Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- rozklad_gaussa
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
czyli jutro popularny bedi z opaska yessir
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
imo to dobrze, że lewy kończy karierę w reprezentacji polski, nigdy nie pasował stylem gry do reszty zespołu
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
dla mnie największym absurdem dalej jest to że robercik powiedział że jest zmęczony po sezonie gdzie Barca wygrała ligę 11 mają po czym on zagrał 3 mecze żeby powalczyć o złotego buta 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Ale gówniana nitka, jeszcze więcej naciąganych „konfliktów” niech wyciągnie
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- FruitOffTheWall
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko

Nawet kurwa w piłce, nawet kurwa w piłce. Udarowiec prawdę wam powie, trza olać reprę.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Np zmęczenie obcowaniem z żałosnym trenerem kadry i jej graczami
W sumie dobrze powiedział robson że jeden chuj kto będzie kapitanem, drużyna jest cienka jak barszcz, nara michał.
W sumie dobrze powiedział robson że jeden chuj kto będzie kapitanem, drużyna jest cienka jak barszcz, nara michał.
nic na potem
Nom. Sousa żałosny, Smuda żałosny, Probierz żałosny, Santos żałosny, Michniewicz żałosny, smutny Waldemar żałosny, Nawałka żałosny, wszyscy żałośni, a Lewy święty. I tak - Probierz niech wypierdala, ale niech gwiazdeczka też swoje ego ukróci. Kurwa. Słowa, że "czuję się produktem" no bo kurwa tak jest. Skup się chłopie na piłce z której czerpiesz pieniążki i wsio, a jak bierzesz se współprace GILLETE czy kurwa jakieś mbanki, chuje muje to - tak - jesteś produktem. Cała piłka nożna, cały sportowy świat, gdzie zarabiasz grube miliony sprawia to, że "gracz", "zawodnik" jest produktem. Coś za coś.
Swoją drogą te pizdy Dawidowicze po swoim wypowiedziach też kurwa już powinni mieć czarną listę i zero powołań. Jakim to kurwa trzeba być dzbanem, żeby takie rzeczy mówić.
Swoją drogą te pizdy Dawidowicze po swoim wypowiedziach też kurwa już powinni mieć czarną listę i zero powołań. Jakim to kurwa trzeba być dzbanem, żeby takie rzeczy mówić.
Ostatnio zmieniony 09 cze 2025, 19:14 przez VBSW, łącznie zmieniany 1 raz.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Ja parę groszy rzuciłem na czystą jedynkę, najwyżej znowu dojdzie do kompromitacji cwela
Jak już skupiamy się na tej wyliczance, to tak tylko dodam, że Lewego trenował kiedyś Leszek Ojrzyński i z tego, co mi wiadomo, to na temat tej współpracy Lewy ani jednego złego słowa nie powiedział.
Akurat Ci wszyscy, trenerzy byli żałośni, do tego większość trudna do współpracy, może zauważ sposób grania i podejście do drużyny tych brzeczkow, Michniewiczow i Probierzowow, Santosow
nie dość że taktyka z polskiej myśli szkoleniowej to jeszcze ich podejście do kadry
a o Sousie chyba nigdy nie powiedział złego słowa i to ich współpracy, co było widać po grze Lewego za jego kadencji, pomimo tego że akurat miał prime wtedy
nie dość że taktyka z polskiej myśli szkoleniowej to jeszcze ich podejście do kadry
a o Sousie chyba nigdy nie powiedział złego słowa i to ich współpracy, co było widać po grze Lewego za jego kadencji, pomimo tego że akurat miał prime wtedy
Ile ludzi tyle opinii
Każdy ma swoją teorię.
Jak dla mnie, to z tego co można wywnioskować to Lewy jest gościem, co chcę zawsze wygrać, chcę zawsze coś lepiej zrobić, widzi pole do poprawy, typu sen, dieta itd., to od razu wchodzi w temat, aby bić lepszym te kilka % i samo zdrowie na tym skorzysta. Facet opętany dążeniem ku ciągłej poprawie trafia na polaczków, co po meczu browarek hehehe, shociki hehehe, wypierdalają się o 3 nad ranem w hotelu podczas zgrupowania.
Patrzy i widzi kurwa Boże czemu ja muszę grać z takimi zwierzętami. Opierdala ich, ciśnie w mediach, że tam może jeden przyszedł zapukał po rady(Frankowski). No i co chłopaki opierdalane równo, w końcu jest okazja, żeby do Lewego się przyjebać, to pewnie tam już zacierane rączki, kurwa Robercik za te wszystkie hejty, pouczenia, za te krzywe miny jest w końcu okazja, żeby mu dojebać. W końcu nie będziemy się czuć jak lamusy, w końcu nikt się nie będzie przypierdalał do nas i dawał nam do zrozumienia, że to jak się prowadzimy, jak gramy, to jest jakiś jebany żart.
Lewy dużo sam od siebie wymaga, więc na pewno przekłada się, to w jakimś stopniu na oczekiwania wobec kolegów z drużyny. Do wszystkiego doszedł ciężką pracą, mało co kto przecież wróżył mu taką karierę. #drewniakowski.
No i stado się zbuntowało, samiec alfa już ich wkurwiał, z nikim tam się nie przyjaźnił #gdziejesteściePrzyjacieleMoi, lewy też nie wygląda na gościa co jest mocny w stosunki międzyludzkie. Można powiedzieć, że lew - Lewandowski jest wręcz teraz osłabiony, gorsza forma, kontuzja i hieny kurwa z Polski wyczuły moment, aby pozbyć się kapitana. Ego może mieć wyjebane w kosmos, ale ma do tego całkowite prawo. Gość pracował z najlepszymi na świecie, jak do Ciebie mówi, to zamykasz mordę i słuchasz co mówi facet, który osiągnął praktycznie wszystko oprócz sukcesów z reprezentacją.
