Euro 2024
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- zemsta1camzata
Re: Euro 2024
to jest gość, a nie polonijny zjeb co nic nie trafia
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
@wujot i reszta który była na meczach na żywo - opowiedzcie coś więcej, jak atmosfera, jak wejście na stadion, jak na mieście, jak kibicowsko itp.
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Byłem na Holandii w Hamburgu i gdybym nie wiedział, że jest euro to bym nie wiedział, że jest euro. Na mieście żadnych flag, banerów, na dworcach itp. Organizacyjnie spoko, wchodziłem na stadion z osobą na wózku i wolontariusze elegancko nas zaprowadzili na miejsce, szkoda tylko, że musiałem ten wózek pchać półtora kilometra ze stacji s bahn na stadion i z powrotem.
Podrzuci ktoś tabele 3 miejsc?
Bo w ostatniej kolejce zawsze mecze tej samej grupy są o jednakowej porze.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Kurwa wczoraj ktoś napisal że już nie ma męczy o 15, a tu wszystkie mecze o 20 o chuj tu chodzi 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Dzisiaj i jutro wszystko o 21, później znowu do końca fazy grupowej dwa mecze o 18, dwa o 21. No i meczu o 15 do końca turnieju już nie będzie.
-
genocidegeneral
hańba w hihon moi mili
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
- FruitOffTheWall
w sezonie 2018/2019 bodajże samobój był przez długi okres królem strzelców @@vego potwierdzi
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
1. Polska - Austria 69.455
2. Hiszpania - Chorwacja 68.844
3. Niemcy - Szkocja 65.052
To jest jak na razie podium frekwencji na tym turnieju.
czy w tę ostatnią kolejkę w związku z meczami równolegle rozgrywanymi jest w tv przewidziana jakaś a la multiliga?
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Nie, jeden mecz w całości w TVP Sport i drugi w TVP1
@kociao
W Berlinie byłem od samego rana w piątek i już wtedy na mieście można było zobaczyć grupki polaków i austriaków. Spacerując można było poczuć tą meczową atmosferę, bo dosyć sporo banerów na budynkach, jak i właśnie kibiców w koszulkach reprezentacji od samego rana. Trochę miałem bekę, bo zauważyłem, że Austriaków można było spotkać w normalnych restauracjach, gdzie jedli sobie smaczną szamke, a Polacy wybierali opcje budżetową, czyli tureckie kebaby. Kibicowska zbiórka przed meczem na placu nawet spoko, ale dopóki nikt się na poważnie za to nie weźmie, to do Węgrów dalej dużo będzie nam brakowało. Trochę taki festyn się zrobił, ale co kto lubi. Przejazd metrem zajebisty, przemarsz pod stadion też spoko, a samo wejście przez bramki przebiegło bezproblemowo, mimo tego, że bilet jak się okazało miałem na stronę austriacką. Stadion robi wrażenie, kozacko wyglądał nas sektor. Doping prowadził chłop z Miedzi Legnica, niestety się zawinął po trzeciej bramce, ogólnie po tym karnym to już chujnia była, ale wszyscy już byli wkurwieni. Najlepszy moment to śpiewanie hymnu i zaraz po bramce na 1:1, gdzie odpalono race. Nie zauważyłem żadnych awantur z austriakami, czy psami. Na mieście też niczego nie widziałem. Z polskich ekip zauważyłem jedynie Stal Rzeszów i Legię, a tam to jakieś pojedyńcze osoby. Po meczu zawineliśmy się do centrum na strefę kibica obejrzeć Francuzów z Holendrami, gdzie udało się wnieść sporą ilość alkoholu. Chociaż dzień później jedna z tych stref kibica była otwarta, ale nie transmitowano meczu, a na drugiej były limitu publiczności.
Berlin zachodni zajebiste miasto i nawet nie ma takiej tragedii pod względem różnorodności, no chyba, że zostali wywiezieni na czas euro heh

W Berlinie byłem od samego rana w piątek i już wtedy na mieście można było zobaczyć grupki polaków i austriaków. Spacerując można było poczuć tą meczową atmosferę, bo dosyć sporo banerów na budynkach, jak i właśnie kibiców w koszulkach reprezentacji od samego rana. Trochę miałem bekę, bo zauważyłem, że Austriaków można było spotkać w normalnych restauracjach, gdzie jedli sobie smaczną szamke, a Polacy wybierali opcje budżetową, czyli tureckie kebaby. Kibicowska zbiórka przed meczem na placu nawet spoko, ale dopóki nikt się na poważnie za to nie weźmie, to do Węgrów dalej dużo będzie nam brakowało. Trochę taki festyn się zrobił, ale co kto lubi. Przejazd metrem zajebisty, przemarsz pod stadion też spoko, a samo wejście przez bramki przebiegło bezproblemowo, mimo tego, że bilet jak się okazało miałem na stronę austriacką. Stadion robi wrażenie, kozacko wyglądał nas sektor. Doping prowadził chłop z Miedzi Legnica, niestety się zawinął po trzeciej bramce, ogólnie po tym karnym to już chujnia była, ale wszyscy już byli wkurwieni. Najlepszy moment to śpiewanie hymnu i zaraz po bramce na 1:1, gdzie odpalono race. Nie zauważyłem żadnych awantur z austriakami, czy psami. Na mieście też niczego nie widziałem. Z polskich ekip zauważyłem jedynie Stal Rzeszów i Legię, a tam to jakieś pojedyńcze osoby. Po meczu zawineliśmy się do centrum na strefę kibica obejrzeć Francuzów z Holendrami, gdzie udało się wnieść sporą ilość alkoholu. Chociaż dzień później jedna z tych stref kibica była otwarta, ale nie transmitowano meczu, a na drugiej były limitu publiczności.
Berlin zachodni zajebiste miasto i nawet nie ma takiej tragedii pod względem różnorodności, no chyba, że zostali wywiezieni na czas euro heh

- zemsta1camzata
chłop w berlinie tyskie pije 
jaki dresscode? w klubie w dresach