fajnopolakiem
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- przedszkolanek
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
on tak ma normalnie po narkotykach niewyspany (to trzecia rano była!), jak sądzę, i nie tylko on zresztą
ale okej, niech ci będzie świeżak, że za mocno w ciebie wjechałem, bo ty jednak dobry chłopak jesteś mimo wczutki, w odróżnieniu od cwela haczasracza który mi tu wybielanie zbrodni komunistycznych imputuje, graba na zgodę?
- scam_sakawa
nie pojebałeś, pozdrawiam serdecznie użytkowniku przedszkolanekprzedszkolanek pisze: ↑05 wrz 2025, 16:03 pozdro cyniu po raz drugi (mam nadzieję, że nie pojebałem og nicku @scam_sakawa)
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- Haczapurjan
Widzę psycha klęka beciaku. Możesz wpaść do Kato, ja w odróżnieniu od Tedziuli zejdę na dół jak będziesz napierdalać swoimi sausage fingersami w domofonik
- Vasco de Balboa
Ja pierdole, ale e-grypserka na forum dla anonków

znajome nauczycielki mają rację że te dzieciaki z roku na rok coraz bardziej wkurwiające, aż sobie przedszkolanek musiał odbić na biednych forumowiczach po powrocie z robo
to tylko podbija ten temat w rankingu najlepszych w tym wydaniu slg 
- przedszkolanek
no to dawaj, jutro w częstochowie pod kościołem karmelitówHaczapurjan pisze: ↑05 wrz 2025, 16:16 Jakbyś mnie spotkał, to lepiej żebyś sobie w porę przypomniał
tylko przyjdź w niebieskiej kurtce, żeby nie ucierpieli niewinni
jak byś mnie nie mógł znaleźć krzycz przedszkolanek
ooo przedszkolanek z mojego rodzinnego miasta?
moge nagrać tą potyczke tylko poczekajcie jak bede w 42200
moge nagrać tą potyczke tylko poczekajcie jak bede w 42200
- rany1odbytu
@przedszkolanek 
Spoiler

dobrze daje przedszkolanek, ja tam doceniam
widzę reprezentacje Górnego Śląska silna na forumku
widzę reprezentacje Górnego Śląska silna na forumku
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Odnośnie marcina legendy świętego miasta, to pamiętam, że jak jeszcze chodziłem na siłke do scouta na drogowców i el testosteron rozkręcał swoją kariere w mma to wbił do ringu znajdującego się na siłce (dosłownie 90% siłowni miała banan na ryju jak zobaczyła że przyszedł) machnął do telefonu kilka kombinacji na insta i sobie poszedł.
Miesiąc później przed walką mówił, że to były najtrudniejsze przygotowania do walki w jego karierze
kurs na 400 stron przed odpowiedzio rzępolucha maleje
Miesiąc później przed walką mówił, że to były najtrudniejsze przygotowania do walki w jego karierze
kurs na 400 stron przed odpowiedzio rzępolucha maleje
przedszkolanek pisze: ↑05 wrz 2025, 16:25no to dawaj, jutro w częstochowie pod kościołem karmelitówHaczapurjan pisze: ↑05 wrz 2025, 16:16 Jakbyś mnie spotkał, to lepiej żebyś sobie w porę przypomniał
tylko przyjdź w niebieskiej kurtce, żeby nie ucierpieli niewinni
jak byś mnie nie mógł znaleźć krzycz przedszkolanek
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Ja myślałem, że to rap jest - i bijemy się lirycznie
- francocarlos
no troche tez o to chodzi; jak wymachujesz w stylu samuraja, ale dzierzysz patyk, to nie robi to takiego wrazeniaprzedszkolanek pisze: ↑05 wrz 2025, 16:14to mierzenie beefu na argumenty to jest serio jakieś ocenianie, kto ładniejszą pałę wziął do ręki, a przecież nie o to chodzi, tylko o to jaki tą pałą dojazd zrobiszfrancocarlos pisze: ↑05 wrz 2025, 16:02 ja nie mowie, ze "bycie chujowym raperem" to nie jest argument. jak najbardziej jest, ale trzeba go solidnie poprzec, przekonac o jego prawdziwosci, bo inaczej zaden argument, jaki by mocny w teroii nie byl, nic nie znaczy jesli przeciwnik powie sprawdzam, po prostu
dzieki za sprostowanieprzedszkolanek pisze: ↑05 wrz 2025, 16:14jak coś, to nie czuj się zachęcony, to były klasyczne dla plhh strzały w powietrze
beng, beng, beng
pif paf
- przedszkolanek
beciak to cie palcem robił, kciukiem kurwa, i po obrażeniach psychicznych obstawiam, że nim kręcił w odbytnicy lewa prawa, żeby bardziej bolało
każdemu dobremu chłopakowi typu @Sivestro mogę odpuścić, jak się zreflektuję, że dobry chłopak dostał collateral damage
ale tobie kurwo jerychońska za próby sklejenia z jakąś obławą augustowską i katyniem śmiertelny chuj w serce
jeszcze mi tylko kurwa napisz, że mój pradziadek zapierdolił jakąś konserwę po wojnie albo kurwa konia z unrry, to od razu spierdalaj do kopalni pod ziemię, może ci krasnoludy typu @kropka dadzą azyl
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2025, 16:42 przez przedszkolanek, łącznie zmieniany 1 raz.
Co tu kminić?
- przedszkolanek
no gdzie tam, a jak zapierdolisz kogoś patykiem albo zrobisz helikopter w ogniu z agrafki, sznurka i kartki papieru jak macgyver? to dopiero jest szacunfrancocarlos pisze: ↑05 wrz 2025, 16:32 no troche tez o to chodzi; jak wymachujesz w stylu samuraja, ale dzierzysz patyk, to nie robi to takiego wrazenia
kurwa ja tez chce sie napierdalac z haczapurjanem.
- przedszkolanek