Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
Bisclavret
Re: Transfery
Arabowie wynegocjowali z interem kwotę za brozovica, później z zawodnikiem jego pensję a na koniec powiedzieli interowi "No to wszystko dogadane tylko będzie 10 milionow mniej"
na chwilę obecną transfer zablokowany
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Lepiej. Multi milionerstwo.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
jak dla mnie to izi Casemiro - Fernandes - Mount, gdzie Bruno gra trochę cofniętegoConeyIsland pisze: ↑30 cze 2023, 10:33 kolo był wybrany graczem roku 2020–21 i 2021–22 w czelsi. nie wiem prawdę mowiąc gdzie go ten hag będzie chciał wystawiać... ogladałem jakieś 3/4 meczów united (<3) w ub. sezonie i albo bruno na skrzydlo a mount na 10, albo mount na skrzydło (gdzieś czytałem że na skrzydle mount w the blues gorzej wypadał...)
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Ziyech też zerwał negocjacje, jesteśmy skazani na niego chyba :/Bisclavret pisze: ↑30 cze 2023, 12:17 Arabowie wynegocjowali z interem kwotę za brozovica, później z zawodnikiem jego pensję a na koniec powiedzieli interowi "No to wszystko dogadane tylko będzie 10 milionow mniej"na chwilę obecną transfer zablokowany
Spoiler
e: Transfer Pazdana
Spoiler
[media] https://twitter.com/wieczysta/status/16 ... s4-mA&s=19[/media]
Szoboszlai do LFC here we go, 60 mln funtów (klauzula która dziś wygasała)
całkiem sympatyczny upgrade do Hehendersona
całkiem sympatyczny upgrade do Hehendersona
nawet bardzo sympatyczny, ja tam Węgrem jarałem się od dawna, chyba od czasu Coutinho, nie było nikogo w pomocy z tak dobrze ułozona noga, świetny transfer, tzn mam nadzieję że tak wyjdzie w praktyce
Nicolas Jackson oficjalnie w Chelsea.
Madueke - Nkunku - Sterling
Jackson
ale to będzie chodziło
a i napiszę tu: Jakub Antczak z Lecha do Odry Opole loanik, dobry on @mql, bardziej da radę jak Moder tutaj czy szrot jak Pingot? Jeszcze Tkocz był i on całkiem ok.
Madueke - Nkunku - Sterling
Jackson
ale to będzie chodziło
a i napiszę tu: Jakub Antczak z Lecha do Odry Opole loanik, dobry on @mql, bardziej da radę jak Moder tutaj czy szrot jak Pingot? Jeszcze Tkocz był i on całkiem ok.
Mówili że bohely będzie się męczył ze sprzedawaniem piłkarzy, a on się pozbył balastu przed otwarciem okienka
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
lukeke, zijesz, obamejang i może cuckurella
ten jackson wgle też 8 lat kontrakt dostał
ten jackson wgle też 8 lat kontrakt dostał
Lukaku na wypozyczenie do Realu
po chvj ci arabowie ściągają piłkarzy za takie pieniądze? ja rozumiem ocieplanie wizerunku i takie takie ale jak to sens finansowy, za tyle hajsu to by wykupili pół indii, żeby im tworzyli fejkowy content, jak to na półwyspie arabskim jest wspaniale + mogli załatwić zniżki dla biur podróży, to może realnie przełożyłoby się na zmianę postrzegania regionu. żeby jakikolwiek kibic piłkarski przestał na nich mieć wyjebane, to musieliby stworzyć własną superligę z własnych zespołów ale to wiązałoby się ze stworzeniem całego systemu, a nie samych piłkarzy, a poza tym musieliby wykupić 25% najlepszych piłkarzy z top5 lig europejskich, więc inwestycja szła by w setki miliardów i zajęłaby 10-20 lat zapierdolu organizacyjnego
Chcą zorganizować Mistrzostwa Świata w 2030 roku, te transfery to w pewnym sensie rodzaj promocji ligi, kraju itd. Właścicielem chyba 5 największych klubów w kraju jest Saudyjski Fundusz Inwestycyjny (ci sami co kupili Newcastle) i to oni wykładają kasę na te transfery. Im się to nie zepnie finansowo ale mają w to wbite, chcą sobie kupić prawo organizacji mistrzostw i są gotowi wpompować w to grube miliardy.
