Oliwka Brazil

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

dziky
Zbanowany

Re: Oliwka Brazil

Post autor: dziky »

Chore pojeby z was.
Awatar użytkownika
SuperRapMaster

Post autor: SuperRapMaster »

Kompromitacją dla polskiego rapu byłoby, gdyby to się nie skończyło beefem. Obrażanie siebie nawzajem w internecie jest trochę mało hip-hopowe.
Hazardzista

Post autor: Hazardzista »

Kompromitacją dla polskiego społeczeństwa byłoby, gdyby to się nie skończyło walką w rzymskiej klatce na fame mma :D
Awatar użytkownika
PSZ

Post autor: PSZ »

Zabawna jest gadka o jakimś beefie, was nieźle pojebało, jeżeli liczycie na jakieś dissy. :rotfl: :rotfl:
DeDoK

Post autor: DeDoK »

XDDD
Ostatnio zmieniony 13 mar 2023, 8:48 przez DeDoK, łącznie zmieniany 1 raz.
Zwikk

Post autor: Zwikk »

Wylizałbym dupcie przepyszną oliwce
dutchie

Post autor: dutchie »

chyba nie spodziewali się, że cały internet opowie się za Mulciakiem haha props za Toxic, props za tę akcję
Awatar użytkownika
lygrys

Post autor: lygrys »

Jak to się stało, że ten żałosny young multi, który był pośmiewiskiem na scenie nagle stał się jakimś ekspertem od trapu w Polsce :shock:

Przecież on z tymi dredami wygląda jak ten biały koleś z filmu Malibu's Most Wanted, a te jego kawałki to tak żałosna kalka z amerykańskiego rapu, że wstyd jest to w ogóle odpalać.
+48 22 29 22 597
www.aborcjabezgranic.pl
Jak mnie nie ma na forum, to od was odpoczywam.
frontkick

Post autor: frontkick »

Kolejny skalp do kolekcji, Mulciak na ten moment poskładał już Szpaka, Palucha, Hemp Gru i teraz Oliwke Brazil i w sumie nie musial nic szczegolnego robic bo wrogom klęka psycha od razu po tym jak sobie uswiadomia komu zaczeli pyskowac
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

problem z tym, ze ludzie do niego zaczynaja pyskowac bo latwo jest w niego uderzyc i jak multi odpowiada, czego sie najwyrazniej nikt nie spodziewa, to wychodzi od razu, ze nikt nie ma na niego argumentow zadnych, a on pokazuje ze ci ludzie to debile zakompleksieni po prostu :lol:
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
lygrys

Post autor: lygrys »

Multi jest zadufanym bucem dlatego ludzie w niego uderzają.
Według mnie jechanie po tym, że zaczynał jako youtuber było żałosne, ale ten typ w wywiadach wypowiada się jakby uważał, że jest największym objawieniem na polskiej scenie.

Przecież ten tym wygląda jak jakiś żałosny cosplay z twoja twarz brzmi znajomo.
Te jego utwory to taka żałosna kalka, że wstyd jest tego słuchać na poważnie.
+48 22 29 22 597
www.aborcjabezgranic.pl
Jak mnie nie ma na forum, to od was odpoczywam.
pieschrodingera

Post autor: pieschrodingera »

lygrys pisze: 19 maja 2022, 11:07 Przecież on z tymi dredami wygląda jak ten biały koleś z filmu Malibu's Most Wanted
lygrys pisze: 19 maja 2022, 11:25 Przecież ten tym wygląda jak jakiś żałosny cosplay z twoja twarz brzmi znajomo.
Ehh, a Polacy nadal nietolerancyjni i oceniają ludzi po wyglądzie zamiast skupić się na muzyce.
tbc
Awatar użytkownika
DJ_BOBO

