Boxing
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Boxing
Od której godziny/walki zamierzacie wbić na galę? Od deski do deski zamierzacie oglądać? Sporo jednak pojedynków jest upchanych, z czego część po prostu słaba.
A jeszcze mnie zastanawia taki temat, jak myślicie, będzie szło browara tam kupić?
A jeszcze mnie zastanawia taki temat, jak myślicie, będzie szło browara tam kupić?
- mlodyperkez
gala chyba na 19 ja planuje wbic pewno kolo 20. piwko bedzie ale jakis sik 2% za 20 ziko takze radze cos sobie kupic wczesniej i na majty schowac.
walka ali vs usyk to by była tak niesamowita sprawa
Ciekawi mnie w ogóle co by Ali powiedział jakby zobaczył takiego Usyka i miał świadomość, że musi z nim walczyć
Ciekawi mnie w ogóle co by Ali powiedział jakby zobaczył takiego Usyka i miał świadomość, że musi z nim walczyć
- ConeyIsland
Był między alim a usykiem gosc z ciężkiej ktory tak tańcował nogami? Nie kojarzę osobiście
- the badman
- Artysta
Obym dziś coś widział z trybun, bilet za 79zł więc na cuda się nie nastawiam 
Ps. Ja wpadam kolo 19 na główną kartę tak żeby zobaczyć Czerkaszyna
Ps. Ja wpadam kolo 19 na główną kartę tak żeby zobaczyć Czerkaszyna
- ConeyIsland
Polowałem jak głupi na te bilety ale właśnie widziałem że trzeba parę ładnych stów wydać żeby galante miejsce ogarnąć. ...więc obejrzę w domu.
To już dzisiaj lol, zajebiście
- the badman
- Artysta
Jakieś Ukraińskie PPV niestety
Wgl jaka lipa że w sumie najważniejsza chyba walka która jest organizowana w Polsce, albo mająca taki prestiż nie jest zakupiona przez żaden kanał telewizyjny, dziwne i szkoda,
Tobie badman miłego oglądania na zywo, będzie fajne przeżycie i klimacik
Tobie badman miłego oglądania na zywo, będzie fajne przeżycie i klimacik
Spoiler

A to można się wbić np. po 20 na galę jak zaczyna się o 19? W sensie, nigdy nie byłem na takim wydarzeniu to nie wiem czy kontrola biletów jest cały czas otwarta 
doświadczenie mi mówi, że tak, zawsze jak oglądałem galę to na pierwszych walkach puste trybuny, a czym bliżej walki wieczoru tym więcej ludzi.
Ale tak jest w stanach, a czy w polsce też tak jest to nie wiem.
Ale tak jest w stanach, a czy w polsce też tak jest to nie wiem.
jasne, że można
A to zajebiście, nie muszę się spieszyć i na luzie przed 20 wbiję, dzięki za info
@the badman jak tam ziomek?
- ConeyIsland
O kurwix czerkaszyn pierwsza porażka