Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
Dragowski Wisniewski Bereszynski Grosicki Swiderski Piatek to jest kryminał.
Od razu za nich powinni wskoczyć Lis, Grzesik, Mońka, Nowak, Czubak no i ostatniego mi brakuje
Od razu za nich powinni wskoczyć Lis, Grzesik, Mońka, Nowak, Czubak no i ostatniego mi brakuje
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
grzesik miałby jedno zajebiste zastosowanie - on zagra na każdej możliwej bocznej pozycji, w związku z tym jednym typem zastępujesz dwie chujozy typu turbo i bereś
Dodano po 44 sekundach:
why not reguła
Ja tam generalnie rozumiem te powołania i skoro coś w miarę zafunkcjonowało za Urbana to byłby on kompletnym idiotą jakby na najważniejsze mecze nagle zrobił rewolucje bo Mateusz Żukowski strzelił 9 goli w 2 bundeslidze, to nie jest czas na eksperymenty, ten który się najbardziej wyróżnia z Polaków w ostatnim czasie czyli Pietuszewski jest, a na resztę przyjdzie czas (albo i nie) w korzystniejszym terminie
Rozga tez jest i super no ale dragowski beres i wisniewski to jest poziom serie c. To jest naplucie w twarz duzy minus dla slazaka podłego
reprezentacja to coś więcej niż suma talentów każdego pojedynczego grajka (tym bardziej tych z końca ławki). zaraz najważniejszy mecz w tym roku, pewnie jakieś pół treningu i dwa rozbiegania w międzyczasie, wiadomo że bierzesz sprawdzonych żołnierzy, którzy się kiedyś sprawdzili, znają szatnie i sklejają te drużynę w całość. jest 80 minuta, bronisz wyniku w finale baraży, wpuszczasz Mońke czy Wiśniewskiego? Grzesika (who) czy Bereszyńskiego?
na jesień przyjdzie czas na nowe twarze
Jara mnie to-o-o-o-o-o-o-o-o
Jara mnie to-to-to-to-to-to-o-o-o-o-o
- ConeyIsland
- rozklad_gaussa
czy jaworzno to slask? ja sie nie znam, niech sie wypowiedza specjalisci
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
- Haczapurjan
^Tylko administracyjnie. Korzenie małopolskie, dlatego tyle tam bojówek Sharksów
Skończcie już pierdolić. Grzesik jesienią grał dobrze, ale dopiero co był najgorszy na boisku w meczu z potężną Legią.
- ConeyIsland
Nie to co Bereś który to ostatni raz zagrał pełne 90 minut 29 listopada z potężnym Carrarese
ok tylko nikt nie analizuje bereszynskiego na 90 minut
zagrał już pewnie (strzelam) kilkadziesiąt spotkań z zielinskim, bednarkiem, kilka/kilkanaście z kiwiorem zalewskim, szymanskim etc zna presję meczów reprezentacyjnych, baraży, pewnie już zdążył zagrać ze Szwecja jak i Albania można by wymieniac gdzie tu porównywać z jakimś polanonimowym ligowcem, dla którego „najciezsza” szatnia była ta przed meczem z legia w strefie spadkowej albo lechem w jakimś malo interesującym meczu ligowym ludzie kochani
zagrał już pewnie (strzelam) kilkadziesiąt spotkań z zielinskim, bednarkiem, kilka/kilkanaście z kiwiorem zalewskim, szymanskim etc zna presję meczów reprezentacyjnych, baraży, pewnie już zdążył zagrać ze Szwecja jak i Albania można by wymieniac gdzie tu porównywać z jakimś polanonimowym ligowcem, dla którego „najciezsza” szatnia była ta przed meczem z legia w strefie spadkowej albo lechem w jakimś malo interesującym meczu ligowym ludzie kochani
Jara mnie to-o-o-o-o-o-o-o-o
W ogóle ludzie co piszą, że zamiast Świderskiego powinien być Czubak albo Żukowski...Nie dawał za dużo Karol ostatnio, ale przecież są kompletnie inne typy napastnika xdd
tak jak Haczapurjan powiedział, Jaworzno w takim rozumieniu jak np. Chorzów czy Ruda to chuj, nie Śląsk, chociaż trzeba przyznać, że tam akurat zwyczaje hanysowskie ma kto kultywować, bo uświadczysz kibiców zarówno Gieksy jak i Ruchu, więc prawdopodobnieństwo usłyszenia godki na mieście jest większe niż w Częstochowie, Bielsku, o Sosnowcu nie wspominając. ale to wciąż nie GŚ, podobnie jak miejscowości dalej wymienione.
w ogóle jestem prawie pewien, że na przestrzeni lat włącznie do dnia dzisiejszego w tej smutnej jaworznickiej dziurze funkcjonuje/funkcjonowało najwięcej FC drużyn piłkarskich ze wszystkich miast w Polsce - rzeczone Gieksa oraz Ruch, Zagłębie, Wisła, a kiedyś nawet jednostki Pogoni Szczecin, posiadające swoją flagę
e: no i Vicoria.
Ostatnio zmieniony 21 mar 2026, 17:13 przez 2do5, łącznie zmieniany 1 raz.
polecam profil Kibicowskie Jaworzno na fejsie
Śnieg Garbatym Nosom
+ w Jaworznie jest też FC Górnika.
mońke albo walukiewicza zdecydowanie, wiśniewski jest objeżdżany niemiłosiernie w spadkowiczu ekstraklasy, z czym do ludziMizter pisze: ↑21 mar 2026, 12:46 reprezentacja to coś więcej niż suma talentów każdego pojedynczego grajka (tym bardziej tych z końca ławki). zaraz najważniejszy mecz w tym roku, pewnie jakieś pół treningu i dwa rozbiegania w międzyczasie, wiadomo że bierzesz sprawdzonych żołnierzy, którzy się kiedyś sprawdzili, znają szatnie i sklejają te drużynę w całość. jest 80 minuta, bronisz wyniku w finale baraży, wpuszczasz Mońke czy Wiśniewskiego? Grzesika (who) czy Bereszyńskiego?
poza tym wygodnie budować narracje w oparciu o obrońców, co z napastnikami? jak odwrócisz sytuacje to co ma nam niby dać taki świderski który nie potrafi bramki strzelić od dwóch lat
- rozklad_gaussa
niestety ale seba nie oddzwonil po telefonie w pazdzierniku, jak znajdzie komure to moze go powolaja
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
wielki kamil grosicki wchodzący z ławki w meczu na szczycie dolnej połowy tabeli przegranym z potężną lechią gdańsk zbawi nas w barażach