Alberto
Re: Alberto
Ale sraka
nawet jeśli uznać, że to typowo kawałek radiowy to i tak chujowy
- zemsta1camzata
to 2137 razy lepsze niż to gówno z dzisiaj
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Oczywiście ten wieśniak nie wie że Arizona nie ma dostępu do morza i nagrywa kawałek na jachcie na morzu o tytule Arizona.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Alberto to dobry raper, ale musiałby mieć dobrego producenta wykonawczego nad sobą, bo sam ma za słaby gust.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- przedszkolanek
w plhh nie ma dobrych producentów wykonawczych, bo nie ma na nich zapotrzebowania, a słuchacz na koniec i tak zadowoli się tym co wyjdzie
to się oczywiście zemści, już się zresztą mści, bo zdaje się branża tak dynamicznie nie rośnie jak przed covidem, z jednej strony bardziej wymagający (czyli starsi słuchacze) będą stopniowo odpadać przez brak jakości, z drugiej dopływ najmłodszych słuchaczy będzie słabszy (raz, że demografia, dwa, że oni przy takim podejściu słabiej zwiążą się z gatunkiem), jak dzisiejsi circa 20 latkowie się nieco zestarzeją, to szykują się lata chude, no ale kto by się tym przejmował
z tego murzyna to można byłoby zrobić gwiazdę pierwszej wielkości w plhh na dobre pół dekady albo i dłużej, zaczęło się w końcu od znakomitego singla, no ale kto ma to zrobić, jak wszystkim jest wygodnie tak jak jest, oj nie będzie z tego wielopokoleniowej dominacji genetycznej jak w us
to się oczywiście zemści, już się zresztą mści, bo zdaje się branża tak dynamicznie nie rośnie jak przed covidem, z jednej strony bardziej wymagający (czyli starsi słuchacze) będą stopniowo odpadać przez brak jakości, z drugiej dopływ najmłodszych słuchaczy będzie słabszy (raz, że demografia, dwa, że oni przy takim podejściu słabiej zwiążą się z gatunkiem), jak dzisiejsi circa 20 latkowie się nieco zestarzeją, to szykują się lata chude, no ale kto by się tym przejmował
z tego murzyna to można byłoby zrobić gwiazdę pierwszej wielkości w plhh na dobre pół dekady albo i dłużej, zaczęło się w końcu od znakomitego singla, no ale kto ma to zrobić, jak wszystkim jest wygodnie tak jak jest, oj nie będzie z tego wielopokoleniowej dominacji genetycznej jak w us
- scam_sakawa
co będzie w miejsce rapu?przedszkolanek pisze: ↑19 paź 2024, 22:39 oj nie będzie z tego wielopokoleniowej dominacji genetycznej jak w us
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Kizo skolim i jutuberzy
A i kukon
A i kukon
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
- przedszkolanek
a skąd mnie wiedzieć? pop tiktokowy? może popowa elektronika (typu pedro pedro)?
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY