nadinterpretacja imo, to po prostu raczej rzeczy Abla, które ma do ogarnięcia oddzielnie, niezwiązane z DONDą, on też hintuje nowy projekt już na twitterze jakiś snippet dziś wleciał
Kanye West - Donda (2021)
Re: Kanye West - DONDA (06/08/2021)
pewnie nie na ten album skoro zostało wrzucone tak o, ale na pewno powstało na tych sesjach w ciągu ostatnich dwóch tygodni
jeden gość który ma dostęp do dużej ilości plików z sesji mówi że to co nie wejdzie na album na pewno zostanie przehandlowane na czarnym rynku zaraz po premierze więc będzie sporo więcej materiału niż ten co wyjdzie oficjalnie - widziałem m.in. snippety Tell the Vision z pierwszej tracklisty z przed roku które okazuje się nawet nie ma na featuringu Pop Smoke'a jak wszyscy myśleli tylko Conwaya i 2 Chainza
Dodano po 9 minutach 59 sekundach:
jeden gość który ma dostęp do dużej ilości plików z sesji mówi że to co nie wejdzie na album na pewno zostanie przehandlowane na czarnym rynku zaraz po premierze więc będzie sporo więcej materiału niż ten co wyjdzie oficjalnie - widziałem m.in. snippety Tell the Vision z pierwszej tracklisty z przed roku które okazuje się nawet nie ma na featuringu Pop Smoke'a jak wszyscy myśleli tylko Conwaya i 2 Chainza
Dodano po 9 minutach 59 sekundach:
05.08 to jutro ale nikt nie ma psychy hajpować żeby się kolejny raz nie wydurnić, tak?
Zobaczycie, wleci już tym razem. Nawet mam chytry plan nastawić sobie budzik w nocy i wstać na event. Tylko o której naszego czasu to się zaczyna ?
Ostatni miał być o 2 a zaczął się o 4 wiec budzika nie polecam
a jest rozpisana impreza transmisja i wszystko jak ostatnim razem?
Już sprawdziłem, event zaczyna się o 3 rano czasu polskiego w piątek. Akurat normalnie wstaję w piątki o 6-6:30 więc wielkiej krzywdy sobie nie zrobię
. Do zobaczenia w tym temacie boys (&girls)
Nawet na nic nie liczę 
Miałem nie odpalać nic przed premierą na streamingach, ale kliknąłem link powyżej i nie żałuję, to jest, kurczę, piękne, muzycznie czuję się jakbym słuchał mix outro z ghost town i, nie wiem czemu, runaway
Smuci mnie ile równie wspaniałych utworów i kompozycji on musi mieć na dysku których pewnie nigdy nie usłyszymy
Smuci mnie ile równie wspaniałych utworów i kompozycji on musi mieć na dysku których pewnie nigdy nie usłyszymy
Czyli co, nie będzie ogólnodostępnego livea z lisening party?
będzie, strona na itunes przekierowuje na inne źródło niż wcześniej więc przygotowują transmisje już
o 3:30 chyba ma być
nowe snippety też latają w sieci z przygotowań statystów do eventu więc nie będzie tylko chodzenia po płycie tym razem
i w dodatku teraz w 60 miejscach na świecie w tym newonce.bar w WWA leci transmisja z sypialni Kanye Westa
ciekawe czy będzie nocne spanie z Kanye
https://music.apple.com/us/multi-room/1577436314
możliwe że tutaj wleci to co puszczają w tych kilkudziesięciu lokalizacjach i będzie się wokół premiery działo coś więcej niż tylko listening party skoro jest napisane że "preparing and presenting"
i jeszcze z ciekawostek to zleakowało alternatywne intro do Hurricane nagrane przez chór Sunday Service
https://gofile.io/d/hBTbng
i w sumie jest zajebiste, a na pewno lepsze niż to wykręcone gówno co leciało na poprzednim listening party
szkoda że scrapped
o 3:30 chyba ma być
nowe snippety też latają w sieci z przygotowań statystów do eventu więc nie będzie tylko chodzenia po płycie tym razem
i w dodatku teraz w 60 miejscach na świecie w tym newonce.bar w WWA leci transmisja z sypialni Kanye Westa
ciekawe czy będzie nocne spanie z Kanye
https://music.apple.com/us/multi-room/1577436314
możliwe że tutaj wleci to co puszczają w tych kilkudziesięciu lokalizacjach i będzie się wokół premiery działo coś więcej niż tylko listening party skoro jest napisane że "preparing and presenting"
i jeszcze z ciekawostek to zleakowało alternatywne intro do Hurricane nagrane przez chór Sunday Service
https://gofile.io/d/hBTbng
i w sumie jest zajebiste, a na pewno lepsze niż to wykręcone gówno co leciało na poprzednim listening party
szkoda że scrapped
To co wkręcamy się znów na premierkę i potem wkurwiamy?

