Dembele blisko odejścia do PSG za 50 milionów euro, z czego Barcelona dostanie 25, a druga połowa jest dla Dembele i agenta ta klauzula obowiązuje tylko do jutra, więc szybko się to rozstrzygnie.
Mam mieszane odczucia. Z jednej strony chłop co chwilę jest rozjebany, ostatnio wyleciał na 4 miesiące. Gdyby cała kwota 50 milionów poszła do Barcy to w sumie nie byłoby to złe.
Ale tak to dostać 25 za typa sprowadzonego za 100+ to trochę chujnia. Zwłaszcza że nikt nie przyjdzie w jego miejsce, a pewnie Abde zostanie.
szkoda, że nie do Chelsea, i tak już Francuzów trochę jest.
Lepszy ten Disasi niż odkupowanie Guehiego za pewnie z 60 milionów, ale no mimo wszystko myślałem, że Silva i Chalobah dadzą radę jako PŚO raz w tygodniu. Poza tym są inne pozycje ważniejsze teraz niż ta obrona.
pewnie nic sie nie wydarzy z Dembouz, ale za pelna kwote 50mln pchalbym go jak najpredzej do tych ciapakow
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
no kurwa mieszane uczucia to najlepsze okreslenie
z jednej strony to gosc co w swojej najlepszej formie jest na poziomie kyliana/viniego jesli chodzi o drybling i kreowanie sytuacji
z drugiej, to znowu sie pewnie rozjebie, a jak nie to ta jego najlepsza forma sie pojawi w meczu z jakas osasuna albo almeria u siebie, a przyjedzie byle kurwa napoli i sie zesra
Kurwa nie wiem po co ten Raya To znaczy chłop jest bardzo dobry, ale na chuj dwóch dobrych bramkarzy i zajeżdżanie Saki po 90 minut tydzien w tydzien, wzieli by jakiegoś dobrego skrzydłowego dokładajac ten hajs
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
12:11 Gerard Romero: Wydaje sie to skomplikowane, aby odejście Dembélé do PSG zostało sfinalizowane dzisiaj.
12:35 Gerard Romero: Agent Dembélé chce za wszelką cenę, aby klauzula została wpłacona dzisiaj. PSG ma wątpliwości, czy to się uda. Odejście Dembélé na "dzisiejszych" warunkach wygenerowałoby 18,2 mln euro w FFP.
12:55 Toni Juanmarti: Dziś o północy klauzula wykupu Dembélé wzrasta do 100 milionów, a część, którą otrzyma zawodnik/agent, zostaje zmniejszona z 50% do ok. 20/25%.
Al Hilal złożyło Napoli ofertę w wysokości 140 milionów euro za Victora Osimhena, a samemu zawodnikowi zaproponowało wynagrodzenie na poziomie ponad miliona euro tygodniowo - informują m.in. L’Equipe i Sky Sports
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Ornstein: Chelsea bliska dopiecia nowego minimum 6 letniego kontraktu z Colwillem
Di Marzio: Chelsea rozważa wymianę z Juve, do cfc Vlahovic w druga stronę Romelu
Sky Italy twierdzi nawet ze już dogadane i rozmawiają na temat części gotówkowej wymiany
imo juve zorientowało się, że vlahovic nie jest piłkarzem klasy, jakiej oczekiwano ale chcą wykorzystać, że w środowisku ma jeszcze starą łatkę rozpierdalatora, więc można go wcisnąć komuś za bliżej 100 niż 50 mln. gość nie jest zły ale podejrzewam że jeśli chodzi o karierę, to bliżej mu będzie do milika niż robercika lewego
RIVALDO111 pisze: ↑31 lip 2023, 17:05
Al Hilal złożyło Napoli ofertę w wysokości 140 milionów euro za Victora Osimhena, a samemu zawodnikowi zaproponowało wynagrodzenie na poziomie ponad miliona euro tygodniowo - informują m.in. L’Equipe i Sky Sports
odrzucili transfer za 140 mln ale zielińskiemu żydzili groszy i grozili wypierdoleniem, jeśli nie zgodzi się na obniżenie pensji na nowym kontrakcie XD
potter pisze: ↑01 sie 2023, 0:03
Tak właściwie to czemu Juventus go tak wypycha, taki chujowy się okazał w te 18 miesięcy czy za dużo zarabia? @Prez
Imo to może być ściema, ostatnio z Chelsea tak łatwo info nie wychodzi patrz Disasi i ten z Rennes, chyba że się ktoś z Juve rozpruł
Vlahovic mial mocne pierwsze pół roku, potem trochę zjechal + kontuzje i ciągle problemy z pachwiną (ma chyba zdiagnozowana pubalgie). Generalnie w Juve panuje przekonanie, ze jak kogoś poświęcić dla załatania dziury finansowej, to właśnie jego. Imo też mu trochę nie po drodze z systemem i stylem gry Allegriego, męczył się niemiłosiernie w wielu meczach. Dla mnie to jest świetny piłkarz, który w odpowiednim otoczeniu wejdzie jeszcze poziom wyżej. Coraz bardziej wątpię czy Juve jest w stanie zapewnić mu takie otoczenie
lygrys pisze: ↑11 maja 2022, 21:05
świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają