https://aniwave.to
Anime - normiki out
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: Anime - normiki out
oglądał ktoś good night world na netflix?? z opisu nawet spk się zapowiada
- ToMojaStaraKsywka
-
Hazardzista
Dzisiaj finał AoT, pewnie z napisami w nocy albo jutro.
Jest już finał
https://ogladajanime.pl/anime/shingeki- ... eason-2023
Zajebiste kino, warto było czekać, ale poprzedni odcinek lepszy imo
https://ogladajanime.pl/anime/shingeki- ... eason-2023
Zajebiste kino, warto było czekać, ale poprzedni odcinek lepszy imo
Zainteresowania - bezdomność , Premier League, Liga Mistrzów , Freak fighty i Strike King K-1,/walki w K-1 w małych rękawicach/
Serio zrobili to jeszcze gorzej niż się dało w mandze
mimo wszystko, obejrzeć było warto
Z tego sezonu na bank polecam Sousou no Frieren zdecydowanie, Shangri-La Frontier też spoko
Musze sie zebrac żeby te AOT obejrzec, nie mam motywacji po mandze
Musze sie zebrac żeby te AOT obejrzec, nie mam motywacji po mandze
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
-
Hazardzista
Finał AoT spoko, na pewno nie zepsuł całości, już bardziej odbiór ostatniego sezonu zepsuło ciągniecie 30 odcinków przez ponad 3 lata, no ale całe show topka anime zdecydowanie.
Jjk co za ep

Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
To tez ciekawe info:
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
ależ dopierdolony jest ten nowy sezon jujutsu 
Netflix wraz z WIT Studio robią remake One Piece'a
Latami myślałem, że to by było zajebiste, ale nie spodziewałem się, że puszcza jeszcze podczas wychodzenia oryginału
Jest i pierwszy odcinek, i jak dawno nie ogladalem nic z anime to te postaram sie ogladac regularnie zeby sobie przypomniec fabule, polecam sie zapoznac bo to bedzie kiedys klasyk shonenowbronek pisze: ↑08 sie 2023, 0:45
Nowy trailer Kaiju no. 8, bedzie na wiosne 2024. Animacja wydaje sie supcio, jak sciezka dzwiekowa bedzie taka mocna jak na pierwszym trailerze to mysle ze to bedzie klasykCiekawe tylko jak ogarna to ze manga bardzo wolno idzie do przodu, oby nie zapchali fillerami tylko nwm na jakies sezony podzielili czy cos w tym stylu, bo jak bedzie za duzo zapychaczy to potencjal bedzie zmarnowany
![]()
Po pierwszym odcinku dobrze się zapowiada.
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
-
Hazardzista
Bardzo dobry pierwszy odcinek tego Kaiju, na pewno będę sprawdzał.
Ze świeżych rzeczy, Sousou no Frieren przepiękna bajka, dawno nie było anime na tym poziomie.
Od siebie jeszcze Kusuriya no Hitorigoto polecam no i dla równowagi nowy sezon Kingdom.
Ze świeżych rzeczy, Sousou no Frieren przepiękna bajka, dawno nie było anime na tym poziomie.
Od siebie jeszcze Kusuriya no Hitorigoto polecam no i dla równowagi nowy sezon Kingdom.
a ja sobie w tamtym tygodniu zaczalem znowu przygode z Gonem i Killua
wlasnie Gon rozjebal Pitou

wlasnie Gon rozjebal Pitou
podbijam oba, chociaż zielara zaczęła mnie trochę nudzić w połowie sezonuHazardzista pisze: ↑17 kwie 2024, 17:01 Ze świeżych rzeczy, Sousou no Frieren przepiękna bajka, dawno nie było anime na tym poziomie.
Od siebie jeszcze Kusuriya no Hitorigoto polecam
za to frieren z miejsca jedno z moich ulubionych anime
jebnąłeś ze 130 odcinków w tydzien? szacuneczek
Frieren props wiadomo. Te Kajiu jakos mi nie podeszło szczerze mowiac, ale widzac propsy do mangi to poogladam na pewno trochę
Ninja Kamui (chyba na hbo jest) całkiem spoko było na początku, ale troche sie zamula pod koniec
Plus na netflixie Dungeon Meshi też mega spoko, chociaż wkręciłem się dopiero od 6 odcinka