Anime - normiki out
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: Anime - normiki out
Jigokuraku, 13 odcinków.
Bo taki los rapera, bracie mój/Nawet jak cipy z nieba lecą, wszystko chuj
Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club
You hate, you're lame, your loss
Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club
You hate, you're lame, your loss
-
Hazardzista
już zbanowane
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Też na 9anime się przeniosłem
Chłopaki z zoro.to chyba się na kaido.to przynieśli, ale chuj wie szczerze
Chłopaki z zoro.to chyba się na kaido.to przynieśli, ale chuj wie szczerze
Nowy trailer Kaiju no. 8, bedzie na wiosne 2024. Animacja wydaje sie supcio, jak sciezka dzwiekowa bedzie taka mocna jak na pierwszym trailerze to mysle ze to bedzie klasyk
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
wbijam sie jednak nie zawija
chyba
chyba
Po miesięcznej rekonwalescencji stan mojego zdrowia znacznie się poprawił, więc nie wykluczam, że spróbuję jeszcze wrócić do wydawania anime po polsku i prowadzenia Twojej Małej Japonii (choć może nie na taką skalę, jak dotychczas). Niestety mam poważne powikłania po odkleszczowej boreliozie, z czego wynikała moja gwałtowna decyzja o zakończeniu projektu (do tego doszły nieustanne problemy ze stroną, co dodatkowo było ogromnym obciążeniem i przelało czarę goryczy). Na razie zostawiam wszystko w aktualnym stanie, więc strona będzie cały czas dostępna. Na początek postaram się wydać cztery odcinki Naruto we wrześniu i zobaczę, jak będzie reagował organizm na dodatkowe obciążenie. Jeśli wszystko będzie w porządku, będę chciał przynajmniej dokończyć wydawanie rozpoczętych serii. Trzymajcie kciuki. Obym musiał odłożyć wymarzony wyjazd do Japonii na emeryturę.
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- ToMojaStaraKsywka
https://anilist.co/home korzystam. Bardzo ładne i przejrzyste imo.Hazardzista pisze: ↑30 cze 2023, 20:53
Zresztą linki z polskimi napisami ogarnąć to najmniejszy problem, macie coś lepszego do researchu anime niż https://myanimelist.net ?
Dodano po 1 minucie 59 sekundach:
to seinen, ale bohater też trenuje. Sam nie obejrzalem wszystkiego jeszcze, ale Berserk z 1997 roku to może coś czego szukaszkoniec pisze: ↑01 lip 2023, 16:15 siema animowe świry kiedyś chyba prosiłem o rekomendacje anime dla laika ale nie mogę tego znaleźć więc zapytam raz jeszcze bo na pewno wtedy kilka sprawdziłem i mi się spodobały
generalnie szukam shonenów gdzie postacie mają jakieś fajne moce nadprzyrodzone, najlepiej jakby był rozbudowany świat z jakąś mitologią, bogami itp. dodatkowe plusy za jakieś fajne ploty ze zwrotami akcji no i fajnie jakby było dużo odcinków i jakby postaci jakoś odkrywały te tajemnice świata, lubię motyw gdzie główny bohater trenuje i ma motywacje żeby stać się silniejszym, robienie kurwy z logiki mi mocno nie przeszkadza więc jakieś op moce też mogą być, raczej nie chcę sci-fi chyba że jako element poboczny do jakichś nadprzyrodzonych mocy
Widziałem naruto, dragon balla, bleach, fullmetal alchemist, attack on titan, hunter x hunter, demon slayer, black clover, code geass, death note, one punch man, jujutsu kaisen, to anime cb77
z tych co widziałem to najbardziej mi się podobał fullmetall, attack on titan, hxh, naruto, demon slayer i ostatnio black clover(tutaj postaci jakoś wyjątkowo dużo postaci polubiłem)
one piece widziałem 1 odcinek i może kiedyś się wezmę ale jakoś fantazja typu piraci jest dla mnie meh
elo jujutsu kaisen dobre ogladajcie to
- CeHaTeHaCe
elo mushoku teisen dobre oglądajcie to
ten sezon akurat zamuła
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
nowy sezon spy x family się zaczął
frieren polecam wam wszystkim serdecznie z sezonu obecnego
- ToMojaStaraKsywka
Oglądał ktoś castlevania nocturne? Jak wrażenia?
kiedy sie konczy 4 sezon AoT?
moze czas najwyzszy zeby zaczac od poczatku zeby akurat na final zdazyc
moze czas najwyzszy zeby zaczac od poczatku zeby akurat na final zdazyc
5 listopada o ile nic się nie opóźni albo nie przełożą czegoś
Gdzie oglądacie jujutsu kaisen? CDA tylko?