Sentino
Re: Sentino
Eh co ja bym dał za takie numerki po polsku : ((
Jakie menagerowanie w wykonaniu tego przypałowca co swojej kariery nie potrafi poprowadzić, a co dopiero czyjejś czy jakikolwiek biznes XD
Ludzie za zachodnią granicą w przeciwieństwie do polaków potrafią zrozumieć, że to fałszywy idiota uzależniony od alko i hazrdu na którego nie ma co liczyć
Ale to Twój ziomek z ekipy jest czy coś? Po chuj masz na niego liczyć? Daje dobre zwroty i refreny więc chyba warto.
ale to co, pojechałeś na niemcy szparagi zbierać i Cię oświecili? na jakiego innego rapera można liczyć? bo trzeba mi kanape z berlina podrzucić
Mi nie zależy na tym czy mogę na niego liczyć, nie będę u niego zamawiał przez instagrama żadnego merchu na ładne oczy czy coś. Topka numerów tego chłopa to właśnie numery, gdzie otwarcie mówi o wspomnianych problemach (Czarna chmura, Pistolet, Tabu) i moje narzekanie dotyczy faktu, że muzycznie miał potencjał na pozycję obecnej czołówki w naszym kraju, a skończyło się jak się skończyło. To, czy hajs z hitowych singli przepierdalałby w kasynie czy na uber eats już mnie nie interesuje.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Problemy z Sentino, dlaczego takie slabe wyswietlenia:
-> brak etyki pracy (problemy z alko itp)
-> jest stary, nikt go nie pamieta, trudno dzieciakom sie z nim utozsamiac
-> pelno takich stylowek w Niemczech, dlatego sie niczym nie wyroznia
-> slabe bity
-> slabe teledyski
-> brak masteringu
-> ten ostatni kawalek brzmi jak fajny reference track, ale jako prawdziwy kawalek no to tam wszystko jest przeciez niedokonczone.
-> brak etyki pracy (problemy z alko itp)
-> jest stary, nikt go nie pamieta, trudno dzieciakom sie z nim utozsamiac
-> pelno takich stylowek w Niemczech, dlatego sie niczym nie wyroznia
-> slabe bity
-> slabe teledyski
-> brak masteringu
-> ten ostatni kawalek brzmi jak fajny reference track, ale jako prawdziwy kawalek no to tam wszystko jest przeciez niedokonczone.
Spoko numer, ale naprawdę nie rozumiem dlaczego ma taki problem z powrotem do PL i taką wiarę w to, że po niemiecku osiągnie sukces. Tutaj powrót jakimś polskim materiałem by zapewnił mu o wiele więcej
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Może tam łatwiej mu się skupić na samej muzyce, bo może zraziło go, że w Polsce dużo ludzi martwi się o to, że jest złym człowiekiem i chce uniknąć moralnej delegitymizacji swojej twórczości.
- marco_pantani
Spoiler
Spoiler

To Sebek tak w ogóle, czy jakiś podobny typ?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
-
FerrisBueller
- JoeyJoeJoe
Co za zjeb
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
Blacha i jego banda xD Nic nie nagrywa po polsku i się dziwi, że o nim zapomnieli
A pod niemieckimi nutami robi marne wyświetlenia
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
biedny sentino umarl za grzechow polakow ktorzy nie wiedzieli co to sleeeeeeeeeeeg, zapalmy swieczke kurwa w tej chwili
- zemsta1kadluba
Peja pod newsem o tym na cgm dał komentarz gdzie cytuje słynne słowa Sebastiana: "Policja, ratunku!"
mołpy są kozackie
przeciez on takie glupoty pierdoli regularnie, smirnoff mowil na grupie zeby nie dygac i bedzie sporo polskiej muzyki
warto dodac ze to bedzie muzyka o ktorej robieniu taki kizo czy peja moga sobie pomarzyc
warto dodac ze to bedzie muzyka o ktorej robieniu taki kizo czy peja moga sobie pomarzyc
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels