Zioło
- scam_sakawa
Re: Zioło
Samobójstwo
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- FruitOffTheWall
mam nadzieje ze każdy forumeq docenia ten rexmi
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Spoiler
Po raz pierwszy w cyklu Rap One Shot prezentujemy nowy singiel rapera Zioło, zwiastujący jego album "CO".
Materiał video do numeru "Hajs, hajs, kwit"y został zrealizowany przez DoubleP, a o czym traktuje sprawdźcie sami.
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
No bo Co chyba koniec koncow zamienilo sie w Cokolwiek, tam sa same numery ktore Ziolo nagral z zamyslem zeby wrzucic je do Co ale cos tam pewnie mu sie pozmienialo w glowie jak te cale Co ma ostatecznie wygladac ale szkoda mu bylo numerow albo nie wiedzial jak je zmodyfikowac tak aby pasowaly do Co i puscil je jako Cokolwiek
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
nie do końca co zamieniło się w cokolwiek tylko nagrał przy okazji co 30 numerów i wyszło mu 14 odrzutów które wypuścił jako cokolwiek, bo co miało być bardziej spójne, zresztą z wywiadu w 2015 roku wynika, że co miało wyjść w przeciągu następnych kilku-kilkunastu miesięcy, widać porwało już wtedy za bardzo
A no faktycznie tak bylo, masz racje, dzieki za poprawke czak
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy