Kanye West
- przedszkolanek
Re: Kanye West
ruscy chyba nie są jeszcze tak zdesperowani, żeby organizować spotkanie putina z takim ewidentnym świrem, obstawiam że nic ciekawego się nie wydarzy
Ye is back in the building
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Czego ten pajac nie zrobi dla fejmu
Boże, miej w opiece wszystkich fanów tego pretensjonalnego wyczesa.
Boże, miej w opiece wszystkich fanów tego pretensjonalnego wyczesa.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
Wszystko jest kawałem oraz żartem
jak patrzę na zdjęcia, na których ona występuje obok tego typa to widzę w jej oczach strach. przykro się na to patrzy
A ja widzę podjaranie u niej. Ekshibicjonistka i gościu, który lubi pokazywać swoją laske innym. Kanye ma prawdopodobnie trochę z cuckoldyzmu i trochę z narcyzmu. Nie wiem jak to się ma tylko do rzekomej religijności Kanyego o ile wogóle jeszcze coś z tego zostało.
Do tego ma to pewien wyraz symboliczny, nie wiem czy zamierzony czy przypadkowy. Otóż jest zaprzeczeniem słabego murzyna, płaczącego wciąż o niewolnictwo, po których on cisnął swego czasu. Tutaj czarny Kanye ma obok siebie białą laske, całkiem rozebraną, podległą, jak własność albo ozdoba itd.
Do tego ma to pewien wyraz symboliczny, nie wiem czy zamierzony czy przypadkowy. Otóż jest zaprzeczeniem słabego murzyna, płaczącego wciąż o niewolnictwo, po których on cisnął swego czasu. Tutaj czarny Kanye ma obok siebie białą laske, całkiem rozebraną, podległą, jak własność albo ozdoba itd.
Jasne, przeglądałbyś relacje ze szczytu G20 gdzie tematem nr 1 byłaby goła dupa Bianki.
-
34beatajuice
- Zbanowany
Nie widzę nic zlego w gołych cycach i dupie Bianki
Ale w oczach ma pustkę
Ale w oczach ma pustkę
Kanye jaki zjazd na twitterze.