Livescore Mundial 2022

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

pardon

Re: Livescore Mundial 2022

Post autor: pardon »

relatywizowanie tej argentyny ma mniej wiecej taki sens jak wzdychanie do najgorszego atletico simeone z ta roznica ze na szpicy biegal sympatyczny julio alvarez a nie jakis diego costa, wybierz madrze przyjacielu
Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

Post autor: badi »

najgorsze atletico simeone też lubiłem i szanowałem
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Wspaniali ludzie i piłkarze nikogo w życiu i sporcie nie skrzywdzili
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

To nie jest przypadek że Atletico Simeone kręciło takie wyniki ponad stan. Po stronie uż. Badi jestem pod tym względem.

Przez lata oglądałem Arsenal Wengera, piękny, kulturalny, wspaniali chłopcy, ale jak wychodzili na drużynę chamów jak Chelsea Conte to wyglądało to słabo i zazdrościłem im takiego charakteru w składzie. Teraz jak Arteta od paru sezonów ściąga sobie piłkarzy to sami twardziele zostali w tej ekipie i dużo lepiej to wygląda.

Emi Martinez może pajac, ale dokładnie takiego pojeba, który się niczym nie przejmuje potrzebujesz w bramce żeby ci bronił karne w finałowych meczach największych turniejów. Ci goście mają być zdyscyplinowani w stosunku do trenera i kolegów z drużyny, a nie reszty świata.
pardon

Post autor: pardon »

Spoiler
witam rocznicowo
travis1

Post autor: travis1 »

piękny to był finał, szkoda tylko tej sytuacji kolo muaniego
Mbappe mecz wybitny, Martinez jedna z tych parad przechodzaca do historii pilki, ale to były kurwa emocje
ODPOWIEDZ