Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
co tak cicho wczoraj było na emirates? aż dziwnie się oglądało bez żadnych przyśpiewek
-
genocidegeneral
nie chcieli być kojarzeni z tym

Spoiler

-
Bisclavret
Nie znam się ale to chyba typowo brytyjski klimacik? Tam się raczej nie śpiewa tylko robi się Oooo uuuuu EEEEE i wprawia tym w zachwyt piotra żelaznego, każdy groundhopper klasyfikuje atmosferę na brytyjskich stadionach jako absolutnie najgorszą w całej Europie także chyba coś w tym jest
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
na arsenalu akurat dobre bangerki śpiewają, a wczoraj klimat jak na meczu towarzyskim w usa i słychać było tylko fanów psg. kompletnie inna atmosfera niż zawsze, ale może to faktycznie przez tą sektorowke 
ci z psg cały mecz trzymali flagę ultras w rękach czy źle widziałem?XDD
nic na potem
- scam_sakawa
Jeśli swoje dwumecze wygrają PSG i Barcelona to liczę na paryski odwet za słynne skrzywdzenie, nazywane remontadą, gdzie jebany szczur suarez padł rażony piorunem od podmuchu powietrza.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
dawajcie ja wam w pełnym biegu wypierdole kolanem w łydkę i zobaczymy czy się nie wypierdolisz
- ebismolarek
Nooo, i jeszcze za te 20 niepodyktowanych karnych dla Chelsea w 2009!
-
Bisclavret
Zastanwiam się czy schodząc do szatni w przerwie kibice gwizdali na piłkarzy, czy na sędziów.
Pewnie to pierwsze, bo fanbase Arsenalu to chyba najbardziej toksyczny ze wszystkich większych klubów. Jak idzie, to super mistrz, jak nie to Wenger Out nanana
Kurwa mecz o finał ligi mistrzów, a tam drewno, Raya bezskutecznie próbował podkręcić piknikową atmosferke.
Musi mocno w głowie siedzieć skoro takie filmiki przygotowane.
Po tym meczu Uefa przyznała, że sędziowanie było fatalne, a Aytekin na bazie wewnętrznego raportu został na dwa lata zamrożony na ważne mecze w LM i jego notowania poszły wszędzie w dół na rynku sędziowskim.
Jak dobrze pamiętam papcio Negreira w swoich słynnych RAPORTACH na temat sędziowania robionych dla Barcelony, powiedział że klub wygrał ten mecz dzięki złym decyzjom sędziów
Miło powspominać, to była ciekawa edycja i świetne Psg ale myślę że i tak by ich Juve wyjaśniło w następnej rundzie.
yer a wizard, Harry
akurat Wenger to już powinien być grzecznie wyproszony dużo szybciej i te kolejne lata chujni to była kwestia sprzątania po nim
ale no atmosfera mega chujowa
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Iga znów z bajglem, tym razem w drugą stronę xD z Keys 6:0 przegrać na mączce to już trzeba się postarać
Yamal z kontuzją na rozgrzewce
e: jednak ma grać
e: jednak ma grać
gdzie to ogladnąć jak nie mam c+?