kompromitacja cwela czyli porażki w polskim rapie
Re: kompromitacja cwela czyli porażki w polskim rapie
Dla przykładu Reto, który do swoich słuchaczy jest bucem, arogantem i gwiazdorem i potrafił odwołać swój udział w festiwalu gdy się okazało, że nie zagra na głównej scenie, a jednocześnie Bonus RPK go polubił za skromność (bo wobec Bonusa taki był xD), a Peje za brzydkie wersy przepraszal prawie na kolanach xD
-
WesolyJozek
Wiekszosc ludzi ktora komentuje beefy nigdy się nie bila nawet w szkole.
Btw ciekaw jestem czy murzyni w usa kloca się ze sobą na temat strzelanin tak jak my na temat partyzanta
"Co za pizda dal się zabic w drive-by a tam tylko kaliber 9mm hahaha"
"Co ty pierdolisz to było z zaskoczenia jakby miał czas to by wyjal glocka"
jakbym obrażał Jezusa a potem go spotkał, też bym się zdziwił jakby wyjebał mi łokcia
kark to nie debil, mówił mi tak laik
Bo raperów w kraju na pęczki, za to Belmondo to prawdziwy MC
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
- Moltisanti
Oki znowu to zrobił
"Wydarzyła się wykurwiona rzecz no bo właśnie DC, którego poznałem przez Jeremy'ego zadzwonił do nas i mówi "wpadajcie na coachelle, mam zaje*iste wejściówki", więc polecieliśmy z Balbiną i Blakim. Byliśmy na Backstage'u, no naprawdę super star wybiegł. Wszyscy tam chodzili więc rzeczy, które tam pozyskałem to nie mogę jeszcze o tym powiedzieć, wiadomo czemu bo zawsze gramy w grę. Ale stary, w pewnym momencie dzwoni do mnie DC i mówi "Stary, pokazałem im was i kazali wysłać wszystkie wasze rzeczy i mówili pull up to the party today". Tam poolparty człowieku, kakta u Travisa Scotta na chacie w Palm Springs. Wjeżdżamy tam pod tą willę stary, tam obstawa jak na moim koncercie, wiesz no bramki, ochroniarze, normalnie wszystko. Ja akurat NDA-ki nie podpisałem ale np. Balbina musiała podpisać normalnie NDA. Tam się wydarzyły takie rzeczy, tam się takie rzeczy działy o których kiedyś będę mógł więcej opowiedzieć. Prześwietna sytuacja spotkać się z tymi ludźmi, gadać z nimi i jakby widzieć ich zainteresowanie takie realne w którym jakby jesteś białasem pośród troszeczkę innej kultury, który ma kolce stary. Masz zaje*istą dupkę ze sobą, która też jest poppyn raperką, która ma ultra dużo pewności siebie. Blakson razem z nami, no wiesz o co chodzi. Zespawnowali się jacyś randomowi ludzie w jednym miejscu i ludzie na początku pytają "wiesz kto to jest?" a on "a od DC'ego ziomki" i oni pytają tak "o ku*wa, serio stary?" Wiesz, podchodzi Tay Keith i gadka coś tam. Chase B bierze numer telefonu i każe wysyłać rzeczy. Więc ja jeszcze nic nie mogę powiedzieć ale myślę, że albo sprawie tak, że będą ze mnie pompować jeszcze bardziej albo zamknę wszystkim mordy.".
"Wydarzyła się wykurwiona rzecz no bo właśnie DC, którego poznałem przez Jeremy'ego zadzwonił do nas i mówi "wpadajcie na coachelle, mam zaje*iste wejściówki", więc polecieliśmy z Balbiną i Blakim. Byliśmy na Backstage'u, no naprawdę super star wybiegł. Wszyscy tam chodzili więc rzeczy, które tam pozyskałem to nie mogę jeszcze o tym powiedzieć, wiadomo czemu bo zawsze gramy w grę. Ale stary, w pewnym momencie dzwoni do mnie DC i mówi "Stary, pokazałem im was i kazali wysłać wszystkie wasze rzeczy i mówili pull up to the party today". Tam poolparty człowieku, kakta u Travisa Scotta na chacie w Palm Springs. Wjeżdżamy tam pod tą willę stary, tam obstawa jak na moim koncercie, wiesz no bramki, ochroniarze, normalnie wszystko. Ja akurat NDA-ki nie podpisałem ale np. Balbina musiała podpisać normalnie NDA. Tam się wydarzyły takie rzeczy, tam się takie rzeczy działy o których kiedyś będę mógł więcej opowiedzieć. Prześwietna sytuacja spotkać się z tymi ludźmi, gadać z nimi i jakby widzieć ich zainteresowanie takie realne w którym jakby jesteś białasem pośród troszeczkę innej kultury, który ma kolce stary. Masz zaje*istą dupkę ze sobą, która też jest poppyn raperką, która ma ultra dużo pewności siebie. Blakson razem z nami, no wiesz o co chodzi. Zespawnowali się jacyś randomowi ludzie w jednym miejscu i ludzie na początku pytają "wiesz kto to jest?" a on "a od DC'ego ziomki" i oni pytają tak "o ku*wa, serio stary?" Wiesz, podchodzi Tay Keith i gadka coś tam. Chase B bierze numer telefonu i każe wysyłać rzeczy. Więc ja jeszcze nic nie mogę powiedzieć ale myślę, że albo sprawie tak, że będą ze mnie pompować jeszcze bardziej albo zamknę wszystkim mordy.".
- marmolad_k2
i ja jechałem na rowerze, i go spotkałem, i potem jeszcze pojechałem do biedronki na lody, i po drodze do domu wtedy jeszcze, już do domu pojechałem.
Poprawiłemmarmolad_k2 pisze: ↑06 wrz 2025, 19:23 i ja jechałem na rowerze, i go spotkałem, i potem jeszcze pojechałem do biedronki na lody, i wiesz miałem kolce, i po drodze do domu wtedy jeszcze, już do domu pojechałem.
skąd to
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
co to znaczy poppyn raperka bo nawet google nie wie
Popi.jaku
no jest mobbyn po prostu
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Jaki ten Oki jest spierdolony no po prostu nowy level żenady.
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
taka co jest poppująca obecnie
slizgawka jak zwykle przedobrzy z zazdroscia wobec legendy
slizgawka jak zwykle przedobrzy z zazdroscia wobec legendy
Na yt jest jego stara rozmowa u Winiego jak miał 21 lat i tam był luzakiem ale normalnie całkiem gadal, teraz ma 27 lat i mam wrażenie że ziomek cofa się w rozwoju i coraz bardziej infantylizuje
- marmolad_k2
Jaka legenda, cwel zwykły.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Myślicie że podjarany możliwością pożyczyłby Balbinkę jakiemuś tamtejszemu, znanemu poppyn raperowi gdyby zapytali?
Oczywiście po wszystkim NDA-ki
Oczywiście po wszystkim NDA-ki
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- marmolad_k2
Może pójdziemy na kompromis i niech będzie legendarny cwel po prostu.
jak tak to naucze się rapować
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS