Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ConeyIsland
Re: Livescore 2115
Przecież z przodu piłkę mają jedynie Zalewski i cash co do chuja 
dawać w końcu jakiegoś selekcjonera dresiarza pokroju marcelo bielsy (i najlepiej z jego warsztatem trenerskim), ten probierz odjebany w stylu al capone wygląda żałośnie przy linii jak lygrys w ekwipunku taktycznym na służbie
@eddy_wata jak Cię tolerowaniem tak w tej sytuacji powinieneś udkac, Ale grając Twoim podejściem jak będziesz umierał zacytuję Ci to co pisałeś.
Można się różnić się śmierci mało komu się życzy a Ty gościa nie znałeś ba nawet nie wiedziałeś skąd jest jakby to różnice robiło że to dalej czlowiek i Polak.....
Można się różnić się śmierci mało komu się życzy a Ty gościa nie znałeś ba nawet nie wiedziałeś skąd jest jakby to różnice robiło że to dalej czlowiek i Polak.....
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- scam_sakawa
NIESTETY
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Bo tylko oni coś tam umieją w piłkę. Reszta to drewniaki.
NiEsTeTy
-
cliffhanger
Cash jedyny co nie musi się wstydzić
Zalewski i Cash inny poziom w porównaniu do reszty ciucmokow
cash i zaleski to za malo ale budowac mozna na 5 lat na nich pewnie co troche pociesza
@Megidox przeczytaj jeszcze raz co ja pisalem, nie zyczlem nikomu smierci, z choinki spadles?
@Megidox przeczytaj jeszcze raz co ja pisalem, nie zyczlem nikomu smierci, z choinki spadles?
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
To już mamy Lewysa, Probierza na elo , teraz jak wyjebać fana disco z prezes
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia