Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
NIESTETY
jeszcze ta pała z milanu dwa gole xd
Wejście babiczki zrobiło swoje, niestety szybki czarny skrzydłowy jako talizman na polskie drużyny w pucharach
NIESTETY
- scam_sakawa
po zawodach
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
dobra 2-3 zrobić i 0-1 tam i jest szansa
I to by było na tyle
Tak jak sądziłem, Lech i Legia w LE a reszta może w LKE. I będzie w sumie łatwiej o punkty do rankingu.
przynajmniej nie było 5-1 w ryj jak z karabachem
nawet nie oglądałem, z lechem szanse na lm dla polski są zawsze czysto iluzoryczne
nawet nie oglądałem, z lechem szanse na lm dla polski są zawsze czysto iluzoryczne
Ostatnio zmieniony 06 sie 2025, 22:18 przez sztyc, łącznie zmieniany 1 raz.
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)

Tyle dobrego, że kupon siedzi.
ja pierdole 7 minut można jeszcze 3-3 zrobić
Troche wyszedl brak doswiadczenia, w pierwszej polowie ta Crvena nic nie grala, jednak Lech za duzo respektu mial dla nich. To nie Real Madryt
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
No mogli i powinni do szatni schodzić z wynikiem 2-1
No nam nie leżą belgijskie drużyny, w sumie racja. W LKE sporo punktów można uciułać zawsze.