Post autor: DJ_BOBO »

lygrys pisze: 19 maja 2022, 11:25 Multi jest zadufanym bucem dlatego ludzie w niego uderzają.
Według mnie jechanie po tym, że zaczynał jako youtuber było żałosne, ale ten typ w wywiadach wypowiada się jakby uważał, że jest największym objawieniem na polskiej scenie.
Typ wypowiada się zupełnie normalnie, to tylko twoje wyobrażenie
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

lygrys pisze: 19 maja 2022, 11:25 Przecież ten tym wygląda jak jakiś żałosny cosplay z twoja twarz brzmi znajomo.
To zupełnie jak ty w swoich fitach typu latino 80's working class xD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
yungXpaproch

lygrys pisze: 19 maja 2022, 11:25 Multi jest zadufanym bucem dlatego ludzie w niego uderzają.

Przecież ten tym wygląda jak jakiś żałosny cosplay z twoja twarz brzmi znajomo.
Te jego utwory to taka żałosna kalka, że wstyd jest tego słuchać na poważnie.
kurwa ale kazdy jedzie po nim tylko dlatego ze zaczynal jako youtuber i ze teraz zaczal streamowac, a sam mowisz ze to zalosne bo to prawda ze to zalosne. wypowiada sie o muzyce jakby byl streamerem, po prostu ocenia i mowi co mysli o numerach i nawet uwazam ze czesto mowi mniej krytycznie niz uwaza i czesto jego opinie to "no fajny numer, przyjemny".
nie jest kurwa ani troche bucowaty, nigdy nie porownuje numerow ktore ocenia do swojej muzyki i nigdy nie mowi ze on cos robi lepiej. mimo to, ma prawo do mowienia i uwazania ze robi muzyke lepiej od wielu artystow bo to fakt, po prostu obecnie robi to na bardzo przyzwoitym poziomie, jego album ostatni rozjebal i byl jednym z najlepszych, o ile nie najlepszym albumem ostatniego roku, gdzie nagrywa muzyke sam, u siebie w domu, nie majac za soba duzej wytworni czy labelu.
pzdr z farcikiem
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

lygrys pisze: 19 maja 2022, 11:07 Jak to się stało, że ten żałosny young multi, który był pośmiewiskiem na scenie nagle stał się jakimś ekspertem od trapu w Polsce :shock:

Przecież on z tymi dredami wygląda jak ten biały koleś z filmu Malibu's Most Wanted, a te jego kawałki to tak żałosna kalka z amerykańskiego rapu, że wstyd jest to w ogóle odpalać.
Jaaaa to tak jakby powiedzieć że z tymi kamizelkami taktycznymi chcesz wyglądać jak jakies przypakowane typy w filmach z FBI czy coś, a wyglądasz jak stary pedofil z wąsem
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
Jiigsi
good kid

Post autor: Jiigsi »

yungXpaproch pisze: 19 maja 2022, 11:54 jego album ostatni rozjebal i byl jednym z najlepszych, o ile nie najlepszym albumem ostatniego roku
nie no byczq :lol:
last.fm

She gon' make me feel nice, jiggy jiggy on deck
I got bare gyal 'round, jiggy jiggy on deck
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

A słuchałeś tej płyty w ogóle?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
SiNi

Post autor: SiNi »

Mam ten egzemplarz na półce, płyta ze słabym masterem i średnimi bitami, szata krążka tez przeciętna jak dla mie średniawa - z jego produkcji to najlepiej słuchało mi się bodajże „Trap After Deth” ze względu na fajny power. Ja tam lubię Multiego no, ale do topki to mu trochę daleko, lecz oczywiście dla kogoś może nią być.
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Jiigsi pisze: 19 maja 2022, 13:00
yungXpaproch pisze: 19 maja 2022, 11:54 jego album ostatni rozjebal i byl jednym z najlepszych, o ile nie najlepszym albumem ostatniego roku
nie no byczq :lol:
nie no realtalk. mozna zarzucic plycie ze brzmi jakby mogla wyjsc w 2017 ale mi to nie przeszkadza i po prostu jest bardzodobra
pzdr z farcikiem
ODPOWIEDZ