[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
chaczapuri z imeruli jak prawilny gruzin
chwilę temu charczo wiem za bardzo tobie nic nie mówi
chwilę temu charczo wiem za bardzo tobie nic nie mówi
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
- przedszkolanek
publicznie, nie na pw
ale już z tobą chuj
ale już z tobą chuj
-
nobezprzesady
ktoś obsrał output, brawo dla zwycięzcy beefa
- marmolad_k2
Lamus boi się konfrontacji 1 vs 1 w internecie
- przedszkolanek
mogę się napierdalać publicznie, wyjaśniać na pw nie mam zamiaru, bo nie ma o czym
Lanek zwycięstwo przez poddanie
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Kurwa podoba mi się ten wers z Drimlajnow xdWszystkie wioski zapraszam se na dancefloor
Za to ty na chatę sprowadzasz często se kurestwo
-
VerminatorX
Nawiązując do myśli uwolnionych w paru postach wcześniej, które utonęły w jakichś kłótniach - to prawda, że jeśli artysta/twórca da dobre rzeczy, to odbiorcy wybaczą mu niemal wszystko. Dlatego myślę, że Mes bynajmniej nie jest skreślony w rapgrze przez swoje odpały, one wręcz zadziałają na jego korzyść, bo jest charakterystyczny.
- marmolad_k2
Czy u Tedego nie następuje powoli demencja starcza i nie zaczyna zapominać jak się rapuje? Zarówno na bicie Mróz jak i 69 kiedyś dużo lepiej rapował, a w tych 3 komorach to brzmi jakby się z bitu co chwilę wypierdalał
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Lepiej bym tego wszystkiego Przedszkolanek nie napisał
Kozak
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
-
VerminatorX
Przesłuchałem sobie właśnie po raz drugi te 10 minutowe dissy Tedego, trochę lepiej wypoczęty, i uważam, że są kompetentne, na taką tróję z plusem.
Jeśli dobrze przekminiłem, Intro będące followupem do Mrozu jest odpowiedzią na wers Mesa "Błękitny Panzer? Lubiłem to", oraz ma na celu przedstawić różnice między Tede a Mesem (kiedy Mes walił w domofon i robił trzodę, Tede wracał z koncertu na ogarze) plus nawiązanie do "Kolesi z innej bajki".
Drimlajny to w sumie nie taki zły diss, 75% to pociski, 25% to odbicia piłeczek, ale jak wcześniej wspomnieliście, Tede ewidentnie gryzł się w rękę jak to pisał, mógł pojechać o wiele mocniej.
W 69 Remix nie ma za wiele do interpretacji, ot pokazanie Mesowi w której gra lidze według Tedego. Ale dykcja w tym kawałku jest katastrofalna. Pierwsze dwa kawałki zrozumiałem w pełni, a tutaj słów kluczy za chuja nie mogłem. Tede nie dość że charczy, to ma dykcję jakby miał katar, wiadomo jaki.
Pod względem treści lepiej Tede, pod względem całej reszty lepiej Mes. Czekam na odpowiedź Psycholandlorda.
Edit: Właśnie sobie odświeżam 64 Lajny i to jest imo bardzo dobre, ale lwią część roboty odwala bit forteca ciężki jak tak jak walec.
Jeśli dobrze przekminiłem, Intro będące followupem do Mrozu jest odpowiedzią na wers Mesa "Błękitny Panzer? Lubiłem to", oraz ma na celu przedstawić różnice między Tede a Mesem (kiedy Mes walił w domofon i robił trzodę, Tede wracał z koncertu na ogarze) plus nawiązanie do "Kolesi z innej bajki".
Drimlajny to w sumie nie taki zły diss, 75% to pociski, 25% to odbicia piłeczek, ale jak wcześniej wspomnieliście, Tede ewidentnie gryzł się w rękę jak to pisał, mógł pojechać o wiele mocniej.
W 69 Remix nie ma za wiele do interpretacji, ot pokazanie Mesowi w której gra lidze według Tedego. Ale dykcja w tym kawałku jest katastrofalna. Pierwsze dwa kawałki zrozumiałem w pełni, a tutaj słów kluczy za chuja nie mogłem. Tede nie dość że charczy, to ma dykcję jakby miał katar, wiadomo jaki.
Pod względem treści lepiej Tede, pod względem całej reszty lepiej Mes. Czekam na odpowiedź Psycholandlorda.
Edit: Właśnie sobie odświeżam 64 Lajny i to jest imo bardzo dobre, ale lwią część roboty odwala bit forteca ciężki jak tak jak walec.
-
youngpride
O ile z jednej strony jestem w stanie zrozumieć do pewnego stopnia zawód trzema komorami tutaj (Tede nie od dzisiaj znany jest z przesadnego jarania się i reklamowania swoich nadchodzących numerów - patrz Mefistotedes czy Karmageddon), tak wszystkie rundy w tym beefie póki co wygrał Jacek.
W tej sytuacji Mes powinien nagrać „Nagłą Śmierć remix” - pewnie by wygrał tym nie tylko w ślizgowej bańce zbyt wczutych spoceńców.
W tej sytuacji Mes powinien nagrać „Nagłą Śmierć remix” - pewnie by wygrał tym nie tylko w ślizgowej bańce zbyt wczutych spoceńców.
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2025, 21:38 przez youngpride, łącznie zmieniany 2 razy.
niby spoko plan, ale mimo wszystko w tym konflikcie to chyba muzycznie to big ryszardowi bliżej do wieprza
-
bobsonbejbi
Kto bardziej odklejony - mes 2025 czy alvarez
Zapraszam do dyskusji
Zapraszam do dyskusji
nom wgl beef Sentino Mes to byłoby coś pięknego (tak wiem Sentino nie jest raperem i w jego świecie takie sprawy załatwia się inaczej)
Sentino z kimkolwiek w beefie by było ciekawe 
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Nie ta liga żeby porównywać gang osoboswosci zwanych Sicario vs 1 men army landlord.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
bobsonbejbi
Oczami wyobraźni widze jak tych dwóch sie do siebie pruje na zasadzie konferencje fame mma. Jeden na drugiego pyszczy, obydwoje krzyczą "trzymej mnie bo mu zajebe/go odstrzele" i szukają tylko kogoś zeby rzeczywiście szybko ich złapał
temat nadrobiony i wielkie 5 dla określenia śląskie krasnoludy 
MalinowyJogurt 2