+1
Belmondo
Re: Belmondo
mobbyn w skladzie belmondo, gsp i doniz to by byla maszyna nie do zatrzymania (az do pojawienia sie pierwszych pieniedzy z projektu)
a w starym stylu czy w nowym belmondziaka w sensie bardziej oldschool/truschool niż trap? raczej w starym a najlepiej w nowym zamulonym ( gyros )
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
W oldschoolowej stylówce nie widzę tej współpracy zbytnio, ale na to trio czekałbym z ręką wiadomo gdzie
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

gpsiak do refrenów
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
na ostatnim koncercie w stolicy belmondo pozdrowił chyba każdego z kim współpracował przez całą karierę więc nie zdziwię się jak będzie sztama i z gpsem
Z kim się dziś widzimy na elektryków?? Oprócz Belmondziaka oczywiście
To proste - jak pójdę leżeć to w końcu odpocznę
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
Tzn ja będę widział go, on mnie niekoniecznie
No chyba że wykona tak zwany kwit flip i nie pojawi się na zapowiedzianym koncercie 45 minutowym performensie
No chyba że wykona tak zwany kwit flip i nie pojawi się na zapowiedzianym koncercie 45 minutowym performensie
To proste - jak pójdę leżeć to w końcu odpocznę