Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
scam_sakawa

Re: Transfery

Post autor: scam_sakawa »

Największe sprzedaże Brighton & Hove Albion:

1. Moisés Caicedo do Chelsea - 115,95 miliona euro [lato 2023];

2. Marc Cucurella do Chelsea - 65,25 milionów euro [lato 2022];

3. Ben White do Arsenalu - 58,5 miliona euro [lato 2021];

4. Alexis Mac Allister do Liverpoolu - 40,67 miliona euro [lato 2023];

5. Yves Bissouma do Tottenhamu - 29,2 miliona euro [lato 2022];

6. Leandro Trossard do Arsenalu - 24 miliony euro [zima 2023];

7. Robert Sánchez do Chelsea - 23,12 miliona euro [lato 2023].

Trossard w cenie niepewnego Sáncheza, Kukurella w cenie Trossarda i Mac Allistera i Caicedo za 116 milionów.

Props Brighton, jako sympatyk CFC czuję się wybitnie wydymany.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

Jeszcze Potter za ponad 20 baniek xD

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Laporte z City przechodzi do Arabii.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Ty kurwo zajebana, jeszcze nie ma oficjalki
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Ziyech do Galaty, Chelsea chce jakiegoś śmiecia z NewEngland Revolution do bramki :|
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Rencami to kazdy umi grać, nie potrzeba kupować dobrych bramkarzy
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Romano- Mitrovic o krok od Arabii.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
Kali

Post autor: Kali »

od 110 baniek za Caicedo do 30 latka ze Stuttgartu, kto to kurwa w ogóle jest
travis1

Post autor: travis1 »

o kurwa, nie no ja się cieszyłem że Fabinho i Henderson odchodzą i można tę kasę spożytkować, ale już to jest przesada, chyba po tej wtopie z Caicedo Klopp chce wczytać save'a żeby Hendo znów grac w pomocy
Awatar użytkownika
Kali

Post autor: Kali »

szybko poszło, jutro medicale, 15 mln funtów..

nie mam pojęcia co w tym klubie się odpierdala w ostatnich dniach, niech to okno się kończy a Schmadtke wraca na emeryturę
imcat

Post autor: imcat »

Kto to kurwa jest xd błagam niech ktoś obcykany w Bundeslidze powie, że chłop się na coś może przydać. Jeśli to jest główny wybór DMa, to brak mi słów na procesy jakie zachodzą w głowach decydentów.
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

to już by wzieli tego kurwa dacouteirurewoitr z crystal palace jezu nie wytrzymam.
ps wierze ze endo to najlepszy DM w historii ale kurwa 19mln i kontrakt na rok xd

:(
2do5

Post autor: 2do5 »

jasny gwint :lol:
Bakan

Post autor: Bakan »

Zamiast narzekać, to przypomnijcie sobie jak Klopp sprowadzał Ragnara Klavana. Też z niemieckiego rynku i też wielu nie dowierzało. Pamiętam jak ktoś pisał, że może on być kimś w rodzaju Henchoza, który też był gościem znikąd, a potem okazał się ostoją defensywy. Ostatecznie gówno z tego wyszło, ale słuchało się tych historii przyjemnie.
travis1

Post autor: travis1 »

Nie no mniej komicznie wyglądało nawet to wypożyczenie Arthura Melo rok temu, kilka dni temu się zastanawiałem czy może ten Lavia jest wart tej kasy i poszukać kogoś lepszego, do momentu gdzie Caicedo nawet nie spojrzał na lfc, Lavia się obraził i wbił caly na biało jakiś japoński Hendo,
aż się kurwa zgadzam z Ronaldo że kiedyś to było tzn piłkarze byli jakiś Xabi Alonso, Gerard no trochę inna pozycja, Fabinho, Henderson, nawet jay spearing który wsadzał łeb tam gdzie inni nogi by nie włożyli, dobra tutaj z przymrużeniem, a teraz jakiś japoński no name, tzn to byłby ciekawy transfer dla takiego Luton, bo poziom odpowiedni, dłaby radę w 1 składzie do tego parę japoncow by się klubem zainteresowało ale do Liverpoolu ecch coraz cieszę życie kibica
Kalom

Post autor: Kalom »

przecież to pomocnik z Japonii można w ciemno na 7 lat podpisywać i będzie zapierdalal aż miło

z boku wygląda na jakiś randomowy transfer, ale takie właśnie najlepsze
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Puenta Bakana piękna :lol:

Ogolnie to już nie lepiej jakiegoś Gomeza czy innego Kontate spróbować na SPD? Może też bedzie chujowy, ale przynajmniej za darmo
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

No ale jeszcze jest jakaś bajera o Amrabacie do Liverpoolu, to ten Endo jako backup na dm chyba nie jest jakąś najgorszą opcją co, bo coś średnio mi się chce wierzyć że ściągną tylko sympatycznego 30 letniego japonca do pierwszego składu
Bakan

Post autor: Bakan »

Nie no, wydaje mi się, że skoro chcieli dać te 110 mln za Caicedo to Endo ma być tylko jakimś uzupełnieniem. Chociaż z drugiej strony widzę tę nikczemną mordę Henry’ego mówiącego „Jurgen, no próbowaliśmy, wierzę, że dasz radę” i zostawiającego kadrę w obecnym stanie.

Generalnie patrząc na statsy Japończyka to źle to nie wygląda. Cały sezon od deski do deski, 5 goli i 4 asysty, podania progresywne są, w defensywie też porządnie. Może się okazać, że w dobrze funkcjonującym systemie jakoś to działać będzie, ale to jednak ryzyko spore.
Ostatnio zmieniony 17 sie 2023, 7:35 przez Bakan, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

potter pisze: 16 sie 2023, 13:02 Ziyech do Galaty
Ta, oblał znów testy jak w AlNassr, Chelsea skazana na tego gościa. Ale zaraz pokaże zdjęcie kolana na insta i powie, że to chuja prawda.
A Lewis Hall sam naciska na transfer do Newcastle, skoro tak to droga wolna.
ODPOWIEDZ