Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Bisclavret

Re: Transfery

Post autor: Bisclavret »

Arabowie wynegocjowali z interem kwotę za brozovica, później z zawodnikiem jego pensję a na koniec powiedzieli interowi "No to wszystko dogadane tylko będzie 10 milionow mniej" :lol: na chwilę obecną transfer zablokowany
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

makaron pisze: 30 cze 2023, 12:08 Wow!!!!!!!!111oneoneone dostał za to dyplom?
Lepiej. Multi milionerstwo.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
yaneq

Post autor: yaneq »

potter pisze: 29 cze 2023, 22:10

Ciekawe kto do Chelsea, martwi że jednak ten bramkarz to do rywalizacji a nie jedynka :/ Plus pisze się o Gabrim Veiga z Celty czy Cherkim, no i o Caicedo wiadomo.
Co to za Veiga i Cherki???
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

ConeyIsland pisze: 30 cze 2023, 10:33 kolo był wybrany graczem roku 2020–21 i 2021–22 w czelsi. nie wiem prawdę mowiąc gdzie go ten hag będzie chciał wystawiać... ogladałem jakieś 3/4 meczów united (<3) w ub. sezonie i albo bruno na skrzydlo a mount na 10, albo mount na skrzydło (gdzieś czytałem że na skrzydle mount w the blues gorzej wypadał...)
jak dla mnie to izi Casemiro - Fernandes - Mount, gdzie Bruno gra trochę cofniętego
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
imo

Post autor: imo »

LFC robi szoboszlaja
lygrys pisze: 17 sie 2023, 22:17 z uśmiechem na twarz mówię mój catchphrase "dzień dobry, w czym pani pomóc?"
Obrazek
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Bisclavret pisze: 30 cze 2023, 12:17 Arabowie wynegocjowali z interem kwotę za brozovica, później z zawodnikiem jego pensję a na koniec powiedzieli interowi "No to wszystko dogadane tylko będzie 10 milionow mniej" :lol: na chwilę obecną transfer zablokowany
Ziyech też zerwał negocjacje, jesteśmy skazani na niego chyba :/
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Spoiler
To by było za mocne

e: Transfer Pazdana
Spoiler
Awatar użytkownika
Kali

Post autor: Kali »

Szoboszlai do LFC here we go, 60 mln funtów (klauzula która dziś wygasała)

całkiem sympatyczny upgrade do Hehendersona
travis1

Post autor: travis1 »

nawet bardzo sympatyczny, ja tam Węgrem jarałem się od dawna, chyba od czasu Coutinho, nie było nikogo w pomocy z tak dobrze ułozona noga, świetny transfer, tzn mam nadzieję że tak wyjdzie w praktyce
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Nicolas Jackson oficjalnie w Chelsea.

Madueke - Nkunku - Sterling
Jackson

ale to będzie chodziło

a i napiszę tu: Jakub Antczak z Lecha do Odry Opole loanik, dobry on @mql, bardziej da radę jak Moder tutaj czy szrot jak Pingot? Jeszcze Tkocz był i on całkiem ok.
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Mówili że bohely będzie się męczył ze sprzedawaniem piłkarzy, a on się pozbył balastu przed otwarciem okienka :lol: kto tam jeszczcze do wyjebania został?
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Kalom

Post autor: Kalom »

lukeke, zijesz, obamejang i może cuckurella

ten jackson wgle też 8 lat kontrakt dostał
Mider

Post autor: Mider »

Lukaku na wypozyczenie do Realu
Awatar użytkownika
Sergiusz

Post autor: Sergiusz »

Kali pisze: 30 cze 2023, 19:41 Szoboszlai do LFC here we go, 60 mln funtów (klauzula która dziś wygasała)

całkiem sympatyczny upgrade do Hehendersona
Chętnie zobaczyłbym w typerku G + A Mason Mount vs Dominik Szoboszlai
zuperhero

Post autor: zuperhero »

po chvj ci arabowie ściągają piłkarzy za takie pieniądze? ja rozumiem ocieplanie wizerunku i takie takie ale jak to sens finansowy, za tyle hajsu to by wykupili pół indii, żeby im tworzyli fejkowy content, jak to na półwyspie arabskim jest wspaniale + mogli załatwić zniżki dla biur podróży, to może realnie przełożyłoby się na zmianę postrzegania regionu. żeby jakikolwiek kibic piłkarski przestał na nich mieć wyjebane, to musieliby stworzyć własną superligę z własnych zespołów ale to wiązałoby się ze stworzeniem całego systemu, a nie samych piłkarzy, a poza tym musieliby wykupić 25% najlepszych piłkarzy z top5 lig europejskich, więc inwestycja szła by w setki miliardów i zajęłaby 10-20 lat zapierdolu organizacyjnego
Awatar użytkownika
Kali

Post autor: Kali »

Chcą zorganizować Mistrzostwa Świata w 2030 roku, te transfery to w pewnym sensie rodzaj promocji ligi, kraju itd. Właścicielem chyba 5 największych klubów w kraju jest Saudyjski Fundusz Inwestycyjny (ci sami co kupili Newcastle) i to oni wykładają kasę na te transfery. Im się to nie zepnie finansowo ale mają w to wbite, chcą sobie kupić prawo organizacji mistrzostw i są gotowi wpompować w to grube miliardy.

Osobiście mam nadzieje że wypierdolą się na głupi ryj a mistrzostwa zorganizują Hiszpania i Portugalia.
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

+ oczywiście pewnie sobie zdają sprawę że te złoża się skończą za 100lat czy kiedyś tam więc lepiej budować w pizde wyjebanych budynków i atrakcji żeby ściągać turystykę, a teraz piłkarzy z całego świata jak tego Kubo próbowali żeby japońce przyjeżdżały na urlopy hajs zostawiać. Może się wydawać głupie, ale oni tego hajsu mają w pizde do spalenia więc lepiej wypierdalac na ocieplanie wizerunku lub coś nie wiem nie znam się.

+ ci pilkarze mają w pizde milionów followersów na całym świecie i zobaczą ze taki cristiano się tam świetnie bawi w jakimś mega kurwa zoo jak w jurassic park się kręci biznes

A tam wyżej się nie wygłupiaj z tym lakaka bo już mam flashbacki jak stoi jak kloc w el classico czy lm i blokuje strzaly :what:

A co do mistrzostw niby się już wycofali bo Hiszpania i reszta odjebali już w chuj roboty i raczej mają to pewne aka przekupowanie. Dlatego arabowie też tyle inwestują w Afrykę żeby kupować głosy, bo tak sie to robi wyjebia kilka bilionów i pójdzie
Ostatnio zmieniony 30 cze 2023, 23:17 przez Groszek, łącznie zmieniany 2 razy.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
zuperhero

Post autor: zuperhero »

tylko właśnie po chvj, czy ktoś serio o nich daje jakiekolwiek jebanie, no oprócz 2 zdaniowego posta na twitterze z informacją kto i za ile tam przechodzi. nawet jeśli chodzi o wielkiego kristianu, to jedynie co się przebiło w necie, to dwie pojedyncze sytuacje- hajlajt z golem z wolnego, i filmik jak poprzepychał się na murawie z innym piłkarzem, poza tym kilka artykułów w której autorzy kręcą z nich beczkę, jaka to jest egzotyczna liga kontrastów- w sensie jak poziom nie przystaje do pompowanych pieniędzy i że arabowie planują inwestować w piłkę w celu poprawy wizerunku.
tyle, to jest cały efekt wyjebania setek milionów

e: oczywiście mam to w piździe, niech sobie wydają na co chcą i niech piłkarze ich doją z pieniędzy ale po prostu nie potrafię sobie wgl wyobrazić jak można być tak głupim finansowo, klasyczny casus biedaka, który wygrał na loterii
Ostatnio zmieniony 30 cze 2023, 23:12 przez zuperhero, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

Kali pisze: 30 cze 2023, 22:48Chcą zorganizować Mistrzostwa Świata w 2030 roku
Kilka dni temu jakiś hiszpański dziennikarz puścił plotę, że Saudyjczycy się wycofują, bo ich oferta samymi pieniędzmi nie przelicytuje oferty Hiszpanii/Portugalii/Maroka. Ile w tym prawdy? Nie wiem.

Co do transferów, to być może szejkowie doszli do wniosku, że skoro saudyjscy kopacze nie garną się do opuszczenia ciepłego kurwidołka, to jedynym sposobem na podniesienie poziomu ich umiejętności jest dobranie im klasowych piłkarzy w lidze.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Kali pisze: 30 cze 2023, 22:48 Właścicielem chyba 5 największych klubów w kraju jest Saudyjski Fundusz Inwestycyjny
4* dokładnie :P

Polecam materiał, różne wątki poruszone
https://youtu.be/Ivcdu1Ap1TQ
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
ODPOWIEDZ