Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
Bisclavret
Re: Transfery
Nie wiem po co ci odpisuje ale to są absurdalne pieniądze za absurdalnie ryzykowny transfer w sytuacji w której obecnie znajduje się Juventus. Ten sam Juventus , ktory rozkminia, czy nie oddać gdzieś Wojtka Szczęsnego za darmo bo ma za wysoki kontrakt
Ja to bym Szczęsnego w Chelsea widział, pewnie się to nie wydarzy, ale spoko by było chociaż na dwa sezony.
Mam wrażenie, że Szczęsny to pociągnie jeszcze tylko do przyszłorocznego Euro i potem wypierdoli do MLS. Tak to odczytałem z jego wypowiedzi, m.in. ostatnio w foot trucku. Chyba mu się nie będzie chciało ciągnąć tego kolejne dwa lata do mundialu.
No chyba tak, zwłaszcza że ma rok umowy i właśnie Juventus prędzej go wygoni niż przedłuży. Chociaż on ostatnio powiedział, że miał inny termin w głowie zakończenia a teraz się mu przesunęło o rok. Ale no to można zakończyć właśnie w MLS czy coś, a do Chelsea to życzeniowo, nawet pół plotki nie widziałem.
Ten Sinkgraven co miał do Lecha iść to w Las Palmas wyladowal
Zielu za to może zmienić klub, Arabia coraz bardziej grana wg włoskich mediów
Ten Sinkgraven co miał do Lecha iść to w Las Palmas wyladowal
Zielu za to może zmienić klub, Arabia coraz bardziej grana wg włoskich mediów
Ostatnio zmieniony 12 lip 2023, 0:23 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Bisclavret
Dwa lata ma, bo automatycznie przedłużył mu się kontrakt pod koniec zeszłego sezonu czyli będzie w Juve do 25 chyba że się go jakoś pozbędą. Myślę, że Juventus będzie jego ostatnim europejskim klubem, ale czy w kontekście kadry będzie to miało jakieś znaczenie? Szczerze wątpię.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
No i Romano potwierdza Milinkovica Savica w Arabii.
Czekamy kto następny na oku.
Czekamy kto następny na oku.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
o ile juve nie będzie chciało go wypchnąć i nie wyląduje w jakimś dziwnym miejscu, to jeszcze z 3 lata spokojnie może pograć w topowym klubie, a po tym czasie to bramkarzowi 35+, z jego cv zawsze zostaje możliwość zostania back-up'em w którymś z gigantów, tak opcja daje przedłużenie kariery o kolejne kilka lat. pytanie jak on to sam widzi i czy dostanie jakieś lukratywne propozycje.potter pisze: ↑11 lip 2023, 23:45 No chyba tak, zwłaszcza że ma rok umowy i właśnie Juventus prędzej go wygoni niż przedłuży. Chociaż on ostatnio powiedział, że miał inny termin w głowie zakończenia a teraz się mu przesunęło o rok. Ale no to można zakończyć właśnie w MLS czy coś, a do Chelsea to życzeniowo, nawet pół plotki nie widziałem.
- ConeyIsland
jak myślicie jak się zakończy telenowela z eMbape?
a. dogada się z psg na przedluzenie kontraktu (X doubt)
b. zostanie rok i odejdzie za free (psg okazaloby sie frajerem stulecia)
c. sprzedadza go w obecnym oknie (na bank nie za tyle ile podobno dawano im za niego rok temu)
c. sprzedadza go w obecnym oknie (na bank nie za tyle ile podobno dawano im za niego rok temu)
tak jak pisał @demon Wojtek to nie taki typ co będzie przedłużał sobie karierę będąc gdzieś drugim bramkarzem czy coś. Jeżeli jest tak jak mówicie, że jednak ma 2 lata to stawiam, że będzie się chciał tam utrzymać a potem skończyć/wyjechać do USA.zuperhero pisze: ↑12 lip 2023, 0:52o ile juve nie będzie chciało go wypchnąć i nie wyląduje w jakimś dziwnym miejscu, to jeszcze z 3 lata spokojnie może pograć w topowym klubie, a po tym czasie to bramkarzowi 35+, z jego cv zawsze zostaje możliwość zostania back-up'em w którymś z gigantów, tak opcja daje przedłużenie kariery o kolejne kilka lat. pytanie jak on to sam widzi i czy dostanie jakieś lukratywne propozycje.potter pisze: ↑11 lip 2023, 23:45 No chyba tak, zwłaszcza że ma rok umowy i właśnie Juventus prędzej go wygoni niż przedłuży. Chociaż on ostatnio powiedział, że miał inny termin w głowie zakończenia a teraz się mu przesunęło o rok. Ale no to można zakończyć właśnie w MLS czy coś, a do Chelsea to życzeniowo, nawet pół plotki nie widziałem.
Szkoda Zielka, ale stawiam że odejdzie do tych Arabów.
Dodano po 3 godzinach 41 minutach 17 sekundach:
Franek Tudor może odejść z Rakowa do Koln za 2.5 mln euro
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Na dziś obstawiam - odejdzie jako free agent.ConeyIsland pisze: ↑12 lip 2023, 8:44 jak myślicie jak się zakończy telenowela z eMbape?
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- ebismolarek
Luis Fernandez z Wisły do Lechii xd w końcu jakieś transfery 
11 mln euro, lekko ponad milion dla Legii
co do kurwy, w sensie co do kurwy
Ja bez kitu się zastanawiałem, czy on do Rakowa nie pasuje, a tu Lechia
- ebismolarek
Arabusy sypnęły miedziakami z dna kieszeni, kontrakt na 3 lata, dyszka na plecach i łatwe dymanie p0lek w Sopocie, żyć nie umierać
czyli Wisla bez szans na awans w kolejnym sezonie
prawdziwy kocur na rewirze naszego jurnego ochroniarza to sie nie moze dobrze skonczyc
ciekawe ile tam jeszcze paliwa zostało, ale to taki baller, że powinien się tam bawić
oby się wiodło
trójkąt bermudzki wola mokotów
ponoć 700k funtów tygodniowo
ja na miejscu Jordana zaakceptowałbym oferte, wygrał co mógł, 33 lata, trzeba sobie dorobić na emeryturkę
- the badman
- Artysta
Kocham go ale no...
Z serii absurdy okienka, proszę mi to ładnie wytłumaczyć bo jestem za głupi a gram w FM
Tak wielki klub jak Bournemouth kupiło z Lyonu 24 letniego Romain Faivre za 15 mln euro i od razu go wywaliło na wypożyczenie do Lorient.
Jakieś logiczne argumenty tej transakcji?
Z serii absurdy okienka, proszę mi to ładnie wytłumaczyć bo jestem za głupi a gram w FM
Tak wielki klub jak Bournemouth kupiło z Lyonu 24 letniego Romain Faivre za 15 mln euro i od razu go wywaliło na wypożyczenie do Lorient.
Jakieś logiczne argumenty tej transakcji?
AFC Bournemouth chairman Bill Foley and Black Knight Football Club has acquired a significant minority ownership interest in French side, FC Lorient.
The investment in the Ligue 1 side advances Foley’s multi-club ownership strategy, which began with the takeover of the Cherries in December, and the agreement provides the opportunity to invest additional capital after this season.
Kocham, pozdrawiam