Selekcjoner wybrany po znajomości, jakiś Mirosław Stasiak po wyrokach śpiewa jakie zizuzi zizuza przy stole Kuleszy. Kulesza już po samej mordzie wygląda jakby z bomby nie schodził. Jakieś Michniewicze kurwa co ile tam było 711 połączeń z Fryzjerem. Babrasz się w tym gównie już kilkanaście lat, wkurwia Cię to, wkurwia Cię ten brak profesjonalizmu, który widzisz na kadrze, całkowita odwrotność tego czego doświadczył w klubach których grał i jak zjeżdża na kadrę, to tak jakby na jakąś wiejską remizę trafił zamiast na zgrupowanie kadry.
No po tylu latach babrania się z taką patologią nic dziwnego, że może być zmęczony mentalnie, ale ludzie będą pisać o Ronaldo. Ronaldo co ma całkiem inne warunki do gry. Tak to powiedzą, że drewniakowski, to może buty wiązać Cristiano, a teraz, to patrzcie Krystyna 40 lat i gra, a nasz Robercik 37 lat zmęczony, ojej ale gwiazdeczka. Cr7 to dawno by już depresje miał po jednym roku gry w naszej reprezentacji xD
Jak dla mnie, to z tego co można wywnioskować to Lewy jest gościem, co chcę zawsze wygrać, chcę zawsze coś lepiej zrobić, widzi pole do poprawy, typu sen, dieta itd., to od razu wchodzi w temat, aby bić lepszym te kilka % i samo zdrowie na tym skorzysta. Facet opętany dążeniem ku ciągłej poprawie trafia na polaczków, co po meczu browarek hehehe, shociki hehehe, wypierdalają się o 3 nad ranem w hotelu podczas zgrupowania.
Patrzy i widzi kurwa Boże czemu ja muszę grać z takimi zwierzętami. Opierdala ich, ciśnie w mediach, że tam może jeden przyszedł zapukał po rady(Frankowski). No i co chłopaki opierdalane równo, w końcu jest okazja, żeby do Lewego się przyjebać, to pewnie tam już zacierane rączki, kurwa Robercik za te wszystkie hejty, pouczenia, za te krzywe miny jest w końcu okazja, żeby mu dojebać. W końcu nie będziemy się czuć jak lamusy, w końcu nikt się nie będzie przypierdalał do nas i dawał nam do zrozumienia, że to jak się prowadzimy, jak gramy, to jest jakiś jebany żart.
Lewy dużo sam od siebie wymaga, więc na pewno przekłada się, to w jakimś stopniu na oczekiwania wobec kolegów z drużyny. Do wszystkiego doszedł ciężką pracą, mało co kto przecież wróżył mu taką karierę. #drewniakowski.
No i stado się zbuntowało, samiec alfa już ich wkurwiał, z nikim tam się nie przyjaźnił #gdziejesteściePrzyjacieleMoi, lewy też nie wygląda na gościa co jest mocny w stosunki międzyludzkie. Można powiedzieć, że lew - Lewandowski jest wręcz teraz osłabiony, gorsza forma, kontuzja i hieny kurwa z Polski wyczuły moment, aby pozbyć się kapitana. Ego może mieć wyjebane w kosmos, ale ma do tego całkowite prawo. Gość pracował z najlepszymi na świecie, jak do Ciebie mówi, to zamykasz mordę i słuchasz co mówi facet, który osiągnął praktycznie wszystko oprócz sukcesów z reprezentacją.
Selekcjoner wybrany po znajomości, jakiś Mirosław Stasiak po wyrokach śpiewa jakie zizuzi zizuza przy stole Kuleszy. Kulesza już po samej mordzie wygląda jakby z bomby nie schodził. Jakieś Michniewicze kurwa co ile tam było 711 połączeń z Fryzjerem. Babrasz się w tym gównie już kilkanaście lat, wkurwia Cię to, wkurwia Cię ten brak profesjonalizmu, który widzisz na kadrze, całkowita odwrotność tego czego doświadczył w klubach których grał i jak zjeżdża na kadrę, to tak jakby na jakąś wiejską remizę trafił zamiast na zgrupowanie kadry.
No po tylu latach babrania się z taką patologią nic dziwnego, że może być zmęczony mentalnie, ale ludzie będą pisać o Ronaldo. Ronaldo co ma całkiem inne warunki do gry. Tak to powiedzą, że drewniakowski, to może buty wiązać Cristiano, a teraz, to patrzcie Krystyna 40 lat i gra, a nasz Robercik 37 lat zmęczony, ojej ale gwiazdeczka. Cr7 to dawno by już depresje miał po jednym roku gry w naszej reprezentacji xD
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
- scam_sakawa
Ten wspomniany alkohol był pity w trakcie zgrupowania, po jakimś meczu ważnym, przed meczem czy całkowicie poza sezonem? Jeśli w trakcie sezonu to nie ma co się dziwić Lewemu - w kadrze każdy powinien czuć odpowiedzialność za reprezentowanie kraju, a nie że jeden chłop pilnuje diety i nie chla, a reszta robi sobie bajlando.
Spoiler
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
no dzień dobry, chciałem ugułem dla was ugułem powiedzieć dzisiaj michał probierz mnie chciał wyrzucić, dzisiaj niedziela jest, chciał wyrzucić mnie z kadry
- qualite_de_schizoide
tacy to piłkarze w tej kadrze
w ogóle "z tacą"? to co oni koks walili xd?
mi to bardziej szkoda lewego w tej całej aferze
- rozklad_gaussa
no pasy normalnie a niektorzy niesprawiedliwie o chlanie ich posadzaja
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.