Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
Też nie czuję żeby Rudi miał się przyznać że Brzeczok to był strzał w kolano.
Czy choć raz piłkarze będą mieć jaja i postawią ultimatum albo leci Wuja albo lecim w chuja ?
Czy choć raz piłkarze będą mieć jaja i postawią ultimatum albo leci Wuja albo lecim w chuja ?
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
Przyznanie się tego odklejeńca do pomyłki to ostatnie czego spodziewałbym się w życiu, próbka z dzisiaj

Anglia w meczu z BelgiąMuszę powiedzieć, że w Reggio Emilia przegraliśmy po fatalnym meczu, ale Anglia również poległa z Belgią 0-2 i nikt na Wyspach nie żąda głowy trenera po jednym meczu - stwierdził Boniek
Spoiler

Obejrzałem kulisy meczu z Włochami i jaki Grosicki to jest drewniak to
przyjęcie tej świecy (a właściwie jego brak) to jedno, ale gość nawet nie potrafił wykonać podstawowej czynności jako piłkarz, czyli prosto kopnąć piłki w górę. Aż sobie odświeże jego legendarny występ w turbokozaku i te rzuty wolne ala niepełnosprawny Ronaldo czy obijanie poprzeczki 2 metry ponad nią
To, że Grosicki jest niepełnosprawny piłkarsko wiadomo od dawna, typowy polski skrzydłowy bez dryblingu, balansu, techniki, dogrania. Ino piła przed siebie i wrzuta na pałę, cały repertuar TG11.
Po drugiej stronie masz defensywnego skrzydłowego Jóźwiaka.
- 40 minut easy
Tak defensywnego, że ostatnio wszyscy jebali tego Recę [trochę słusznie], a w tym czasie kiedy go atakowało dwóch albo nawet trzech na stronie to Jóźwiak stał na wysokości Lewego, bo chyba nie wie że skrzydłowi pomagają w obronie. Ale rozumiem, że chodzi o brak liczb.
Usunięto
Ostatnio zmieniony 11 lut 2023, 15:35 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Ludzie dajcie już spokój temu Brzęczkowi ile można z nim jechać jak po najgorszej szmacie. On tylko przegrał mecz, który każdy by przegrał z tak dysponowanymi Włochami, jedynie w lepszym stylu można było zejść z boiska przegranymi. Nie jest winą wujcia, że ktoś tam nie ma rozumu i se go wybrał i tam bym pretensje w pierwszej kolejności kierował. Wywalać, zwalniać i gnoić to zbieranina pierwsza umie, ale żeby kogoś sensownego zaproponować na jego miejsce, to tylko jeden się wygłupił z Michałem Probierzem.
hej to był żart z probierzem zluzuj majty
Zachowanie Roberta było niefortunne - Brzęczek
IT’S COMING HOME

- mlodyperkez
XD niefortunne to bedzie jak go zaraz nie wypierdola dyscyplinarnie
alez defensywka w wykonaniu kołcza
Dodano po 42 sekundach:
repe'entacja
Dodano po 42 sekundach:
repe'entacja
trójkąt bermudzki wola mokotów
niech go wypierdola serio. Lewy nie był na dwóch treningach to taktyki nie ogarnia, w sumie mogło tak być bo taktyka to: grajcie na Roberta, a mu nikt nie powiedział ja pierdole to jest jakieś prowo xd
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
Usunięto
btw jest jakaś kadra w Europie, z tych średnich/mocnych, która cierpi na taki deficyt skrzydłowych i skutecznie omija ten problem?
Usunięto
Najlepsze jest to, że jest deficyt skrzydłowych, a jedyne co im wychodzi to jak ktoś weźmie piłkę i zajebie pizde skrzydłem
Najlepiej by było przejśc na 3-4-1-2, no ale wymagałoby to jakiejś kreatywności w środku pola
A akurat myślę, że ludzi do takiej gry mamy, ale musiałby to ktoś ogarnięty ustawić, bo Nawałka próbował i nie wyszło
Najlepiej by było przejśc na 3-4-1-2, no ale wymagałoby to jakiejś kreatywności w środku pola
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
-
Bisclavret
Mordo nie nie, do wahadeł to trzeba na prawdę się przyłożyc taktycznie żeby to miało sens a i tak rodziłoby się to w bólach kto by się za to nie wziął. Mało który reprezentant gra w tym systemie w klubie, już pomijajac fakt że w Polsce to się o takim ustawieniu słyszało tylko od Strejlaua w studiu.
No ogólnie masz rację, ale myślę że jakby się serio za to wziąć to najlepiej pasuje do sytuacji z obecnymi skrzydłowymi i problemem lewej strony, gdzie Rybus mógłby wtedy się ładnie odnaleźć
W polskiej eklapie świetnie sobie radzi Górnik i Raków, oba kluby grają trójką z tyłu, to też nie jest już 2016 gdzie ta trójka z tyłu dopiero wchodziła na salony, myślę że by dało to w jakiejś normalnej reprze wprowadzić i ludzie by ogarniali, bo przecież tacy zawodnicy Belgów czy Anglii też zazwyczaj grają czwórką. Zresztą no sprawdziłem tera Węgrów i Serbów ostatni mecz, oba zespoły trójką w obronie. Może i mają jakieś większe doświadczenie z tym w klubach bo nie znam ich tak dobrze, no ale jak oni mogą no to kurwa, my też moglibyśmy
Ofc nie mówie, że wystarczy dać 3 z tyłu i będzie zajebiście, może są lepsze sposoby, ale wydaje mi się, że marność naszych trenerów w ostatniej dekadzie wjebała nas w taktyczne dno i tkwimy w nim myśląc, że nie no to tak się nie da, za skomplikowane, daj lage na Grosickiego, nie wymyślaj
W polskiej eklapie świetnie sobie radzi Górnik i Raków, oba kluby grają trójką z tyłu, to też nie jest już 2016 gdzie ta trójka z tyłu dopiero wchodziła na salony, myślę że by dało to w jakiejś normalnej reprze wprowadzić i ludzie by ogarniali, bo przecież tacy zawodnicy Belgów czy Anglii też zazwyczaj grają czwórką. Zresztą no sprawdziłem tera Węgrów i Serbów ostatni mecz, oba zespoły trójką w obronie. Może i mają jakieś większe doświadczenie z tym w klubach bo nie znam ich tak dobrze, no ale jak oni mogą no to kurwa, my też moglibyśmy
Ofc nie mówie, że wystarczy dać 3 z tyłu i będzie zajebiście, może są lepsze sposoby, ale wydaje mi się, że marność naszych trenerów w ostatniej dekadzie wjebała nas w taktyczne dno i tkwimy w nim myśląc, że nie no to tak się nie da, za skomplikowane, daj lage na Grosickiego, nie wymyślaj
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia