Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- zemsta1camzata
mnie tak szczerze jebie kto będzie selekcjonerem, ta kadra i tak nie ma przyszłości
ciekawsza jest cała otoczka na zgrupowaniach, a meczy mogliby nawet nie grać
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
2 skrajne grupy czyli pikole traktujący mecze jako czysty event oraz fanatyczni którzy jeździliby nawet gdyby kadra zamiast w lidze narodów grałaby w pucharze Tymbarku będą nabijać kasę PZPN. Dlatego nic się nie zmieni szkoda że takimi ruchami tracimy ta centrowa grupę Kibiców kadry a szkoda bo to największa ilościowo grupa
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
ile pzpn może wyciągać z samych biletów? przecież jak oglądalność w tv pójdzie mocno w dół to sponsorzy też wyłożą lachę
nawet otoczka nie jest za ciekawa, chociaż Michał Probierz pierwszy dymotworca Polski próbował ile siłzemsta1camzata pisze: ↑27 cze 2025, 12:55 mnie tak szczerze jebie kto będzie selekcjonerem, ta kadra i tak nie ma przyszłości
Podajcie chociaż trzy argumenty dla których powinno się przejmować losem piłki nożnej w Polsce.
Wpływ Roberta Lewandowskiego na młodzież
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
Artur Wichniarek na Kanale Sportowym w audycji "Loża Piłkarska" wypowiedział swoje zdanie na temat procesu wyboru nowego selekcjonera. Byłemu reprezentantowi Polski nie podobają się metody, których używa Cezary Kulesza:
"Dla mnie, od samego początku, rzucanie nazwisk przez PZPN jest czymś niezrozumiałym. W innych reprezentacjach władze tak nie robią – nie oznajmiają także wszem i wobec, kto jest ich kandydatem numer jeden. Bo jeśli rozmowy z tym trenerem się nie powiodą, to potem musisz przejść do opcji, które wcześniej zdyskredytowałeś".
"Ogłoszenie opinii publicznej, że naszym kandydatem numer jeden jest Maciej Skorża, nie wiedząc w ogóle czy jest szansa, że w ogóle obejmie on kadrę, jest niezrozumiałe".
Faktem jest, że prezes PZPN przyjął dziwną taktykę negocjacji z kandydatami. Ogłaszanie publiczne kto się zgłosił do piłkarskiej centrali, kto jest w kręgu zainteresowań, czy kto jest priorytetem, stawia Cezarego Kulesze w złym świetle. Poza tym sternik polskiej piłki będzie miał trudniejszą pozycję negocjacyjną w późniejszych kwestiach kontraktowych z wybranym trenerem.
Fot.: Łączy nas piłka
śmignelo mi chyba na X dawniej twitter że ludzie powinni wybierać skład przez mobywatel i robić zmiany też i Elo problem kadry rozwiązany
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
in brzdeczek we trust
Dariusz Mioduski wybrany wiceprezesem ds. zagranicznych. 92 głosy "za".
Sławomir Kopczewski wybrany wiceprezesem ds. szkoleniowych. 85 głosów "za".
Adam Kaźmierczak wybrany wiceprezesem ds. organizacyjno-finansowych. 87 głosów "za" wystarczyło.
Sławomir Kopczewski wybrany wiceprezesem ds. szkoleniowych. 85 głosów "za".
Adam Kaźmierczak wybrany wiceprezesem ds. organizacyjno-finansowych. 87 głosów "za" wystarczyło.
XDDD te dwa wpierdole dla kuleszowych wiceprezesów smakują nawet lepiej niż ewentualna porażka samego prezesa, piękna sprawa