Bedoes

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
DoubleB

Re: Bedoes

Post autor: DoubleB »

Rupert pisze: 28 lis 2025, 12:56 wygenerowano z użyciem modelu AI Bronek
xddd
Awatar użytkownika
sqlie

Post autor: sqlie »

Rupert hit post :bowdown:
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

No ja zupełnie na poważnie obwiniam Kalich i innych Dixonów za spierdolenie się Bedoesa i odebranie wybitnych albumów, które prawdopodobnie byśmy dostali. Ktoś może powiedzieć, że to wina Borysa, że cwaniakował, a w życiu okazał się pizdą. No tak, gdyby był taki jak w tekstach, szanować bym go nie przestał to by miał to w piździe i robił swoje. Ale w moim wieku już mnie to tak trochę chuj obchodzi. Jakbym miał układać zasady polskiego rapu, to ułożyłbym je w taki sposób, że utalentowany lamusowaty nastolatek może sobie nawijać o gangu i żadne patusy go potem za to nie gonią.

@chuj To nie jest do końca tak, że Bedoes jest dla mnie bogiem rapu. Uważam go za największy potencjał w polskim hiphopie, ale niewykorzystany. Na pewno nie jest to imo najlepszy raper w tym kraju.
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

aleksy pisze: 28 lis 2025, 13:43 obwiniam Kalich i innych Dixonów za spierdolenie się Bedoesa i odebranie wybitnych albumów, które prawdopodobnie byśmy dostali
winić kaliego za to że zjebało się bedopsisko to jak noego za hip hop
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
Sivestro

Post autor: Sivestro »

Jaayu pisze: 28 lis 2025, 13:21 no wlasnie ciezka rozkminka. moze rozkminil ze wlasnie takie EMOCJONALNE darcie japy i w ogole najlepiej dziala na odbiorcow i fanpejdze typu lil kondony ktore klaskaja momentalnie uszami. w koncu jak sobie przypomne to wlasnie najbardziej hejtowany byl w okresie tworzenia poteznych bengierow bez kalkulacji i moze sie tego wstydzi boi sie wrocic do tego, huj wie w koncu eripe nie bal sie zdissowac
Akurat Lil Kondon ma z nim kose od dłuższego czasu i ten numer mu się podobał ale miał dużo uwag i dla niego nie jest to rozpierdol żaden, oglądałem reakcje
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

aleksy pisze: 28 lis 2025, 13:25 Chciał sobie nawijać bezczelny rap o ćpaniu i tak dalej, ale dostał taką kontrę, że nie ustał
Może jakby normalnie pizgał z Street creditem, to by nie było problemów, a że pchał fikcje literacką jako autycznosc to muka.
Ale pomiędzy hustle przewózka a tym co robi tera, jest milion opcji, w tym przynajmniej dziesięć dobrych

Dodano po 38 sekundach:
Sivestro pisze: 28 lis 2025, 13:59 oglądałem reakcje
xd
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

Post autor: wrubel »

rupert ale nieśmieszny post i zostaw bronka
Awatar użytkownika
Sivestro

Post autor: Sivestro »

Jasek pisze: 28 lis 2025, 14:01
aleksy pisze: 28 lis 2025, 13:25 Chciał sobie nawijać bezczelny rap o ćpaniu i tak dalej, ale dostał taką kontrę, że nie ustał
Może jakby normalnie pizgał z Street creditem, to by nie było problemów, a że pchał fikcje literacką jako autycznosc to muka.
Ale pomiędzy hustle przewózka a tym co robi tera, jest milion opcji, w tym przynajmniej dziesięć dobrych

Dodano po 38 sekundach:
Sivestro pisze: 28 lis 2025, 13:59 oglądałem reakcje
xd
No odpaliłem reakcje tylko dlatego bo mają kosę to byłem ciekawy co powie bez lizania dupska
Kamilr8xa

Post autor: Kamilr8xa »

