Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
brzęczek w duecie z magierą brzmi jak duet zerowa charyzma, chociaż tak ogólnie nie chce mi się wierzyć. jakby to miało wyglądać
trójkąt bermudzki wola mokotów
Nie powiedziałabym,że Magiera nie ma charyzmy
- ConeyIsland
Onet już wie [ICH NEWS]Kluczowe wiadomości w sprawie wyboru selekcjonera reprezentacji Polski! Jak udało nam się ustalić, na 99 proc. wybór Cezarego Kuleszy padnie na Jana Urbana. Dopinane są finalne warunki umowy. Wiemy, co jest ostatnim punktem zapalnym negocjacji oraz kiedy najprawdopodobniej zostanie ogłoszona decyzja.
xDMarek Papszun zaś został odrzucony, gdyż w związku obawiali się jego mocnego charakteru.
kogo by nie wybrali to gość nie będzie się nadawał do prowadzenia reprezentacji tego dumnego narodu
oprócz skorży który trenuje kitajców z dala od poważnego futbolu nie ma drugiego trenera co by odniósł jakikolwiek sukces trenując klub zagraniczny
oprócz skorży który trenuje kitajców z dala od poważnego futbolu nie ma drugiego trenera co by odniósł jakikolwiek sukces trenując klub zagraniczny
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Reprezentacja Polski w przyszłym tygodniu będzie miała nowego selekcjonera. Zostanie nim Jan Urban, o czym informuje Tomasz Włodarczyk z Meczyki.pl. Konferencja prasowa z udziałem byłego trenera Górnika Zabrze zaplanowana jest na środę.
- checollada
dwukrotnie odpalili Jana Urbana z Górnika, bo oczekiwali czegoś więcej, ale widocznie na prowadzenie kadry to wystarczy 
Poszło dementi że niekoniecznie Urban. Dokumenty nie są podpisane. W grze Urban i Brzęczek
Będzie brzęczek i pieknie czarek zagra chujem na nosie pytonowi i tym innym dziennikarskim zjebom
Czego więcej można oczekiwać niż to co zrobił Urban, gdy regularnie wymienia się pół kadry co rundę (w tym oczywiście najbardziej wyróżniających się zawodników)?checollada pisze: ↑13 lip 2025, 13:26 dwukrotnie odpalili Jana Urbana z Górnika, bo oczekiwali czegoś więcej, ale widocznie na prowadzenie kadry to wystarczy![]()
- checollada
nie wiem, to jest dobre pytanie, moim zdaniem zwolnienie go z Górnika to był błąd, chłop lepił w locie z gówna drużynę, którą ostatecznie na pewnym etapie sezonu dało się oglądać z przyjemnością i robił przy okazji ok wyniki, ja nie wiem czego oni chcą więcej. dopiero teraz mamy pierwszy sezon od dawna gdzie Górnik zbudował ciekawą kadrę przed sezonem
jednak z dwójki Brzęczek Urban, to Urban moim zdaniem. wgl imo to nie musi być tragiczny wybór, ale PRowo dla tzw kibica niedzielnego co w pizdzie ma ekstraklasie(np moje ziomki co śledzą tylko angielską, ligę mistrzów itd), to znowu dostajemy na kierownice najwazniejszej druzyny w kraju trenera co nic nie wygral
jednak z dwójki Brzęczek Urban, to Urban moim zdaniem. wgl imo to nie musi być tragiczny wybór, ale PRowo dla tzw kibica niedzielnego co w pizdzie ma ekstraklasie(np moje ziomki co śledzą tylko angielską, ligę mistrzów itd), to znowu dostajemy na kierownice najwazniejszej druzyny w kraju trenera co nic nie wygral
To nie wiem kogo by chciały Twoje ziomki, ale wiadomo było że to będzie typ, który jest znany w polskich kręgach czyli raczej z sukcesami jedynie tutaj. A taki Urban to wygrał więcej niż chociażby Nawałka przed objęciem kadry: mistrzostwo, dwa puchary i dwa superpuchary.
-
Bisclavret
Goncalo już wypierdala z Dunkierki
dawać go do kadry
jedyny słuszny plot twist
W czwartek Urban oficjalnie, przynajmniej wg matiborka, w sztabie Magiera, Młynarczyk a dyrektorem Adrian Mierzejewski
Nareszcie Adrian do kadry a dla Janka jakieś pocieszenie po tym jak został potraktowany w Górniku (czego totalnie nie rozumiem i to kurwa w trakcie sezonu
)
nic na potem
Podobno sam zrezygnował, bo w Dunkierce brak wzmocnień i nie mają chyba więcej niż 17 zawodników w składzie. Ogólnie słabo tam, stąd rozwiązanie umowy