Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- scam_sakawa
Re: Livescore 2115
Sommer król
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Ja pierdolę Sommer 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Sommer

Zomer props
Ostatnio zmieniony 06 maja 2025, 22:20 przez 2do5, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja pierdole co to był za strzał, pół bramki wolne 
Dobra, ten zjeb w środek strzelił
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
o kurwa ale to wyłapał, ale garcia też niezły kołek z tym wykończeniem
a już miałem flashback z kontry z belgia - japonia 2018
a już miałem flashback z kontry z belgia - japonia 2018
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Nie ma co się podniecać Summerem, gosciu strzela w środek bramki
E. Co się odwlecze to nie uciecze. Intet w 2 połowie nie istnieje
E. Co się odwlecze to nie uciecze. Intet w 2 połowie nie istnieje
Ostatnio zmieniony 06 maja 2025, 22:20 przez Morf, łącznie zmieniany 1 raz.
-
genocidegeneral
bez kitu, przecież ten cymbał kopnął prosto w niego 
inter kurwa nie istnieje w tej połowie kompletnie, co tam się stało w przerwie, oni myśleli, że już sprawa załatwiona?
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
Hahahah inter już stanął 
I Martin z dwiema asystami
I Martin z dwiema asystami
GERARD MARTIN HAHAH
- checollada
ale ich zdusili w drugiej polowie