Ney na ten moment jest na linii z Al-Hilal, mogą paść duże kwoty.FLoo pisze:Neymar dawaj do United
Adama Traore w Fulham.
Z sekcji emeryci, Payet w Vasco da Gama, Diego Costa w Botafogo.
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Ney na ten moment jest na linii z Al-Hilal, mogą paść duże kwoty.FLoo pisze:Neymar dawaj do United
Tak i znowu w marcu poleci na urodziny siostry, czyli w kluczowym momencie sezonu
nie no, musi ktoś przyjść, drugim bramkarzem dziś będzie któryś dzieciak, bo Betinelli ma uraz. Ale obstawiam, że to będzie niestety roczna opcja na przeczekanie, już się mówi o Schmeichelu, jeszcze Lloris, Guaita na rynku..
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Też nie kumam ściągania Lavii teraz, szczególnie za takie siano, więcej sensu miałoby zostawienie Ugochukwu do rotacji i wysłanie Santosa na wypożyczenie.potter pisze: ↑14 sie 2023, 0:11 No Olise chyba wbije, zbliżają się ale o bramkarzu cicho
Dodano po 31 minutach 8 sekundach:
I chyba jeszcze Lavia wbija, z rożnych źródeł już takie info lata. O ile Caicedo to kocur to jakoś ten Lavia mnie jeszcze nie zachwycił, pamiętam że zagrał dobrze z Chelsea a potem parę meczów piach.
W przeciągu następnych 48h medyczne.kapec pisze:Ney na ten moment jest na linii z Al-Hilal, mogą paść duże kwoty.FLoo pisze:Neymar dawaj do United