Osobiście mam nadzieje że wypierdolą się na głupi ryj a mistrzostwa zorganizują Hiszpania i Portugalia.
Osobiście mam nadzieje że wypierdolą się na głupi ryj a mistrzostwa zorganizują Hiszpania i Portugalia.
+ oczywiście pewnie sobie zdają sprawę że te złoża się skończą za 100lat czy kiedyś tam więc lepiej budować w pizde wyjebanych budynków i atrakcji żeby ściągać turystykę, a teraz piłkarzy z całego świata jak tego Kubo próbowali żeby japońce przyjeżdżały na urlopy hajs zostawiać. Może się wydawać głupie, ale oni tego hajsu mają w pizde do spalenia więc lepiej wypierdalac na ocieplanie wizerunku lub coś nie wiem nie znam się.
+ ci pilkarze mają w pizde milionów followersów na całym świecie i zobaczą ze taki cristiano się tam świetnie bawi w jakimś mega kurwa zoo jak w jurassic park się kręci biznes
A tam wyżej się nie wygłupiaj z tym lakaka bo już mam flashbacki jak stoi jak kloc w el classico czy lm i blokuje strzaly
A co do mistrzostw niby się już wycofali bo Hiszpania i reszta odjebali już w chuj roboty i raczej mają to pewne aka przekupowanie. Dlatego arabowie też tyle inwestują w Afrykę żeby kupować głosy, bo tak sie to robi wyjebia kilka bilionów i pójdzie
+ ci pilkarze mają w pizde milionów followersów na całym świecie i zobaczą ze taki cristiano się tam świetnie bawi w jakimś mega kurwa zoo jak w jurassic park się kręci biznes
A tam wyżej się nie wygłupiaj z tym lakaka bo już mam flashbacki jak stoi jak kloc w el classico czy lm i blokuje strzaly
A co do mistrzostw niby się już wycofali bo Hiszpania i reszta odjebali już w chuj roboty i raczej mają to pewne aka przekupowanie. Dlatego arabowie też tyle inwestują w Afrykę żeby kupować głosy, bo tak sie to robi wyjebia kilka bilionów i pójdzie
Ostatnio zmieniony 30 cze 2023, 23:17 przez Groszek, łącznie zmieniany 2 razy.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
tylko właśnie po chvj, czy ktoś serio o nich daje jakiekolwiek jebanie, no oprócz 2 zdaniowego posta na twitterze z informacją kto i za ile tam przechodzi. nawet jeśli chodzi o wielkiego kristianu, to jedynie co się przebiło w necie, to dwie pojedyncze sytuacje- hajlajt z golem z wolnego, i filmik jak poprzepychał się na murawie z innym piłkarzem, poza tym kilka artykułów w której autorzy kręcą z nich beczkę, jaka to jest egzotyczna liga kontrastów- w sensie jak poziom nie przystaje do pompowanych pieniędzy i że arabowie planują inwestować w piłkę w celu poprawy wizerunku.
tyle, to jest cały efekt wyjebania setek milionów
e: oczywiście mam to w piździe, niech sobie wydają na co chcą i niech piłkarze ich doją z pieniędzy ale po prostu nie potrafię sobie wgl wyobrazić jak można być tak głupim finansowo, klasyczny casus biedaka, który wygrał na loterii
tyle, to jest cały efekt wyjebania setek milionów
e: oczywiście mam to w piździe, niech sobie wydają na co chcą i niech piłkarze ich doją z pieniędzy ale po prostu nie potrafię sobie wgl wyobrazić jak można być tak głupim finansowo, klasyczny casus biedaka, który wygrał na loterii
Ostatnio zmieniony 30 cze 2023, 23:12 przez zuperhero, łącznie zmieniany 1 raz.
Kilka dni temu jakiś hiszpański dziennikarz puścił plotę, że Saudyjczycy się wycofują, bo ich oferta samymi pieniędzmi nie przelicytuje oferty Hiszpanii/Portugalii/Maroka. Ile w tym prawdy? Nie wiem.
Co do transferów, to być może szejkowie doszli do wniosku, że skoro saudyjscy kopacze nie garną się do opuszczenia ciepłego kurwidołka, to jedynym sposobem na podniesienie poziomu ich umiejętności jest dobranie im klasowych piłkarzy w lidze.
- scam_sakawa
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.