Jest przewoźka ale niestety nie klei mi się z jego wrażliwą osobowością, ciągłymi odwołaniami do matki, dziadków, braku ojca i jakie miał ciężkie życie. Mentalnie to jest dalej gnębiony dzieciak po gimnazjum.
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Mocarny numer, świetna rzecz
2do5

Post autor: 2do5 »

trochę grr grr
trochę pow pow
trochę chlip chlip
z bedoesiar dziś nie zaśnie nikt
Czak pisze: 28 lis 2025, 11:12 no mi się aż zachciało jakiegoś smarki smarka puścić po tym
najlepszy post póki co
Awatar użytkownika
regulator

Post autor: regulator »

ale zgrywania kozaka jak się w serduszku nie jest kozakiem to jest akurat klasyka klasyki od 96 więc tu bym nie upatrywał jakiejś wyjątkowości bedoesa

Raczej w próbie przeniesienia na polski grunt lil peep type emo rapu z darciem japy, co bedoes robic potrafi (ciekawe jakby sie potoczyły losy gdyby trafił na kolegów z gitarami i miał teraz jakiś metal/hardcore zespół, nawet te przemówienia ma jak klasycy hardcore). Mnie na tle Gustawa w tym nowym tracku męczy po kilku posłuchaniach nie samo darcie japy, tylko a strukturalny rozpierdol - co kilka wersów zmiana rytmu i pauzy na gadanko i znowu darcie i znowu pauza, jak się posłucha Gustawa zaraz po tym to tam widać różnicę - całość leci w dosyć ścisłym porządku i przyspiesza co zwrote, a te krzyczane fragmenty idealnie trafiają w rytm.
Awatar użytkownika
aplew

Post autor: aplew »

Bedoes chce zostać Jezusem Polskiego Rapu, ale w całym tym show zapomniał o tym, że muzyka typu hiphop ma być rozrywkowa i pochodzi z biednej ulicy, a nie z pałacyku i łez wzruszenia.
jotwupe pisze: 27 wrz 2025, 12:16 Niech kurwa usłyszę ksywę aplew gdzies na koncercie albo festiwalu to wjeżdżam bez gadki.
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

kapper1 pisze: 28 lis 2025, 2:57 najpiękniejszy moment w historii polskiej muzyki, mam łzy w oczach, coś pięknego

może ankieta, kto ma bardziej odklejonych fanów, quebo czy bedoes
patrząc na reakcje niejakiego muzyka tv to jednak szala się przechyla na stronę Borka
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

bcn pisze: 28 lis 2025, 1:44 no kurwa dzieciaki a co myslales ze targetem sa 30 letnie ziuty z forum o hiphopie?
@oldschool jest targetem jak najbardziej
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Weź gościu, ja nie mam 30 lat.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

Przesłuchałem w końcu, podobało mi się mniej niż którykolwiek z jego dissów, ale nie uważam żeby to była jakaś tragedia. Nie tyle daję kredyt zaufania, co po prostu go nigdy nie słuchałem, nie mam oczekiwań, jestem ciekawy, czy album będzie na wyższym poziomie niż ten kawałek by sugerował.

Pierwsze co pomyślałem słuchając, to że teledysk jak u Kłebonafajda i nie wiem czy mi się podoba ten styl.

Myślę, że kawałek ok, ale rapowo stać go na o wiele więcej.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Dopiero przesłuchałem ten utwór i mam pytanie: kiedy musical i mystery box?
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

Nie dość, że asłuchalne to jeszcze w dodatku pretensjonalne i populistyczne
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
edenmar

Post autor: edenmar »

gówno obesrane jak mawia młodzież. No już nie pierdolcie, że lepsze od futuramy czy tam podobne. Krętacz z Ciechanowa od czasu do czasu rzuci chociaż jakiś błyskotliwy/bekowy wers, a ten przez cały kawałek drze mordę jak mu źle, jak mu ciężko. Potężny regres od Gustawa, a szkoda, bo beef pokazał, że wciąż coś tam potrafi
ODPOWIEDZ