ruszył strim z celi worldwide na applu 
ale nie działa jak ktoś nie ma premium jbc
listening party pewnie będzie ogólnodostępne
Dodano po 20 minutach 51 sekundach:
jest na ścianie zegar na którym zostało 23h03 więc wtedy pewnie ruszy listening party
o 6:30 na to wychodzi
ewentualnie będzie o tej 3:30 jak było mówione a to jest odliczanie do premiery albumu na applu
bo o 6 polskiego czasu w piątki jest zawsze drop nowości
ale nie działa jak ktoś nie ma premium jbc
listening party pewnie będzie ogólnodostępne
Dodano po 20 minutach 51 sekundach:
jest na ścianie zegar na którym zostało 23h03 więc wtedy pewnie ruszy listening party
o 6:30 na to wychodzi
ewentualnie będzie o tej 3:30 jak było mówione a to jest odliczanie do premiery albumu na applu
bo o 6 polskiego czasu w piątki jest zawsze drop nowości
Czemu nie ma dźwięku?
nie wiem
z tego co widać to w tej Ghanie normalnie puszczana była muza
Chance wbił
Dodano po 7 minutach 44 sekundach:
może dźwięk jest exclusive dla tych fizycznych miejscówek które się pojawiły właśnie na zupdatowanej stronie Kanye
https://www.kanyewest.com/
z tego co widać to w tej Ghanie normalnie puszczana była muza
Chance wbił
Dodano po 7 minutach 44 sekundach:
może dźwięk jest exclusive dla tych fizycznych miejscówek które się pojawiły właśnie na zupdatowanej stronie Kanye
https://www.kanyewest.com/
Ile on już tam jest? Dwa tygodnie? Później w kawałkach będzie nawijał: siedzę tu zamknięty jak zwierze sam w to nie wierze, mam łóżko i zegar na ścianie, gdy dobije 00:00 chuj wie co się stanie 
Dodano po 4 minutach 15 sekundach:
Looool teraz widać ze ten zegar jest nałożony na obraz jak przeszli przez niego xD łóżko mu wynieśli w pizdu
Dodano po 3 minutach 37 sekundach:
Czy on w tym pomieszczeniu chce zrobić listening Party?
Dodano po 4 minutach 15 sekundach:
Looool teraz widać ze ten zegar jest nałożony na obraz jak przeszli przez niego xD łóżko mu wynieśli w pizdu
Dodano po 3 minutach 37 sekundach:
Czy on w tym pomieszczeniu chce zrobić listening Party?
co tam się odpierdala 
Kanye se trening robi z jakimś chłopem
innemu chłopowi włosy robią
i na dodatek Fivio, Steve Lacy i Vic się kręci w tle
Kanye se trening robi z jakimś chłopem
innemu chłopowi włosy robią
i na dodatek Fivio, Steve Lacy i Vic się kręci w tle
Hahaha, ćwiczenie, golenie 
Dodano po 4 minutach 36 sekundach:

Dodano po 4 minutach 36 sekundach: