[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
233
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 401

Awatar użytkownika
DoubleB

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: DoubleB »

ja pierdole, te trzy komory to jakieś gówno obesrane, najgorszy diss jaki słyszałem ever chyba
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Malloy pisze: 06 wrz 2025, 1:35 Może wysmażyć największego sztosa a i tak będziesz hejtował
Jak wysmaży „Nagłą śmierć 2.0”, to będę propsował jak pojebon
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

No to czekamy w takim razie, bo też na to liczę :joint:
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
arystokrata91

Post autor: arystokrata91 »

Przesłuchałem jeszcze trzy razy 3 Komory.
Nie jest złe, ale przepalony głos suki odbiera przyjemność z odsłuchu, nie będę wracał za często.
Hellrazor

Post autor: Hellrazor »

2 dni nadrabiałem te 50 stron wątku. Muszę odpocząć.
Awatar użytkownika
Milahovic

Post autor: Milahovic »

dr zjeb pisze: 06 wrz 2025, 0:26
gods bidness pisze: 05 wrz 2025, 22:02 Proponuję zrobić eksperyment - obserwować tylko Staszka i trzymac kciuki, kiedy on przez te 3 godziny powie JEDNO zdanie złożone bez przerywania i Tede w ogóle sprawi wrażenie, że go to jakkolwiek zainteresowało, jakkolwiek się odniesie. Nie ma takich profitów, dla jakich zdrowy na duchu i umyśle człowiek ze stabilną osobowością był to w stanie zdzierżyć.
Doskonała obserwacja, podpisuję się obiema ręcami, też mnie chuj śmiertelny strzelał jak to oglądałem.
Tede niech tak nie śmieszkuje z Mesa wjeżdżającego z klamką i razem z framugą, tylko niech sobie - skoro taki z niego kinoman - odświeży, co się przytrafiło głównemu bohaterowi "American Beauty", zamknie choć na chwilę kurwa gębę i pozwoli koledze dojść do słowa, zanim tamten z obłędem w oczach zacznie bełkotać "nie jestem ofiarą".
https://youtu.be/8hIk86ZaxHU?t=3847 ten moment tutaj, kiedy Sot podchodzi i wyciąga łapę, a Tede widząc to go ignoruje. Kurwica łapie. Jeden warty drugiego. Mes-Tede = Cwel, no ale czego ja wymagam od miejskiej szlachty, tam może 1 na 10 to normalna osoba.
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

no tede niezły śmieć, można by pomyśleć że przez paranoję nabytą po beefie z peją wyksztalcił sobie oczy z tyłu głowy
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

DoubleB pisze: 06 wrz 2025, 1:37 ja pierdole, te trzy komory to jakieś gówno obesrane, najgorszy diss jaki słyszałem ever chyba
Jezu w końcu. Już myślałem że mnie popierdoliło.

A to zachowanie co Milahovic wysłał, no to tak powinno by,ć że jak wchodzi ktoś kogo nie było do tej pory, to wszyscy przez chwilę chociaż skupiają uwagę całkowicie na tej osobie żeby się przywitać.

Tede zachowuje się jakby z premedytacją w ogóle nie docierało do niego że pojawił się jego ziomek, dziwaczne.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Milahovic pisze: 06 wrz 2025, 7:58 https://youtu.be/8hIk86ZaxHU?t=3847 ten moment tutaj, kiedy Sot podchodzi i wyciąga łapę, a Tede widząc to go ignoruje. Kurwica łapie.
tak, czuję żenadę, Tede najważniejszy człowiek na świecie, świat się wokół niego kręci, a reszta ma się dostosować albo wypierdalać

ale u Mesa pewnie to samo było, tylko nie robił livewów to nie było tego widać
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
Krew

Post autor: Krew »

Zawsze na koncerty hiphoaepe szedlem z ludzmi co mieli jakas dzika chec kontaktu z raperami i njagorsze interakcje pamietam wlasnie z Tede, a Mes chyba normalne podejscie, choc na mnie spojrzal z lekka pogarda ale nie dziwie mu sie bo bylem straszliwie najebany i cos pierdolnolem glupiego nawet nie pamietam co
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Malloy pisze: 06 wrz 2025, 1:30 Ciekawy jestem czy faktycznie rundę tres będzie kontynuował czy wysmaży jakieś inne mocarne biciwo
Powinien wjechac na tym bicie a potem słicz po 2 minutach i psychopatyczne trapowo g funkowe pokurwienstwo i jechanie po flejtuchu okraszone lekkim zastraszaniem zeby output oponenta nigdy się nie uszczelnił
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Mes nie ma nic do stracenia, wierzę że się przejedzie po redaktorze Granieckim
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Krew pisze: 06 wrz 2025, 9:14 Zawsze na koncerty hiphoaepe szedlem z ludzmi co mieli jakas dzika chec kontaktu z raperami i njagorsze interakcje pamietam wlasnie z Tede, a Mes chyba normalne podejscie, choc na mnie spojrzal z lekka pogarda ale nie dziwie mu sie bo bylem straszliwie najebany i cos pierdolnolem glupiego nawet nie pamietam co
Na instagramie widziałem długi komentarz od fana, że był fanem Mesa, ale kiedyś go poznał przy piwie i żałuje.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

Krew pisze: 06 wrz 2025, 9:14 bo bylem straszliwie najebany i cos pierdolnolem glupiego nawet nie pamietam co
To pewnie było was dwóch
cztery żubry i dwie kurwy
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

Co do tych dwóch personalnie, z perspektywy człowieka który poszedł na koncert, i chwilę po koncercie miał styczność z artystą, to Mesa nie miałem zaszczyt poznać, ale Tedego tak, i potwierdzam że to buc
Awatar użytkownika
Oportunistycznyebaka

Post autor: Oportunistycznyebaka »

To ja wezmę w obronę Jacka. Miałem z nim styczność lata temu na stopie zawodowej i nie chodzi tu o jakieś koncerty czy w ogóle muzyke, całkowicie normalny typ.

W ogóle Tede mógł wziąć bit z 2for7 - Nie daj się zrobić w chuj i to by mogło przepalić styki von Szmita

No ale pewnie bał się naliczenia przez uliczny zaiks.
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2025, 9:48 przez Oportunistycznyebaka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

Hellrazor pisze: 06 wrz 2025, 7:56 Muszę odpocząć.
Żebyśmy kolejne 50 natrzaskali?
Awatar użytkownika
TooMuchSmoke

Post autor: TooMuchSmoke »

Ja z Mesem mam spoko wspomnienia, kiedyś napierdolony Święty (ten producent) wyciągnął ogromną pakę palenia i za 15 zł dał mi topa z 2g :D ale to było 15 lat temu, kiedyś na backstagu z Mesem kilka godzin przebywałem i tez wszystko spoko, a i po jakimś plenerowym koncercie moja znajomą (a mesa sajko) również elegancko potraktował.

Właśnie przesłuchałem dissy tedzika:
ten pierwszy to nawet nie nosi znamion dissu, chuj wie o co tam chodzi
drugi jest przyzwoity, poprawny, bez szału
trzeci jest komiczny i glupi :p
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Zdążyło się potańczyć z ludźmi z Alko i jeśli chodzi o Mesa przynajmniej w tamtych czasach normalny typ który serio wierzył i cieszył się swoją wizją hustlerki na przykładzie picia wspomnianego w temacie piwa Alkopoligami na ich kempowym stoisku gdzie sam wyskoczył z zakładem "że ja jej nie wyrwę ? Potrzymaj mi browar i zakładzik o langosza" jebaniec wygrał. Z drugiej strony Theo którego Mes był chyba idolem w pewnym momencie miał bardzo bardzo źle zdanie o nim i gdzie na początku myślałem że to syndrom zmiany optyki od rzucenia gorzały tak teraz to brzmi realistycznie.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
Michał

Post autor: Michał »

Dokładnie, co do Mesa to ziomek ziomka podesłał taką historię

Byłem jakiś czas temu u ziomka w Warszawie i któregoś dnia poszedłem do fryzjera. Miałem nadzieję, że spotkam w końcu kogoś sławnego, ale nie sądziłem, że akurat tego dnia i w tym miejscu.
Przyszedłem, siedzę w poczekalni i nagle do tej samej poczekalni wchodzi Ten Typ Mes :D Cholernie się zestresowałem, oczywiście instynktownie najchętniej bym do niego od razu podbił i zaczął sobie robić z nim zdjęcia i tak dalej, ale scykałem / nie chciałem być nachalny, więc po prostu na niego nerwowo zerkałem co 2 sekundy, a on po prostu siedział i czytał jakieś pisemko. Po jakimś czasie jakieś dziecko które było z rodzicem zaczęło płakać - ojciec tego dziecka próbował ją za wszelką cenę uspokoić, żeby nie zrobiła siary przy Mesie, ale ta ryczała i ryczała.

I nagle Ten Typ Mes zerknął na nich z lekkim, takim ciepłym uśmieszkiem, zdjął kapelusz, wstał i do niej podszedł. Delikatnie ją pogłaskał i zapytał co jest nie tak. Ja powiedziałem, że prawdopodobnie jest głodna czy coś. No więc Mes odłożył gazetę, wziął na ręce to dziecko, podniósł koszulkę i na środku salonu fryzjerskiego nakarmił ją własną piersią. Zajebiście sympatyczny facet.

Nie wiem czy prawda
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2025, 10:29 przez Michał, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