Livescore Mundial 2026
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- nobezprzesady
Re: Livescore Mundial 2026
Szkoda, że taki mecz to jest mnóstwo hajsu dla FIFA, bo dobrze byłoby zrezygnować z jego rozgrywania.
Tylko piłkarzyki mogą być na tyle butne, żeby nie chciało im się grać meczu o brązowy medal na MŚ, ja pierdole.
No to chyba normalne, co to za sukces grać w meczu o pietruszke jak liczy się tylko 1 miejsce i puchar, reszta się nikt nie interesuje.
Jakby nie było meczów o trzecie miejsce to nasi ojcowie nie mieliby o czym opowiadać, także ode mnie props, dla mniejszych krajów jak Turcja, Maroko czy Chorwacja to historyczny sukces
No w Euro nie ma i nikt nie narzeka.
Mecze o trzecie miejsca są fajne jak grają słabsze kraje, którym udało się dostać do tych półfinałów i już samo to traktują jako wielki wyczyn. Taka Chorwacja czy Maroko w Katarze chociażby, których mecz o 3 miejscie był bardzo fajny, jedni i drudzy walczyli zajadle o medal. A jak grają faworyci, dla których liczy się tylko złoto, to kończy się nudnymi kaszalotami jak w 2018 lub 2014.
- genocidegeneral
ale jak angielscy nieudacznicy coś się będą napinać że trzecie miejsce jest jakoś poniżej ich ambicji to 
jebać tą kurwę
tą o

tą o

Tylko wiesz, mówić że liczy się tylko złoto to może Man City w kontekście Premier League czy PSG we Francji. To nie jest tak, że Anglia, czy nawet Francja od X lat dominuje piłeczkę i wygrywa wszystko co jest do wygrania żeby teraz gardzić meczem o brązowy medal. Dla każdego prawilnego sportowca 3cie miejsce na MŚ to wielki sukces, ale dla Anglików nie bo football is coming home i ostatni raz coś wygraliśmy w 66banger pisze: ↑18 lip 2026, 19:11 Mecze o trzecie miejsca są fajne jak grają słabsze kraje, którym udało się dostać do tych półfinałów i już samo to traktują jako wielki wyczyn. Taka Chorwacja czy Maroko w Katarze chociażby, których mecz o 3 miejscie był bardzo fajny, jedni i drudzy walczyli zajadle o medal. A jak grają faworyci, dla których liczy się tylko złoto, to kończy się nudnymi kaszalotami jak w 2018 lub 2014.
Imo powinni wyjebać mecze o 3 miejsce na stałe z rozgrywek mistrzostw świata. Są tą mega nudne mecze, gdy są rozgrywane przez wkurwionych przegrywów, którzy byli faworytami turnieju. Już nawet oglądający mają od dawna wyjebane w te mecze o pietruszke
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
przestań pierdolić
ile procentowo (bo przy cm bedziecie klamac) fiuta byscie se dali ujebac odpowiednio za
a) wygranie mundialu
b) wygranie brazowego medalu na mundialu
a) wygranie mundialu
b) wygranie brazowego medalu na mundialu
Anglicy chyba jednak większymi rezerwami, bez Kane'a, Jude, Andersona itd
I oczywiście mecze o 3 miejsce props, wszędzie są i to jest normalne, na Euro też powinni przywrócić.
I oczywiście mecze o 3 miejsce props, wszędzie są i to jest normalne, na Euro też powinni przywrócić.
Ostatnio zmieniony 18 lip 2026, 21:41 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
ja pierdole pół składu zrotował ale Rica i Sake co ledwo żyją to musiał wystawić 
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Za wystawianie rezerw na mecz o 3 miejsce powinien być chuj do dupy w kryminale
albo gracie na 100% albo oddawajcie koszulki bo nie zasługujecie na nie
albo gracie na 100% albo oddawajcie koszulki bo nie zasługujecie na nie
Ale że Rice po takim intensywnym sezonie nie jest rotowany to już mastermind trenerski
szybkie 3:0 dla Francji do przerwy takim składem eh
szybkie 3:0 dla Francji do przerwy takim składem eh
-
Bisclavret
beka z angoli ze jak ostatni raz coś wygrali to jeszcze hitler zyl gdzies w argentynie ale meczem o 3 miejsce gardzą 
- scam_sakawa
dla prawdziwego sportowca medal to duma
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
+1 i mam nadzieję, że ci rezerwowi z jednej i drugiej strony będą zapierdalać żeby ten medal zdobyć
MalinowyJogurt 2