Kanye West - JESUS IS KING (2019)
Re: Kanye West - JESUS IS KING (2019)
przecie nawijał że to chrześcijanie będą pierwsi do oceniania go, chyba że coś źle zrozumiałem a najebnay byłem podczas odsłuchu
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Widły 7.2 więc nienajgorzej, chociaż uważam że ocena zaniżona mocno i tak, 8+ się należało ale w sumie chuj w te media 
To nie chodzi o to że media artystyczne są liberalne bo są od zawsze, lobby masońskie w mainstreamie zawsze było spore, tylko sami bardzo głośno mówią o tolerancji a sami jej nie praktykują, hipokryzja mocna.
To nie chodzi o to że media artystyczne są liberalne bo są od zawsze, lobby masońskie w mainstreamie zawsze było spore, tylko sami bardzo głośno mówią o tolerancji a sami jej nie praktykują, hipokryzja mocna.
Czy ty czytales/sluchales ktorakolwiek z tych recenzji i je zrozumiales?
To chyba pierwsza taka sytuacja, żebym tak się jarał albumem, który jest aż tak hejtowany w całym internecie

Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
a sunbather
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Czy uzytkownik exyou to prowo?
Z tego co slyszalem, to recenzentka plyty na Westa na Pitchforku chciala dac nizsza ocene ale jej nie pozwolono.
Z tego co slyszalem, to recenzentka plyty na Westa na Pitchforku chciala dac nizsza ocene ale jej nie pozwolono.
/mrw
- rakieta_rakieta
masoni w loży modlą się do kozy. Dokładnie tak jest, wina Jaya Z że Kanye jebany.
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
O Jezu, jestem w szoku, że Jesus is King ma takie niskie oceny. To naprawdę bardzo w porządku płyta. Jasne, za bardzo szkicowa, ten mix "On God" to w ogóle
, aczkolwiek nie kumam zachwytów nad tym numerem ze strony wszystkim, bo dla mnie to chyba najsłabsza rzecz na całym krążku. Natomiast "Everything We Need" i "Use This Gospel" to absolutne wspaniałości. Dużo tu kanyeizmów, chociaż teraz dodaje do nich słowa "bo Jezus", więc niby brzmią mniej egoistycznie. Spodziewałem się trochę więcej tego gospelu i to akurat mnie rozczarowało. Ale średniej 49% na metacritic i 4/10 od melona za cholery nie zrozumiem - to znacznie lepsza płyta.
aka anthony hotbeats / skwer represent
Prowo bo wyrażam opinie na szorstki temat? no super
Dziwne że słabe oceny zaczęły się w momencie kiedy Kanye wyraził poparcie dla Trumpa
Świetny album 9/10.
No jakoś nie widziałem słabych ocen Ye i KSG pomimo tego Kanye był już po coming out
https://www.last.fm/user/blazfm
ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
średnia płyta z przebłyskami, tak jak dwie poprzednie, tylko tym razem ludzie już się nie dali nabrać
hands on, on god i closed on sunday świetne
hands on, on god i closed on sunday świetne
+48 997
To nie pitca na dowuz
To nie pitca na dowuz
Dużo rzeczy można o tym albumie powiedzieć, ale nie że jest "średni".
te wersje live naprawde wypadają w chuj lepiej
ten album powinien wyjść właśnie w takiej formie, czyli 1.5h live podzielony na traczki
wszystkie numery które miały iść na album + chórowe remaki różnych starszych rzeczy (w takiej formie jak właśnie w tym live z LA który wklejałem)
wtedy to byłby rozpierdol i w dodatku kolejna innowacja
ten album powinien wyjść właśnie w takiej formie, czyli 1.5h live podzielony na traczki
wszystkie numery które miały iść na album + chórowe remaki różnych starszych rzeczy (w takiej formie jak właśnie w tym live z LA który wklejałem)
wtedy to byłby rozpierdol i w dodatku kolejna innowacja
p4k, zaskoczyli mnie lewacy przeklęci
https://pitchfork.com/reviews/albums/ka ... s-is-king/
https://pitchfork.com/reviews/albums/ka ... s-is-king/
Chyba słabną wpływy masońskiej loży :/
https://www.last.fm/user/blazfm
ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
ee tam zaskoczyli, ja wchodziłem w link przekonany że na przekór wszystkim dali BNM, to by zaskakiwało.
7.2 to takie 'no fajnie Kanye, ale nie nagrywaj więcej ok'.
7.2 to takie 'no fajnie Kanye, ale nie nagrywaj więcej ok'.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- Rafał81000
Nawet na rym chyba 2.6 how the fk
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Usunięto
Ostatnio zmieniony 20 lut 2023, 20:54 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.