Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
-
genocidegeneral
ej no bo dla mnie tenis to taka siatkówka tylko nie dla biedaków co ich nie stać na paletki ale maja wokół siebie wielu innych biedaków:
ale czy wygrana w finale takiego turnieju bez oddania gema to nie jest niesamowite osiągnięcie czy zdarza się to jakoś częściej?
ale czy wygrana w finale takiego turnieju bez oddania gema to nie jest niesamowite osiągnięcie czy zdarza się to jakoś częściej?
- scam_sakawa
niesamowite osiagniecie, raz na dzieścia lat
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
w wimbledonie trzeci raz w hisotrii.genocidegeneral pisze: ↑12 lip 2025, 18:24 ej no bo dla mnie tenis to taka siatkówka tylko nie dla biedaków co ich nie stać na paletki ale maja wokół siebie wielu innych biedaków:
Raz wódzina, raz na witaminach
A już ludzie mówili, że się skończyła. A ona ma dopiero 24 lata. Jeszcze sporo wygra. 
O kurwa 6:0 6:0 przecież to niemożliwe 
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
dla polactwa jeśli nie wygrywasz wszystkiego to jesteś skończony, słaby, masz farta i najlepiej jakbyś porzucił swoją dyscyplinę żeby wstydu nie robić przed lepszymi
nic na potem
Przyznaję się, no ale nie spodziewałem się, że weźmie potem trenera, który miał podopieczne wygrywające Wimbledon
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- rozklad_gaussa
jazda z dunkami o honor
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Dobrze cisną nasze
Szkoda że taka ciężka grupa. Może coś więcej by z tego było
Szkoda że taka ciężka grupa. Może coś więcej by z tego było
I teraz nie wiem czy płakać czy się cieszyć bo dziewczyny psują mi kupon