[beef] Tede vs Peja
- Haczapurjan
Re: [beef] Tede vs Peja
Myślałem, że serio zacznie rapować DTKJ. Jaka to jest mała zakompleksiona wesz to głowa mała 
-
starydobryhiphop
a wystarczyłaby taktyka co obchodzi słonia że mucha bzyczy (w tym ustawianiu tego w bani Peja słoniem, Tede muchą)
- Oportunistycznyebaka
A mógł Tede na koniec kocnertu walnąć kieloną i zwrócić się z apelem do publiczności, że to za tych co nie mogą.
- igorzastyy
Mógł mu wbić na scenę i rozpocząć walkę na free.
- mlodyperkez
w sensie gdzie ta szpilka bo chyba nie ogarniam
- Haczapurjan
Przez krótką chwilę leciał bit z „Wonda Why They Call You Bitch” 2paca, który został użyty w „DTKJ”. Nie wiem czy dałoby się pokazać wyraźniejszy przykład szpileczki. Po prostu łysa wesz nawet na imprezie organizowanej przez kumpla (Ostrego) nie potrafi zachować się z klasą i swoje prywatne animozje musi uwypuklać na nie swoim evencie
- mlodyperkez
a dobra, faktycznie leci na samym poczatku. no nieładnie ze strony Ryszarda
Charakterny pocisk, czekam na komentarz drugie strony
- marmolad_k2
W 2011 to mogło imponować, teraz żenuje.
Na pewno chodziło o hołd dla 2Paca, a nie jakieś małostkowe szpileczki. Prawda? Prawda?
- igorzastyy
A ja propsuję. Odpowiedź na domysły społeczności hip-hopowej dotyczące pogodzenia się z Jackiem Granieckim ztj. DJ Buhh. Chcieliście odpowiedzi na pytanie, czy Rychu jest gotów na zgodę? No to dostaliście.
- Haczapurjan
Mógł to zrobić gdziekolwiek indziej, ale na to potrzeba klasy, której mała pierdolona wesz nie ma
- Bryx Fenrir
Propsy, czekałem aż któryś z nich znowu zaczepi, przecież oni do śmierci będą to robić i gitara
Tede już o tej porze gdzieś indziej grał
- igorzastyy
Wszyscy się zastanawiali jak to będzie, że obaj wystąpią na jednym evencie. Czy jest szansa na pogodzenie się. No to puścił kilka sekund bit z DTKJ i co się stało? Nie naubliżał mu, nie ruchał w szale sceny, nie porównał go do Netanjahu. Dał wszystkim odpowiedź, że TDF pozostaje dla niego kurwą. Co nie zmienia faktu, że jest zwykłym hipokrytą, wszą czyli peją, kłamcą lirycznym i zwykłym wychechłańcem, a beef przejebał.
Mógłby odpuścić choćby ze względu na Ostrego. Gdyby to był jakiś generyczny festiwal jakich wiele to ok. Nadal byłoby to tak samo słabe, ale raczej nie godzące w kumpla. A tak to jest sobie pozytywny ziomek Ostry, z którym Peja się koleguje. Robi swoją okolicznościową imprezę w duchu jakiejś tam celebracji tych niby przełomowych utworów w historii polskiego rapu. Jako, że Ostry sobie ceni Peję to go zaprasza w uznaniu dla dorobku i w imię znajomości, a Peja wbija i pokazuje się z najbardziej wieśniackiej strony przenosząc swój beef na imprezę kolegi.
- igorzastyy
No tak, gadałeś z Ostrym to wiesz co on czuje i jak bardzo mu przykro. Co tam u niego słychać?
- Bryx Fenrir
@@igorzastyy ' A beef przejebał' xd kiedys Zbigniew Boniek powiedzial, ze w zyciu piłkarskim zawsze kibicuje słabszym, nie wiedziałem, ze na rap tez sie to przeniosło, chociaż ostatnio widziałem koment, ze Kaen wygrał z TeTrisem, a to chyba jeszcze większy cringe
- igorzastyy
Tede wygrał beef z Peją, Te-Tris z Kaenem.
A Eripe z Bedoesem który najpierw wspaniale zablokował uderzenie głową, przeniósł ciężar walki na parter gdzie czuł się silniejszy i argumentami rozjechał grubego w beefie
kark to nie debil, mówił mi tak laik