[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
234
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 402

Awatar użytkownika
Haczapurjan

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: Haczapurjan »

marmolad_k2 pisze: 06 wrz 2025, 11:14 To jak w bajkach, masz tego grubego szefa złola i dwóch śmiesznych przygłupów pomocników, co nic im nie wychodzi.
Oni chyba akurat nie mieli szefa, ale dwa przygłupy pasują jak ulał. W rolach można obsadzić Staszka i Sota.

VerminatorX

Post autor: VerminatorX »

Cory i Trevor
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

gods bidness pisze: 06 wrz 2025, 11:03 Ciekawe jak wyglądają rozmowy pracownicze w nowe wielkie joł entertainment, obstawiam coś takiego:

- Kurrwa dzisiaj 19 znowu tedenowela, tak mi się nie chce, a ty idziesz?
- A mam wyjście? Muszę kurwa.
- Stary znowu będzie o tym Numerze pierdolił, nie mam siły już tego słuchać.
- A weź mi nawet nie mów. Tydzień temu jak wpadł w amok z tym Mesem, to myślałem, że nie skończy. 22 godzina, ja po 12 godzin tyry, pies mi w domu głodny wyje, a ten "nie i nie, musisz siedzieć, będziemy oglądać Mesa w Opolu i się chichrać". I ani słowa se nie da powiedzieć, DMy, sremy, wywiady. Siedzieć oglądać, no amok kurwa chłopie mówię ci, dobrze, że odwołali to gówno.
- No a jak, zęby w ścianę, nóż się w kieszeni otwiera, ale wysiedzieć trzeba. A jeszcze mi do domu 12 wywiadów z Mesem zadał, żeby kurwa, wiesz "wyłapywać co lepsze kąski".
- Co zrobisz jak nic nie zrobisz, oby mu się nie pogorszyło jak za Ryszarda, bo dopiero będzie.
- A weź mi kurwa nawet nie przypominaj, dobra chuj już ze starym, zmieńmy temat, zrób jakiś bitbox kurwa czy coś.
- Tyle słońca w całym mieście...
:bowdown:
Na bank tak to wygląda.
-echh i znowu na tego złodzieja robić
Wchodzi Tede
uszanowanko Panie Kierowniku
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
Awatar użytkownika
Oportunistycznyebaka

Post autor: Oportunistycznyebaka »

Ale miało być za ten miesiąc 800, a jest tylko 500
Dostałeś dwie koszulki z klasycznym blessingiem i czapkę z nwujotką?
No tak…
To ciesz się że tyle, bo te 500 to i tak za dużo
moody

Post autor: moody »

przesadzacie, obejrzyjcie jakis wywiad wojewodzki & kedzierski, wtedy dopiero zobaczycie jak to jest pomiatac wspolprowadzacym kolega
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Z kazdym dniem tede wychodzi na wiekszego psychopate i chujowego czlowieka. I na dodatek chce mesowi wkrecic chorobe paychiczna, a on jest tylko szalonym geniuszem ktory zaraz odjebie diss zycia
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

@2rzyn ale wiesz że nie ważne jak nie oblodzisz na feat nie dostaniesz zaproszenia ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
2rzyn

Sprawdziłeś?
Awatar użytkownika
Karkovsky

Tede i Mes wyzywajacy się nawzajem od narcyzów, buców i złych ludzi
Obrazek
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Mam nadzieję, że Mes mu w chuj wjedzie na prywatę, tak coby Wieprz się może choć trochę wkurwił i wyciągnął coś ciekawego w odpowiedzi, bo na razie to wszystko jakieś takie zbyt zachowawcze
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Po 5 kolejce dissów się rozkręci
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
moody

Post autor: moody »

tede juz raczej nie bedzie odpowiadal
Hellrazor

Post autor: Hellrazor »

Co do Tedenoveli ostatniej i tych brudów na niego to on tam powiedział dosłownie, że słyszał te historie z SMSami i Pjusem od wiarygodnej osoby i uwaga cytuję: "jest to prawdopodobnie prawda" i na ten podstawie Tede określa Mesa jak bardzo złego człowieka.

Jeśli chodzi o zaległości podatkowe Tedego to już na płycie Deksa o tym rapował w kawałku IV RP.

