki, lol
- ConeyIsland
Aymeric Laporte przeniósł się z Manchesteru City do Al-Nassr na zasadzie transferu definitywnego. Według Fabrizio Romano jego kwota wyniesie 25 milionów funtów, czyli 29,17 miliona euro - najprawdopodobniej już z bonusami.
Kolejny niespełniony talent, który szybko kończy w sumie karierę
co tak mało.
ja się zatrzymałem w momencie jak mówiło się, że Laporte jest topowym ŚO na świecie, w sumie to nie śledziłem specjalnie, ktoś może napisać co się z nim odjebało przez ostatnie ~2 lata?
ja się zatrzymałem w momencie jak mówiło się, że Laporte jest topowym ŚO na świecie, w sumie to nie śledziłem specjalnie, ktoś może napisać co się z nim odjebało przez ostatnie ~2 lata?
- scam_sakawa
34 lata to bardzo dobry wiek jak na piłkarza przychodzącego do Włoch xD
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Arabia nawali Ci tyle transferów w 2-3 lata, że byłbym ostrożny z pisaniem o końcu kariery.ConeyIsland pisze: ↑24 sie 2023, 16:19 Aymeric Laporte przeniósł się z Manchesteru City do Al-Nassr na zasadzie transferu definitywnego.
Już teraz w Hiszpanii strasznie zyją transferem 21 latka z Celty do Arabii.
Dodano po 41 minutach 52 sekundach:
Na twitter rośnie coraz większa fala Salah-Arabia
- ConeyIsland
jedynym plusem odejscia salaha do arabii jest to że jest w chust drogi w FPL