Możecie mi powiedzieć po co Tede oglądał te wszystkie wywiady z Mesem? Nic z tego nie użył w dissach, a mógł zbudować tam zajebiste uniwersum na patencie. Przesłuchałem sobie przekrojówke piosenek Tedego, które słuchałem od początku kariery i kurwa faktycznie większość numerów na odpierdol.

Suka robi byle jak.

Ps. W Tedenoveli ktoś zapytał o Łone w kontekście zajebistych raperów. Powiedział, że przesłuchał 10 kawałków Łony, zupełnie nie leży w kwestii jego zainteresowań. Zakłada, że jest to osoba w rapie biegła. Ale jak chciał się z nim przywitać na imprezie w Szczecinie i Łona nie wiedział albo udawał, że to Tede to uznał, że nie mamy o czym dyskutować XD
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2025, 12:43 przez Hellrazor, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Karkovsky

Co do smsow do Pjusa. Ja nie bardzo wiem, kto i po co wymyśliłby akurat takie "kłamstwo"? No jakby to mi się bardziej nie klei niż to, że to mógłby być farmazon
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Hellrazor pisze: 06 wrz 2025, 12:29 Możecie mi powiedzieć po co Tede oglądał te wszystkie wywiady z Mesem? Nic z tego nie użył w dissach, a mógł zbudować tam zajebiste uniwersum na patencie. Przesłuchałem sobie piosenki Tedego, które słuchałem od początku i kurwa faktycznie większość numerów na odpierdol.
Otóż drogi kolego Tede ma obsesje na punkcie Mesa, ale nie może tego pokazać i wykorzystać za bardzo, bo ma otwartą sprawę a poza tym jest obecnie dziennikarzem redaktorem w kanale zero
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2025, 12:39 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

1 diss mesa dno
1 diss tede słaby
2 diss mesa przyzwoity
2 diss tede słaby

ogólnie chujnia, ale dobrze że coś tam się dzieje na scenie bo jebie nudą . A tak w ogóle, ktoś wie może na kiedy jest planowana plyta mesa ? Coś wspominał o premierze może ?
Awatar użytkownika
Karkovsky

Burak pisze: 06 wrz 2025, 12:37
Hellrazor pisze: 06 wrz 2025, 12:29 Możecie mi powiedzieć po co Tede oglądał te wszystkie wywiady z Mesem? Nic z tego nie użył w dissach, a mógł zbudować tam zajebiste uniwersum na patencie. Przesłuchałem sobie piosenki Tedego, które słuchałem od początku i kurwa faktycznie większość numerów na odpierdol.
Otóż drogi kolego Tede ma obsesje na punkcie Mesa, ale nie może tego pokazać i wykorzystać za bardzo, bo ma otwartą sprawę a poza tym jest obecnie dziennikarzem redaktorem w kanale zero
Bez kitu, Numer mówił o tym w swoich stories, że Tede lubi projektować na kogos swoje własne odchyły. Tede na live mówił, że on jest dla Mesa jego Nemesis, normalnie ujebał sobie, że ma na jego punkcie obsesje. Tyle że to on oglądał wszystkie jego wywiady :lol:
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Mes też oglądał wywiady Tedego, tak że to jest beef z lustrem
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
2rzyn

Cos mi sie zdaje ze te nieaamowite rewelacje na temat mesa to miekkim chujem na wodzie pisane jak ten niesamowity sms ktory sprawil ze ze dwie krople krwi nawet naplynely do flejtuchowego flaka.

Mes faktycznie moglby wieprzowi dopierdolic
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2025, 12:46 przez 2rzyn, łącznie zmieniany 1 raz.
Hellrazor

Post autor: Hellrazor »

Karkovsky pisze: 06 wrz 2025, 12:44
Burak pisze: 06 wrz 2025, 12:37
Bez kitu, Numer mówił o tym w swoich stories, że Tede lubi projektować na kogos swoje własne odchyły. Tede na live mówił, że on jest dla Mesa jego Nemesis, normalnie ujebał sobie, że ma na jego punkcie obsesje. Tyle że to on oglądał wszystkie jego wywiady :lol:
I wracamy do tego postu i zdjęcia XD
Karkovsky pisze: 06 wrz 2025, 12:22 Tede i Mes wyzywajacy się nawzajem od narcyzów, buców i złych ludzi
Obrazek
Edit: Ale w tej kwestii to Tede się będzie bardziej nakręcał, a kurwa już jest nakręcony XD
ODPOWIEDZ